Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@terkacek píše:
Od Tří sester místo na kovárně v braniku, tak na plovarně
A místo ne krtku ne, tak ne bitku ne ja jsem v tom nevine
ale tam je né, PĚTKU ne.
![]()
@Šalvějka píše:
@bimbama a kolikátá minuta? psala jsi 56. ale tolik minut to nemá
Já myslela vteřiny. Jdu to opravit. ![]()
„Hopsanovy kousky“ v písničce od Michala Tučného „starýHopsanovým kouskům nenaučíš“.
@Hoa Mai píše:
„Hopsanovy kousky“ v písničce od Michala Tučného „starýHopsanovým kouskům nenaučíš“.
Jako malá jsem dlouho zpívala Já jsem z Kutné Hory kouzelníkův syn. Koudelník jsem nevěděla, co to je, a přišlo mi to logičtější. ![]()
Perla kámoše: v jeho oblíbené písničce od REM The Sidewinder sleeps tonight je v refrénu „Call me when you try to wake her up“ a on zpívá „omnýčrbrejkr“
@terkacek píše:
Od Tří sester místo na kovárně v braniku, tak na plovarně
A místo ne krtku ne, tak ne bitku ne ja jsem v tom nevine
@Hoa Mai píše:
Perla kámoše: v jeho oblíbené písničce od REM The Sidewinder sleeps tonight je v refrénu „Call me when you try to wake her up“ a on zpívá „omnýčrbrejkr“
ale já tam taky slyším něco podobnýho ![]()
@bimbama joo, tak to slyším taky, teda až po tom, co jsi na to upozornila, poo tře bu juu ťáá ![]()
@Šalvějka píše:
@bimbama joo, tak to slyším taky, teda až po tom, co jsi na to upozornila, poo tře bu juu ťáá
@Fíková píše:
ale já tam taky slyším něco podobnýho
Já taky
Rozhodně tam teda absolutně neslyším to, co tam má být a to jsem na tom s angličtinou docela dobře…
@Fíková Dik za pozvani. Tak ja sem prispeji s novym tematem - pisen Promovani inzenyri. Ja jsem cely zivot zpivala „pruhovani inzenyri“ a manzel (promovany inzenyr) mel kompletni verzi takovou: " Pruhovani inzenyri, sinus cosinus desky z piva"… Desky z piva povazoval za podtacky pod pivo, kterych inzenyr spotrebuje habakuk.
Jinak text „kdypak tetrevy Honzlovci vyhraji“ mi byl objasnen nekdy pred peti lety. Divne mi to nebylo, pro me byli Honzlovci neznamy slechticky rod, jen mi prisel upjaty slovosled.
@tulipán píše:
@Fíková Dik za pozvani. Tak ja sem prispeji s novym tematem - pisen Promovani inzenyri. Ja jsem cely zivot zpivala „pruhovani inzenyri“ a manzel (promovany inzenyr) mel kompletni verzi takovou: " Pruhovani inzenyri, sinus cosinus desky z piva"… Desky z piva povazoval za podtacky pod pivo, kterych inzenyr spotrebuje habakuk.Jinak text „kdypak tetrevy Honzlovci vyhraji“ mi byl objasnen nekdy pred peti lety. Divne mi to nebylo, pro me byli Honzlovci neznamy slechticky rod, jen mi prisel upjaty slovosled.