Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Izzz píše:
Mám jednu písničku od Hrůzy, ale nevim kterou, kde fakt totálně vůbec nerozumim refrénu.
„míří do hlubin Laptěvů“
Já zpívala andělů. „Laptěvů“ nevim co je.
Moře Laptěvů je moře - přímo se tak jmenuje. Je to okrajové moře severního ledového oceánu, jedno z nejchladnějších arktických moří. Prý je na něm asi dvoumetrová vrstva ledu skoro celý rok ![]()
(Ty jo, by pančelka čubrněla, co si ještě z jejího povídání pamatuji
)
Jinak téma úžasné
, můj manžel slyší každou chvíli něco zvláštního, jen si právě teď na nic nevzpomínám
![]()
Příspěvek upraven 16.12.14 v 16:29
A v tý mnou zmíněný diskuzi mě hodně pobavil Mikoň ![]()
„už mi koně vyvádějí“
@Šalvějka píše:
@Izzz no tam já zas vždycky slším „vabdělů“a teda ani LAptěvů nevím co znamená, to slyším prvně. Jo je tam vážně tenis
Popravdě já taky slyšela vabdělů, ale říkala jsem si, že přece nejsem tak hluchá, že je tam určitě andělů…a i když mi text nedával smysl, tak jsem je tam za každou cenu cpala.
Jako dítě jsem měla problém s Okybačou, co vyváděl ovečky
„Černo Okybača“
Naštěstí jsem časem pochopila, že je to černooký bača ![]()
@Izzz já taky myslela, že jsou tam andělé, ale nějak mi to na ně pořád neznělo. no jo měkoň, manžel si z toho vždycky dělá srandu ![]()
@Izzz píše:
Myslíš, že Ricky Martin zpvá česky? A co tam slyšíš?
Nemyslím. Slyším tam „potřebuju tě /ťa“ ![]()
Dívala jsem se i na text písně, i tak to tam ale slyším.
@Šalvějka píše:
@Izzz no tam já zas vždycky slším „vabdělů“a teda ani LAptěvů nevím co znamená, to slyším prvně. Jo je tam vážně tenis
Já taky, to první.
@Izzz píše:
Popravdě já taky slyšela vabdělů, ale říkala jsem si, že přece nejsem tak hluchá, že je tam určitě andělů…a i když mi text nedával smysl, tak jsem je tam za každou cenu cpala.
Měla jsem to úplně stejně.
Moře Laptěvů by mě teda v životě nenapadlo.
![]()
Od Tří sester místo na kovárně v braniku, tak na plovarně
A místo ne krtku ne, tak ne bitku ne ja jsem v tom nevine ![]()
V jedné písničce od Queen je „where the wind blows“ a ségra pořád dumala, co je „vimblous“. Brácha jí nakecal, že je to anglicky velbloud, docela dlouho tomu věřila. ![]()
@bimbama a kolikátá minuta? psala jsi 56. ale tolik minut to nemá ![]()