Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mám vánoční:
„Narodil se Kristus Pán ve Selmése“.
Kamarádce se to zdálo jako dítěti divné, vždyť se přece narodil v Betlémě. ![]()
@Fíková Jiste, v Betleme na salame. Aspon hned bylo co bastit,
Jojo… Kdypak Petře Vyhonzlovci prohrají…
ale jednou jsem náhle prozřela
![]()
Jo jeste Petre, to jsem jeste neslysela. On tam zpival kral Petr Cipersky nebo se pletu? To je zahada.
A pak mám jedno, není to sice úplně přeslech, ale ptala jsem se mámy, co je to „šerpa“ (Babička Mary- pirát zkrvavenou šerpu ždímá). a máma, které nevěděla souvislost, mi řekla, že to je horský průvodce. Docela dlouho mě ve snech strašil obrázek piráta ždímajícího nebohou zkrvavenou horskou vůdkyni. ![]()
@Fíková píše:
Dlouho jsem taky nevěděla, že v jedné Klusově písničce je „zvuk, když padnou mi na rety slzy múz, místo "zvuk, když padnou minarety…“
minarety tam nejsou? ![]()
Syn porad zpiival v Pec nam spadla „da do toho ctyri rano a uz je to hotovo“ a neslo mu to vymluvit, az posledni dobou. Ted zase rika misto kolega koleda.
@mlsalkaM píše:
minarety tam nejsou?
Taky mi je to divny. Jasne minarety.
Tak já jsem holt dlouho měla „saděskví“ se jara květ, o zákazu „hvězdu“ nemluvě ![]()
@Jannnča píše:
Tak já jsem holt dlouho měla „saděskví“ se jara květ, o zákazu „hvězdu“ nemluvě
a Boryš umí po skalinách ![]()
Mě dostal chlapeček ve školce : Co je to vytrduje? Že to slyšel a neví, co to je.
No, já taky ne.
Za dva dny záhada objasněna - zpivali jsme písničku Vlastovičko, let. A tam se zpívá - po strništi vítr duje..
@Jannnča píše:
Tak já jsem holt dlouho měla „saděskví“ se jara květ, o zákazu „hvězdu“ nemluvě
a co tam je?
v sadě tkví se z jara..?
![]()
@lalalalala píše:
a co tam je?v sadě tkví se z jara..?
![]()
![]()
v sadě skví se jara květ ![]()