Monitor dechu a dvě postýlky, jak řešíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
868
13.12.05 10:23

---

Ahojky,

taky máme NANNY a jsem za něj i za ty peníze moc ráda, protože patřím mezi (někdy až příliš) úzkostlivé maminky :lol:

V některé předchozí diskuzi jsem četla (příspěvek od dealera), že při domácím používání se není třeba bát i použití u 2.dítěte, protože když se s ním zachází pečlivě má životnost tuším až 6 let bez problémů (myslím, že to je napsané i v návodu, ale ten teď momentálně nevím kde je :roll: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KataS
29.4.06 11:21

Ahoj holky,
hlidačku dechu máme, ale nepoužíváme ji. Jsme sice oba uzkostlivý rodiče, ale reději se na malou zajdeme podívat osobně.

• Citovat
  • Upravit
26850
29.4.06 14:13

Monitor dechu si taky chceme pořídit. Za ten klid, kdyby něco, to stojí. Jak to tady čtu, tak jste s Nanny spokojené. To jsem ráda. Aspoň vím, že si ho můžu pořídit a snad bude fungovat tak, jak má :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
21.6.06 10:18

Holky, chci se zeptat, jaký monitor dechu používáte? Jestli většinou Nanny nebo
Babysense http://www.handypraha.cz/index.php?… nebo
AngelCare http://www.angelcare.cz/ nebo
Respisense http://www.respisense.com/ nebo
Reer http://www.spuntik.cz/?…
Rozhodujeme se s manželem, jaký koupit a zajímají nás vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
21.6.06 13:18

My měli Nany a spokojenost. Kupovala jsem jí od kamarádky, pak jí měl náš Matýsek a teď jí bude mít neteřinka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
21.6.06 15:09

Cecetko, my používali taky Nanny a byli jsme spokojení. Máme ho schovaný i pro druhý mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
21.6.06 17:41

Máme Babysense a zatím jsme také spokojení… :)

Dobrý výběr.
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
18.3.12 13:42

Ahoj všem,
ráda bych pořídila monitor dechu, jen se stále nemůžu rozhodnout který. Miminko bude nejspíš od začátku samo v pokojíčku. Proto uvažuji nad kombinací monitoru dechu a chůvičky. Zajímá mě, jestli se ty vyplatí, nebo je lepší koupit chůvičku a monitor zvlášť?
Máte někdo zkušenosti v monitorem Babysense 6?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
18.3.12 14:04

My máme kombinaci Anglecare 2v1 a jsem naprosto spokojená, mezi funkcemi lze různě přepínat, žádné falešné poplachy, žádné poruchy, fakt paráda :dance: Můžeš používat i bezdrátově třeba v kočárku, když Ti mimi spinká venku, fakt pecka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
18.3.12 14:44
Issobel píše:
Ahoj všem,
ráda bych pořídila monitor dechu, jen se stále nemůžu rozhodnout který. Miminko bude nejspíš od začátku samo v pokojíčku. Proto uvažuji nad kombinací monitoru dechu a chůvičky. Zajímá mě, jestli se ty vyplatí, nebo je lepší koupit chůvičku a monitor zvlášť?
Máte někdo zkušenosti v monitorem Babysense 6?

u nás v porodnici mají k dispozici babysance II…takže 6 neznám..

• Citovat
  • Upravit
11035
18.3.12 15:09
smurfka píše:
Issobel píše:
Ahoj všem,

ta šestka je s chůvičkou dohromady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
18.3.12 15:13
Issobel píše:
smurfka píše:
Issobel píše:
Ahoj všem,
ta šestka je s chůvičkou dohromady

aha..tak to jo..tak do toho klidně běž..když to používají v porodnici tak to musí být dobrá značka..Já si to chtěla z porodnice půjčit, ale nakonec se nabídla kamoška že mi zadara půjčí nany..ale jinak jsem chtěla babysance..takže doporučuju..Angelcare je taky luxus..ale trošku dražší.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510