Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
RyBANA píše:terdule píše:
hezké odpoledne,já vím ,že je hezký,že mony porodila,ale příde mi to dost přehnaný zakládat diskusi.příde mi ,že porodila julia roberts.jsou tu maminky,který nemají pěkný období a toto číst asi pro ně není lehké.je to vůči nim sobecké!!přeji všem krásný den a mony tobě gratuluji a přeji zdravíčkoto by tady pak nesměla být žádná diskuze o porodu a o těhotenství, aby náhodou maminky nebo holky co to nemají lehký nesmutnily ještě víc
nechápu co je na tom sobeckého
jako kdo je sobecký? Kamča, že založila diskuzi, nebo holky co gratulují nebo sama Monny, že si vůbec dovolila porodit?
Souhlas. Já jsem jedna z těch nešťastnic a zřejmě bych se teď měla mlátit hlavou do zdi a řvát proč!!, proč!!, proč!!.
Není nic špatného na tom, že se dobrá zpráva dostane do světa. A nepociťuji na sobě žádnou újmu. ![]()
lemaz píše:RyBANA píše:Souhlas. Já jsem jedna z těch nešťastnic a zřejmě bych se teď měla mlátit hlavou do zdi a řvát proč!!, proč!!, proč!!.terdule píše:
hezké odpoledne,já vím ,že je hezký,že mony porodila,ale příde mi to dost přehnaný zakládat diskusi.příde mi ,že porodila julia roberts.jsou tu maminky,který nemají pěkný období a toto číst asi pro ně není lehké.je to vůči nim sobecké!!přeji všem krásný den a mony tobě gratuluji a přeji zdravíčkoto by tady pak nesměla být žádná diskuze o porodu a o těhotenství, aby náhodou maminky nebo holky co to nemají lehký nesmutnily ještě víc
nechápu co je na tom sobeckého
jako kdo je sobecký? Kamča, že založila diskuzi, nebo holky co gratulují nebo sama Monny, že si vůbec dovolila porodit?
Není nic špatného na tom, že se dobrá zpráva dostane do světa. A nepociťuji na sobě žádnou újmu.
presne tak
vzdyt je to krasny, super zprava!
po tom co tu pisou nektere pubertalni divenky ze chteji adoptovat v 16ti dite mi tato diskuse prijde jako super napad! Monnyznam a porod jsem sledovala, bylo to dlouhe,ale uz ma Davidka u sebe, moc gratuluji
![]()
Gratuluju
![]()
Zatím jsem nečetla diskuzi, ale podle posledních dvou stránek mám pocit, že se zvrhla v to, proč tady taková informace je jako samostatná diskuze..
Protože jsme diskutovali v jedné diskuzi, diskutuje nás tam hodně a spousta z nás trávila víkend jinak a přečíst dalších 40 stránek, od toho, kde skončila, prostě nezvládla..
Já jsem byla jedna z těch, které to chtěly vědět, aniž by museli do podrobna číst diskuzi ![]()
Monny gratuluji ![]()
Jsem ráda,že jste to sem napsali.Monny neznám,ale čtu její příspěvky.
Pěkný den
Nestiham cist vsechny prispevky, tak se jen pridavam ke gratulaci vsech. Ty ostatni, kterym vadi, ze je tu takova diskuze, dost dobre nechapu, je to tu prece o miminkach, a k nim patri i porody, bez nich by to fakt neslo.
