Moje dítě vůbec nespí!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
355
26.5.15 07:28

@Zlá matka Syn byl taky blinkací a večeři jsem dávala a dávám kolem 6 a tak za hoďku se jde koupat, dostane mlíčko a jde spát :palec:… Kaše mi jedl hodně ale taky už přestal, takže dostává to co měl k obědu a nebo pečivo ale to mi taky už nejí :think: a jinak jsem kojila do cca 8 měíce a přestala jsem právě potom co se mi budil často v noci, hned od rána měl UM a další den spal v kuse do 6 rána ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
26.5.15 14:35

Mame to taky podobne, uz 15 mesicu jsem nespala dyl jak 3 hodiny v kuse. Priprav se a to, ze to mozna bude jeste nejakou dobu pokracovat, proto radim, snaz se co nejvic odpocivat-co nejvic veci udelej, kdyz je maly vzhuru, aspon obcas vecer si jdi lehnout hned, jak maly usne, skus poprosit nejakou kamaradku, at treba jednou tydne maleho povozi hodku, dve venku a ty odpocivej. Nadavej a kric v duchu, maly ti sice nerozumi, ale negativni ton hlasu uz pozna. Taky se pridavam k sytejsi veceri a ke kojeni vickrat nez jednou za noc-prece jen je jeste maly a zaslouzi si to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.5.15 23:49

@Pomka dnes v noci jsem si ho tedy na Tvou rada vzala na dýl k sobě do postele… skončilo to tím, že mám rozražený ret, protože jak on mě vedle sebe cítí, tak za mnou pořád leze a hlavičkou mě bouchl tak, že se mi ret rozsekl o zub. Takže jsem ho nas-raná (ale tentokrát bez řevu) zase zanesla do jeho postýlky… mám pocit, že i on je víc při vědomí, když jsem vedle něho, protože má pocit, že by měl furt hledat mlíčko :-)
Ale zase na druhou stranu, ráno byl vzhůru opět již v 5 hodin, chvílu přes mě lezl a žvatlal si a tak za hodinku se mnou usnul a spinkal ještě dvě hodiny úplně krásně. škoda, že takto nespinká v noci, hned by se nám žilo líp :D
Jinak dneska na večeři jsem mu dala kaši (byl to boj, nechtěl ji, ale pak za odměnu ještě mlíčko, aby měl pocit, že nebyl ošizen o večerní prsíčko…) uvidíme. Zatím spinká :-)) zítra napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
27.5.15 10:04

@Zlá matka mala se ke mne taky v noci prituluje. Ja ji necham prso a kdyz se pak proberu a spime, tak prso schovam. Jinak taky se treba probudi, v postylce uz nadobro a v posteli se mnou taky jeste zabere. Treba to pomuze, treba potrebuje byt s tebou. Tu kasicku mu moc nenut, aby se mu nezprotivila, dej jen co sni, treba ti ji nebude ani chtit nebo mu bude chutnat jina. Hlavne jak uz jsem psala, necekej zazraky, mala se mi budila i tak, zacla vic spat po par tydnech. Ale ja mam fakt vyzkouseny, ze lip spi u me v posteli. Navic, jsi sama, tak to neni takovy problem - muj chlap brbla, kdyz je s nami :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
27.5.15 12:18

@Zlá matka A mát možnost spát v jiné místnosti než malý? Já se toho fůrt bála protože jsem k malýmu vstávala kvůlu dudlíku apod… a nejdou jsem o něm nevěděla a on krásně spinkal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí