Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Fíková píše:
Jó a teď se mi vybavil smradlavý podkoní ze Zelených plání.Čpí tam podkoní a voní tymián…
to tam zpívám! Až teď jsem si uvědomila, jaká je to kravina.
https://www.youtube.com/watch?…
v této písničce zpívám „things can only get Beroooouuun“ ![]()
Ať mi nikdo netvrdí, že tam ten Beroun není!
Muj tata si az do puberty myslel, ze v kolede Vanoce prichazeji se Nase teta jmenuje Pečeléta ![]()
Mně zase celé dětství vrtalo hlavou, co znamená to „šatónédipap“ Když si báječnou ženskou…
@marg píše:
Mně zase celé dětství vrtalo hlavou, co znamená to „šatónédipap“ Když si báječnou ženskou…
Nad tím přemýšlím i teď
co tam je?
@zulitvi Já si myslím, že to má být název šampaňského nebo vína, pokud se nepletu. ![]()
Díky za tuto stránku, je skvělá
jsem ráda, že nejsem jediná, komu se toto stává
já jsem si patnáct let zpívala kdy pak Petře vy Honzlovci prohrají, místo kdypak tetřevi hon s lovci prohrají…
A jinak, moje výmysly jsou třeba..
Purpura mi voněla na plotě - a ne na plotně..
V seriálu „Bylona zpět“, jsem jako malá pořád na toho Bylona čekala, než jsem se naučila číst a zjistila, že je to Bylo nás pět.
A u toho Šnečku, šnečku jsem myslela, že se dává krejcar na dva růžky.. ![]()
@Yeska Já zase furt chtěla vidět pohádku Zahumnie drak a čekala na Zahumnii ![]()
Bedna od whisky byl taky zdroj. Za prvé jsem nevěděla, co je to ten „soucelinč“ a pak mi nikdo nevymluvil, že se tam nezpívá "Chlastal bych tam s Billem a chlastal bych tam džem. ![]()
@zulitvi píše:
Nad tím přemýšlím i teďco tam je?
ano, šampaňské ![]()
Já zase v písničce Sexy Back (Justin Timberlake) slyším místo „misbehave“ „nespichej“ ![]()
Tak jsem dnes manželovi vyprávěla o téhle diskuzi a vypadlo z něho, že si vždy zpíval „a topůrko za dolar“
pak jsem mu říkala, že jsem nikdy nevěděla, co je Linezář a on že si v té písničce myslel, že červená se line záře = jako když někde nad kopcem jsou červanky. Taky prý nevěděl, proč pak zpívají o ohni ![]()