Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já když čtu všechny příspěvky od Bohunky tak mi vstávaj vlasy na hlavě ![]()
Liduš88 píše:
Já když čtu všechny příspěvky od Bohunky tak mi vstávaj vlasy na hlavěKdyž to někoho nezajímá ať nerýpe a stará se o jiný věci.Jinak gratuluji k Davídkovi
Kamča.dalmatinka píše:
Holky už to prosim řeště jinde.Tohle je diskuze o Monny a davídkovi
Souhlas (a omluva).
A víš něco nového? Jsou v pořádku?
Já monny znám z debat, párkrát jsme na sebe narazily. Moc jsem na ni myslela, když furt nevěděla, jak už to miminko konečně vypudit na svět. ![]()
Taky bych uvítala nějakou diskuzi zaměřenou na miminka, na druhou stranu proč by monny nemohla mít diskuzi?
Každá, která založí debatu, ji má vlastně o sobě (jsem těhu? můžu přikrmovat? partner má jinou…). Takže já si o monny klidně pokecám. ![]()
Má davídka u sebe na pokoji.Je krásnej a krásně spinká.Monny bolí břicho a jinak se maj čile k světu
Mončo, předně moc a moc gratuluji k Davídkovi, ať Vám chlapeček děůá jen a jen samou radost.
A vy, rejpalky nepřejcný.. co je na tom, že se založila nová diskuze? Tak jí nečtu ne? Bože, to že se narodil nový človíček je přeci radost! A kdyby každá z vás založil diskuzi, že porodila, sama za sebe bych pogratulovala a byla ráda, že je tu nový mimi. Tak si dejte pohov, poslední dobou je tu jen samé rejpání. Holky, dejte si čokoládu, je dobrá na nervy
![]()
Nedá mi to nezareagovat…
Holky, já fakt nechápu, proč tuto diskusi nepřeskočíte, když Vás nezaujme a obtěžuje Vás..To Vám jde opravdu jen o princip? Jinak Vás zajímají všechny diskuse a myslíte si, že jsou plnohodnotné (aspoň z desetiny) jako tato?? Chudák Monny až přijde z nemocnice po porodu a začne si číst tuto diskusi. Nedej bože, aby měla tak rozlítané emoce jak já po porodu, to by jí mohlo být sakra líto, že po oznámení tak nádherné noviny jako je narození jejího dítěte, řada z Vás takto reaguje.
Laddmie píše:
Nedá mi to nezareagovat…
Holky, já fakt nechápu, proč tuto diskusi nepřeskočíte, když Vás nezaujme a obtěžuje Vás..To Vám jde opravdu jen o princip? Jinak Vás zajímají všechny diskuse a myslíte si, že jsou plnohodnotné (aspoň z desetiny) jako tato?? Chudák Monny až přijde z nemocnice po porodu a začne si číst tuto diskusi. Nedej bože, aby měla tak rozlítané emoce jak já po porodu, to by jí mohlo být sakra líto, že po oznámení tak nádherné noviny jako je narození jejího dítěte, řada z Vás takto reaguje.
To je pěkně napsané! ![]()
ladmiee taky mě to napadlo že některé komentáře by se měli nechat smazat.Nevím zda to jde,ale zkusim se zeptat admina.
Laddmie píše:
Nedá mi to nezareagovat…
souhlas ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
ladmiee taky mě to napadlo že některé komentáře by se měli nechat smazat.Nevím zda to jde,ale zkusim se zeptat admina.
Ano, máš pravdu.
Některé komentáře jsou přehnané.
Dámy, dyť šlo jen o krásné oznámení toho, že Monny porodila Davídka. A né, že nějaká nezodpovědná matka nechala dítě v autě. Měly by jsme být spíš rády, za tyto hezké zprávy.
Kamčo,
díky. Monny občas sleduji a když mohu poradím. Ale jelikož není čas, tak jsem ráda, že když jsem se k emimi dostala, že jsem se dozvěděla, že už to mají za sebou a jsou v pořádku. ![]()
Monny,
přeji Ti a Tvému
Davídkovi moc moc moc štěstíčka, zdravíčka a lásky
![]()
Jééé, tak už to má konečně za sebou, chudák, už nevěděla, jak ho dostat ven. Moc gratuluju k Davídkovi, ať se oboum dobře daří a jsou v pořádku ![]()
Laddmie píše:
Nedá mi to nezareagovat…
přesně tak…tady si některý musí rejpnout prostě i ktej krásnej novině jako je narození zdravého miminka… ![]()
jajinka veverka píše:Laddmie píše:přesně tak…tady si některý musí rejpnout prostě i ktej krásnej novině jako je narození zdravého miminka…
Nedá mi to nezareagovat…
Taky to nechápu, prostě když mě to téma nezajímá, tak tam nelezu. A né že budu do každý diskuze rejpat. Ale jsou prostě lidi, kteří závidí, že se o někom píše a o nich ne.
Myslím si už že promazávat není třeba.Monny je chytrá hlavička a určitě jí to nerozhodí
Davídek už je kojenej,nakonec to zvládli a je prej krásnej po tatínkovi ale já myslim že i po mamince ![]()