Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Žirafičí krabice je jasná. ![]()
Malé kotě, mňau, mňau, nehasotě
A slovenská hymna pro mě byla: Natatrousa, braťavecaony…no ona vlastně tahle hymna pro mě byla jen změtí nějakých slabik, kterým jsem absolutně nerozuměla. Zpívala jsem ji po naší hymně cca v 5 letech. Pak mi bylo líto Husáka, že už nebude a že nemůžu říkat soudružko.
Dodneška říkám, že hrajou/budeme zpívat Natatrousa.
@Fíková píše:ale to by se spíš tyčily
No ale on si tajně přeje, aby padaly…tzn. upadal vliv islámu. Chápeš ten jinotaj? ![]()
@Izzz píše:
No ale on si tajně přeje, aby padaly…tzn. upadal vliv islámu. Chápeš ten jinotaj?
Jasně. ![]()
Já si to představovala prostě jako VELKOU ránu.
Jinak slovenská hymna pro mě byla taky záhada. Hlavně ta druhá část, kdo se má ztratit a co s tím mají společného bratři? ![]()
Mickey ho klubík znělka na konci…hop hop hop hopity hop…smrt problémům…podle mě
to tam určíte je
@SarkaLo píše:
to tam určíte je
jo, já si myslím taky. Ale mě spíš zajímá ta úvodní, tam vůbec nechápu, co zpívaj. Do klubu vítá vás myšák Mickey Mouse, zde má Mickey Mouse klubík pojďte… a dál tomu vůbec nerozumím. ![]()
@SarkaLo píše:
to tam určíte je
a moje dcera zase slysi misto: kdo jsou tihle drobeckove? Kdo jsou tihle blbeckove? Mali einsteinove. ![]()
@Fíková to já taky, ale pak se dal Klus na hrozný duchovno, tak jsem myslela, že to nemá bejt jako „dělovou ránu“ od Karla
, ale jako hluboká myšlenka. A náhodou jsem měla radost, že mu rozumim…a ono „na rety“.
@Fíková Tak na tu první znělku potřebuji překladač…tam vůbec nevím o co jde..
Já jsem zase nikdy nemohla pochopit, co je to ta Linezář, myslela jsem, že asi nějaké město, ale jakou to má spojitost s ohněm a proč by se měla červenat, to mi nikdo neřekl ![]()