Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Janli Však proto jsem zakladatelce psala, ať se domluví s Dr. Ale bylo by mně dost podezřelé. Že by člověk, který třeba ještě kašle a má teplotu v klidu mohl z izolace mezi lidi.
@GabinkaCh píše:
Test byl pozitivní 4 ledna a celou dobu jsem doma a teď mám malinko rýmu, občas kychnu jinak nic
Takze nemas karantenu, ale jsi v izolaci. Dokud nebudes minimalne 3 dny bez potizi, nelez mezi lidi.
@Janli aby mohla být izolace po deseti dnech ukončena, musíš být poslední tři dny bez příznaků. Pokud toto není splněno, izolace ukoncena byt nemá. Nemáš pravdu ty. Viz např. tady: https://covid.gov.cz/…nich/izolace
Dobrý deň,
anonyma v diskusii som odtajnila, k anonymite v tomto prípade nevidím žiaden dôvod.
S pozdravom,
Kristína ![]()
@lichokopytník píše:
@Janli aby mohla být izolace po deseti dnech ukončena, musíš být poslední tři dny bez příznaků. Pokud toto není splněno, izolace ukoncena byt nemá. Nemáš pravdu ty. Viz např. tady: https://covid.gov.cz/…nich/izolace
Dneska ráno jsem mluvila s hygienou, jsem četstvě pozitivní. Předávám info, který jsem dostala.
Také mám info, že po více dnech, i když jsou lehce příznaky, už izolace není. Mamka dnes ráno dostala od doktora pokyny, že může chodit na krátké procházky. Je 15.den od prvních příznaků, stále má únavu a trochu kašel.
@Aliik píše:
Také mám info, že po více dnech, i když jsou lehce příznaky, už izolace není. Mamka dnes ráno dostala od doktora pokyny, že může chodit na krátké procházky. Je 15.den od prvních příznaků, stále má únavu a trochu kašel.
Prochazky venku.
Asi ji nerikal, ze volne mezi lidi ![]()
Zakladatelka pise, ze ma stale rymu a kycha. Coz je super. Stojim ve fronte a zenska vedle me me poprska pri kychani. A rousky nas fakt neochrani ![]()
Proto, kdo je nemocny s pozitivnim nalezem, ma byt doma a nesirit to mezi lidi dal.
Tak samozřejmě musí používat mozek a když má příznaky, a musí něco nejnutnějšího zařídit, tak si vzít respirátor a nikoho neohrozit. Spíš formálně jsem psala, že i lidem s lehkými doznívajícími příznaky normálně ukončují izolaci a posílají je ven ![]()
Jen nevím, zda zakladatelce izolaci ukončili, evidentně to nebude jednotné ![]()
@Zumpa píše:
@GabinkaCh Covid ti sežral ikonku, viď?
Nee, právě se fotím na novou ![]()
@GabinkaCh píše:
Mluvila jsem se zdrav. sestrou. Ríkala že teda mi zavolá příští týden že mi ještě nemocenskou nechává, marodila jsem s krční páteří.
Já jsem také stále na nemocenske po covidu z určitých důvodů, ale infekční jsem dle dr byla prostě 10, max 14 dní.. Test jsem měla 19.12, izolace do 29.12 a to mi řekla, ze už v pohodě základní věci mohu..
@GabinkaCh píše:
Když mám prodlouženou karanténu?docela mi to hoří a potřebuju vybrat peníze které mi přišly složenkou. Mohou to nějak zjistit? že jsem vybírala peníze?
Máš už to se složenkou nějak pořešené?
@dedrichov píše:
Máš už to se složenkou nějak pořešené?
Neee ![]()
Tak ono to je dle nařízení hygieny. My máme deset dní bez ohledu na příznaky.