Moc moc gratulujeme a přejeme hodně zdraví oběma
![]()
Jinak koho to nezajímá,proč sem vůbec leze? ![]()
Kdyby třeba měl někdo KONKRÉTNÍ návrh, jak si do budoucna takovéhle zprávy sdělovat, mohl by to hodit sem:
https://www.emimino.cz/…rankovani/9/ ![]()
terdule píše:
hezké odpoledne,já vím ,že je hezký,že mony porodila,ale příde mi to dost přehnaný zakládat diskusi.příde mi ,že porodila julia roberts.jsou tu maminky,který nemají pěkný období a toto číst asi pro ně není lehké.je to vůči nim sobecké!!přeji všem krásný den a mony tobě gratuluji a přeji zdravíčkopíše: Více
Terdule mě přijde přehnané tohle
Je teda lepší psát jen špatné zprávy?Já bych jich totiž taky měla do zásob hodně,ale vše se nezastaví kvuli tomu že je někdo neštastnej,to už taky rok vim
Já musím říct, že pro mě je tato informace neutrálního charakteru, ač jsem Monny „viděla“ odjíždět do porodky, moc jí to pochopitelně přeju, ale přece jenom ji zas tak neznám, abych to prožívala. Přesto mě tato diskuze nijak neobtěžuje a rozhodně se nebojím, že by se tu teď psalo o každém, že porodil
![]()
Terdule, mně třeba nedělá dobře číst diksuze o nemocech, nádorech apod. a stejně to furt sakra někdo zakládá. No tak tam prostě nelezu a mám to vyřešené. Jak snadné ![]()
Kamča.dalmatinka píše:terdule píše:Terdule mě přijde přehnané tohle
hezké odpoledne,já vím ,že je hezký,že mony porodila,ale příde mi to dost přehnaný zakládat diskusi.příde mi ,že porodila julia roberts.jsou tu maminky,který nemají pěkný období a toto číst asi pro ně není lehké.je to vůči nim sobecké!!přeji všem krásný den a mony tobě gratuluji a přeji zdravíčkopíše: VíceJe teda lepší psát jen špatné zprávy?Já bych jich totiž taky měla do zásob hodně,ale vše se nezastaví kvuli tomu že je někdo neštastnej,to už taky rok vim
Jéžiš, nestraš… Jestli spustíš tu svoji černou kroniku, tak to tu bude teprve zahlcené
![]()
Angua píše:Kamča.dalmatinka píše:Jéžiš, nestraš… Jestli spustíš tu svoji černou kroniku, tak to tu bude teprve zahlcenéterdule píše:Terdule mě přijde přehnané tohle
hezké odpoledne,já vím ,že je hezký,že mony porodila,ale příde mi to dost přehnaný zakládat diskusi.příde mi ,že porodila julia roberts.jsou tu maminky,který nemají pěkný období a toto číst asi pro ně není lehké.je to vůči nim sobecké!!přeji všem krásný den a mony tobě gratuluji a přeji zdravíčkopíše: VíceJe teda lepší psát jen špatné zprávy?Já bych jich totiž taky měla do zásob hodně,ale vše se nezastaví kvuli tomu že je někdo neštastnej,to už taky rok vim
![]()
![]()
Zase by to třeba někoho potěšilo
.
Myslím že vždy platilo a platí přej bude ti přáno
Kamča.dalmatinka píše:Angua píše:Zase by to třeba někoho potěšiloKamča.dalmatinka píše:Jéžiš, nestraš… Jestli spustíš tu svoji černou kroniku, tak to tu bude teprve zahlcenéterdule píše:Terdule mě přijde přehnané tohle
![]()
![]()
![]()
.
Myslím že vždy platilo a platí přej bude ti přáno
Možná bys mohla mít i svoji vlastní rubriku ![]()
Jinak mě by teda taky potěšilo, kdybych o sobě našla po návratu z porodky diskuzi. Pište si ![]()
Angua píše:Kamča.dalmatinka píše:Angua píše:Zase by to třeba někoho potěšiloKamča.dalmatinka píše:Jéžiš, nestraš… Jestli spustíš tu svoji černou kroniku, tak to tu bude teprve zahlcenéterdule píše:Terdule mě přijde přehnané tohle
![]()
![]()
![]()
.
Myslím že vždy platilo a platí přej bude ti přánoMožná bys mohla mít i svoji vlastní rubriku
Jinak mě by teda taky potěšilo, kdybych o sobě našla po návratu z porodky diskuzi. Pište si
tak mě by to taky potěšilo ![]()
A diskuse,co mě nezajímají,nečtu ![]()