Monotónní práce a problémy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Parninas je mi 34 a spím od 21-4 hodin, ale s tím, že osobně vím, že mezi 3-4 hod mám netvrdí spánek.
Na kole pro rypalky opravdu ne, jde o hlavní tah a jsem ráda, že vstanu ve 4, za 45 minut mi jede bus a dojedu před půl 6, a to mě čeká ještě pár minut chůze do práce. V půl 16 jsem doma. Být po vašem, nemusela bych chodit spát vůbec.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Parninas je mi 34 a spím od 21-4 hodin, ale s tím, že osobně vím, že mezi 3-4 hod mám netvrdí spánek.Na kole pro rypalky opravdu ne, jde o hlavní tah a jsem ráda, že vstanu ve 4, za 45 minut mi jede bus a dojedu před půl 6, a to mě čeká ještě pár minut chůze do práce. V půl 16 jsem doma. Být po vašem, nemusela bych chodit spát vůbec.
Já ti nevím, ale mně přijde cca 10,5 hodiny mimo domov jako poměrně standardní čas, jako má většina pracujících lidi
Jen to má někdo o 2,3 hodiny posunuté na později, ale o to později zase přichází vecer domu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru znovu opakuji, nikdy pro mě nebyl problém 4-22h být v zaměstnání a byla jsem fit. Nevím kde a co se stalo
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Jahru znovu opakuji, nikdy pro mě nebyl problém 4-22h být v zaměstnání a byla jsem fit. Nevím kde a co se stalo
Ale to ti tady nikdo nepoví, co přesně se stalo. Můžeš si dojít k lékaři, jestli za tím není anémie, problémy se štítnou žlázou atd., můžeš trpět depresí, můžeš mít málo pohybu, jak jsi psala, může ti nevyhovovat práce…
Taky mívám podobná období - řešila jsem je různě - začala jsem třeba chodit do práce pěšky, i když to znamenalo, že musím vstávát o 45 minut dřív, když mě práce psychicky vyčerpávala, tak jsem ji změnila, i když mě to stálo stovky hodin, strávených studiem po nocích… atd. Teď mi třeba pomáhá se chodit po práci projít, i když se mi vůbec nechce, protože bych radši zalezla k emiminu nebo knížce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru diky zkusím zapojit, ač se mi nechce, sport. A uvidím. Protože po zdravotní stránce jsme v pořádku, včetně žlázy.
- Citovat
- Upravit
Dost unaví dojíždění.
Zářivky mají taky něco do sebe.
Nezvyk na nové prostředí.
Podle toho co píšeš, tu hlavu zapojuješ, protože musíš vyhledat a přemístit.
Chodíš, tudíž pohyb máš.
Pokud opravdu nemáš děti a je ti 34, přijedeš domů a už nejsi ničeho schopná, pak je to normální shnilost a musíš to přerazit.
Promiň za upřímnost, ale znám to podle sebe. Mívám shnilejší a nebo aktivnější období a když to nechám být, jsem schopná spát v sedě ![]()
Jenže já už jsem stará ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Jahru diky zkusím zapojit, ač se mi nechce, sport. A uvidím. Protože po zdravotní stránce jsme v pořádku, včetně žlázy.
Ale vždyť ty si stěžuješ, že máš fyzicky náročnou práci, že nezapojuješ mozek, proč máš tedy pocit, že potřebuješ víc sportovat? Ty potřebuješ najít rovnováhu mezi tupou manuální prací (jo, přiznejme si to), která je fyzicky náročná, a zapojením hlavy.
Nevím, jak dlouho děláš v tom skladu, ono si to taky potřebuje nějaký čas sednout. Mě třeba hodně pomáhalo v práci tu hlavu zaměstnat něčím jednoduchým. Vymýšlela jsem si recepty, co budu vařit odpoledne a co na to potřebuji nakoupit, plánovala jsem si dovolené a víkendy, když bylo nejhůř, klidně jsem si uměle vytvořila nějaký „problém“ třeba „proč se točí země?“ a nad tím přemýšlela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Parninas je mi 34 a spím od 21-4 hodin, ale s tím, že osobně vím, že mezi 3-4 hod mám netvrdí spánek.Na kole pro rypalky opravdu ne, jde o hlavní tah a jsem ráda, že vstanu ve 4, za 45 minut mi jede bus a dojedu před půl 6, a to mě čeká ještě pár minut chůze do práce. V půl 16 jsem doma. Být po vašem, nemusela bych chodit spát vůbec.
tak se uč cestou, ne? v autobusu.. nebo jakkoliv jinak zapojuj mozek.. cti knížku, lusti krizovku, hraj nejakou vědomostní hru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná Fyzicky unavená nejsem, nemám ten pocit. Nic mě nebolí. Ale cítím, uvědomuji si, že hlava je mimo, zapomínám, nedávám tolik pozor, nálada nic moc… Přijdu domů a nic se mi nechce. Přitom jsem x krát do týdne sportovala, dělala kolem baráku, chodila se psem na procházky. Teď nic. Jsem tam měsíc.
- Citovat
- Upravit
@Cattus nezapojují, všude jsou cedulky. Čtečka mi ukáže kam jít, vytáhnu z regálu, pipnu, dám do boxu a tak dále dokola
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@unuděná Fyzicky unavená nejsem, nemám ten pocit. Nic mě nebolí. Ale cítím, uvědomuji si, že hlava je mimo, zapomínám, nedávám tolik pozor, nálada nic moc… Přijdu domů a nic se mi nechce. Přitom jsem x krát do týdne sportovala, dělala kolem baráku, chodila se psem na procházky. Teď nic. Jsem tam měsíc.
Musíš prostě tu hlavu zapojit jinde, nevím, co chceš slyšet jiného. Nebo holt změnit práci
Fakt to není práce pro každého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jsi otrávená z práce, nebaví tě. Jednoduché. Hledej něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Rozumiem ti, chybaju ti normalne podnety v tej praci. Snazila by som sa to riesit co najskor zmenou zamestnania. Neviem, ake mas zazemie vo vztahu, ci sa da opriet aspon o to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mkmkz @inkakřivák práce mi nevadí a kolektiv je fajn. I podmínky. Jinak nové místo, jak jsem psala tady teď mmt není šance. Maximálně fabriky a směny, a nebo primárně práce pro muže. Jsme ráda za toto
- Citovat
- Upravit
Kolik toho denně naspíš?
Nepíšeš kolik ti je, ale čím starší jsem, tím víc vnímám, že jsem na kvalitním spánku naprosto závislá. Dřív mi stačilo pár hodin a dnes musím mít stabilně 7-8 jinak jsem jak po lobotomii.
Doporučuju knihu „Proč spíme“. Hodně to člověku otevře oči.