Mohu jít na poštu vybrat peníze když mám prodlouženou karanténu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
19.1.21 14:59
@P4ja píše:
To není pravda. Kamarádka museka být v izolaci 20 dnů. Protože ji přetrvávaly příznaky. Pokud má zakladatelka ještě rýmu, tak v izolaci být musí.

Tak ono to je dle nařízení hygieny. My máme deset dní bez ohledu na příznaky.

• Citovat
  • Upravit
21091
19.1.21 15:03

@Janli Však proto jsem zakladatelce psala, ať se domluví s Dr. Ale bylo by mně dost podezřelé. Že by člověk, který třeba ještě kašle a má teplotu v klidu mohl z izolace mezi lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26917
19.1.21 15:03
@GabinkaCh píše:
Test byl pozitivní 4 ledna a celou dobu jsem doma a teď mám malinko rýmu, občas kychnu jinak nic :nevim:

Takze nemas karantenu, ale jsi v izolaci. Dokud nebudes minimalne 3 dny bez potizi, nelez mezi lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.21 15:09

@Janli aby mohla být izolace po deseti dnech ukončena, musíš být poslední tři dny bez příznaků. Pokud toto není splněno, izolace ukoncena byt nemá. Nemáš pravdu ty. Viz např. tady: https://covid.gov.cz/…nich/izolace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20911
19.1.21 15:21

Dobrý deň,

anonyma v diskusii som odtajnila, k anonymite v tomto prípade nevidím žiaden dôvod.

S pozdravom,
Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16006
19.1.21 15:31

@GabinkaCh Covid ti sežral ikonku, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.1.21 15:57
@lichokopytník píše:
@Janli aby mohla být izolace po deseti dnech ukončena, musíš být poslední tři dny bez příznaků. Pokud toto není splněno, izolace ukoncena byt nemá. Nemáš pravdu ty. Viz např. tady: https://covid.gov.cz/…nich/izolace

Dneska ráno jsem mluvila s hygienou, jsem četstvě pozitivní. Předávám info, který jsem dostala.

• Citovat
  • Upravit
9066
19.1.21 16:14

Také mám info, že po více dnech, i když jsou lehce příznaky, už izolace není. Mamka dnes ráno dostala od doktora pokyny, že může chodit na krátké procházky. Je 15.den od prvních příznaků, stále má únavu a trochu kašel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26917
19.1.21 16:40
@Aliik píše:
Také mám info, že po více dnech, i když jsou lehce příznaky, už izolace není. Mamka dnes ráno dostala od doktora pokyny, že může chodit na krátké procházky. Je 15.den od prvních příznaků, stále má únavu a trochu kašel.

Prochazky venku.
Asi ji nerikal, ze volne mezi lidi :nevim:

Zakladatelka pise, ze ma stale rymu a kycha. Coz je super. Stojim ve fronte a zenska vedle me me poprska pri kychani. A rousky nas fakt neochrani :?
Proto, kdo je nemocny s pozitivnim nalezem, ma byt doma a nesirit to mezi lidi dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
19.1.21 16:54

Tak samozřejmě musí používat mozek a když má příznaky, a musí něco nejnutnějšího zařídit, tak si vzít respirátor a nikoho neohrozit. Spíš formálně jsem psala, že i lidem s lehkými doznívajícími příznaky normálně ukončují izolaci a posílají je ven ;)
Jen nevím, zda zakladatelce izolaci ukončili, evidentně to nebude jednotné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
19.1.21 17:15
@Zumpa píše:
@GabinkaCh Covid ti sežral ikonku, viď?

Nee, právě se fotím na novou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
19.1.21 18:09
@GabinkaCh píše:
Mluvila jsem se zdrav. sestrou. Ríkala že teda mi zavolá příští týden že mi ještě nemocenskou nechává, marodila jsem s krční páteří.

Já jsem také stále na nemocenske po covidu z určitých důvodů, ale infekční jsem dle dr byla prostě 10, max 14 dní.. Test jsem měla 19.12, izolace do 29.12 a to mi řekla, ze už v pohodě základní věci mohu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16006
19.1.21 21:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
19.1.21 21:13
@GabinkaCh píše:
Když mám prodlouženou karanténu? :roll: docela mi to hoří a potřebuju vybrat peníze které mi přišly složenkou. Mohou to nějak zjistit? že jsem vybírala peníze?

Máš už to se složenkou nějak pořešené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
20.1.21 15:08
@dedrichov píše:
Máš už to se složenkou nějak pořešené?

Neee :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit