Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
mikelka - moc hezké gesto, to se dnes už nevidí aby někdo takhle pomohl. ![]()
Mikelko jste s přítelem úžasní!
Dává to naději i mě, že ještě existují lidé, kteří jsou ochotni pomoci druhému. ![]()
Mě pustili po CS 5. den, ale kdyby měli plno a já neměla potíže pustili by mě i 4.den.
Monny přeju šťastný návrat domů a příjemné užívání rodinné pohody s Davídkem!
![]()
Tak už jsou doma, mám slzičky, i když je vůbec neznám
dovařím oběd a přiložím foto, snad se Monny nebudeš zlobit, že budu první…hlavně se držte a ať je ten první den ve třech co nejkrásnější!!!
Jsme s Tomem rádi, že jsme se toho mohli zúčastnit ![]()
mikelka píše:
Tak už jsou doma, mám slzičky, i když je vůbec neznámdovařím oběd a přiložím foto, snad se Monny nebudeš zlobit, že budu první…hlavně se držte a ať je ten první den ve třech co nejkrásnější!!!
Jsme s Tomem rádi, že jsme se toho mohli zúčastnit
Už se těšim na fotečky ![]()
Mikel- jsi strašně hodná, kdyby tak bylo víc lidí jako jsi ty ![]()
Si fakt super,az mam slzy ve vocich nebo jsem uz neverila,ze se najdou hodni lide a ted uz verim a udelao mi to radost a nadeje,ze clovek jeste muze verit v hodni lidicky,si fakt super,ze jste takhle pomohli,fakt klobou dolu,jste andele s manzelem
![]()
J8 ani tak neobdivuju Mikel, jak jejího muže - já přijít za tím mojím, ať jaede do porodnice pro nějaké cizí lidi z internetu, tak by mi řekl, že jsem se asi úplně zbláznila
![]()
Angua píše:
J8 ani tak neobdivuju Mikel, jak jejího muže - já přijít za tím mojím, ať jaede do porodnice pro nějaké cizí lidi z internetu, tak by mi řekl, že jsem se asi úplně zbláznila![]()
![]()
No mě by řekl, jestli nejsem debil a ať jdu no…tam no
![]()
Angua píše:
J8 ani tak neobdivuju Mikel, jak jejího muže - já přijít za tím mojím, ať jaede do porodnice pro nějaké cizí lidi z internetu, tak by mi řekl, že jsem se asi úplně zbláznila![]()
![]()
Mám skvělého chlapa a obávám se že by to dopadlo stejně, i když kdo ví,ještě sem to nezkoušela,ale já sem pojizdná takže já bych to zvládla kdyby to nebylo přes celou čr sama ![]()
já jsem blázen, můj chlap mě proto miluje a tak mu nic jiného nezbývá ![]()
Davídek je nádhernej,to snad ani neni možný že jsem taky měla takhle malý miminko ![]()