Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já toho měla taky moc ale hergot..si nevzpomenu.. stíny za krkem jsem taky dlouho nevěděla. ![]()
Nejlepší rodinnou perlu asi kdysi hodila moje mamka na Slovenku…já - som smedná ako ťava
…mamka dotaz - co je to koťavá
![]()
Od té doby jsem zásadně smedná a koťavá
.
Pro mladší ročníky - mám žízeň jako velbloud
.
@Naty12 píše: 0:31 „holky jděte dál“ místo „all together now“
https://www.youtube.com/watch?…
taky to slyším ![]()
@Fíková píše:
Stánky: Ztracená víra zroznyzvy nic neposbírá.
Já až na střední pochopila, jak to fakt je
celou dobu jsem zpívala „Ztacená víra, rozhodně nic neposbírá“ ![]()
Jeden umele vytvoreny - v pisnicce Dalibora Jandy jsme si k sobe spojili „na stene visi Mapysnu“
Mapysnu = v nasi fantazii jakesi male zviratko ![]()
@Fíková píše:
Dlouho jsem taky nevěděla, že v jedné Klusově písničce je „zvuk, když padnou mi na rety slzy múz, místo "zvuk, když padnou minarety…“
houbyyy
já do dneška přemýšlí, co to je za zvuky, když padaj minarety
díky za osvětu!! ![]()
Loni nás odbourala kamarádka o Silvestra - lehce opilí jsme začali zpívat staré budovatelské songy a v jedné písničce (na název si nevzpomenu) jsou slova „…skal a stepí, divočinou…“ a ona si do té doby myslela, že je tam „skákal slepý divočinou…“ ![]()
http://cilichili.cz/…rom-okybaca/
z těchhle jsem jich pár měla. ![]()
Jó a teď se mi vybavil smradlavý podkoní ze Zelených plání.
Čpí tam podkoní a voní tymián…
@Lejaa píše:
houbyyyjá do dneška přemýšlí, co to je za zvuky, když padaj minarety
![]()
díky za osvětu!!
Ale v nějakém rozhovoru říkal, že to tam dal schválně. A že ho to napadlo když byl na zámku v Lednici a viděl šipku K minaretu.
@Izzz píše:
A v tý mnou zmíněný diskuzi mě hodně pobavil Mikoň
„už mi koně vyvádějí“
to je měkoň ale… už měkoně vyvádějí.. ![]()
Tak já jsem myslela, že tím, že padaj minarety, dává Klus nějaký nenápadný vzkaz lidem, aby dávali pozor na islamizaci světa.
@Izzz píše:
Tak já jsem myslela, že tím, že padaj minarety, dává Klus nějaký nenápadný vzkaz lidem, aby dávali pozor na islamizaci světa.