Moravské naftové doly - zkušenost
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Moravské naftové doly-zkušenost_MND
Souhlasím s Lordjim, mám také osobní zkušenost s MND, přešli jsme od Pražské plynárenské a od PRe právě kvůli úsporám - nyní jsme zákazníkem MND. Jejich jednání je naprosto korektní, rychlé, jako zákazník využívám jejich portál, kde si po registraci hlídáte spotřebu, zálohy, zadáváte samoodečty a vidíte jak jste na tom.
Určitě doporučuji a rozhodně nesouhlasím s uživatelem dex9
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hofik3 @eHubka @korinkal @Lordjim tolik nováčků a tolik pozitivních doporučení! Si v MND platí někdo reklamu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hudečice píše:
@hofik3 @eHubka @korinkal @Lordjim tolik nováčků a tolik pozitivních doporučení! Si v MND platí někdo reklamu.
Ne, nováček sice v tomto fóru, nikoliv na poli energií. Uvedl jsem pouze skutečnosti a reagoval jsem na předchozí příspěvek uživatele, se kterým jsem souhlasil. Čas samozřejmě ukáže, zda se budou snažit stejně jako nyní.
Jen pro zajímavost: Který dodavatel Vám nabízí výhody během doby, když jste jeho zákazníkem? (moje zkušenost=zatím to nebyl žádný) Až když chcete jít ke konkurenci, tak začnou nabízet (se podbízet).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel musím konstatovat, že je to společnost nekorektní, arogantní a poškodila nás jako své potenciální zákazníky.
Nás dostala do velmi nepříjemné situace.
Vůbec neodpovídali na maily a dokonce jsem se nedovolala ani na bezplatnou linku po 3 dny, dále i přestože jsem je žádala, aby mi sdělili stav a jejich zájem o můj přechod k nim, dokud jde s věcí něco udělat, nereagovali. Až téměř po měsíci mi přišlo ujištění, že se o přestupu jedná a že je vše v pořádku. Pak přišlo plno výmluv.
Dnes mi telefonicky sdělili, že to nestihli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Velice mě mrzí, že s touto „těžební společností“ má někdo další problémy a to jsou už 3 roky co jsem s nimi bláhově jednal, viz můj dřívější příspěvek z roku 2015 a špatné zkušenosti táhnoucí se od 2014:
@dex9 píše:
O MND ani neuvažujte. Je to banda neschopných ignorantů a to ani nemluvím o tom, že plyn od nich vychází téměř stejně draho jako od RWE. Vyřizoval jsem přechod od rwe k nim. Nepovedlo se jim to ani na druhý pokus. Je to u nich samá telefonistka ála rwe a s kompetentním člověkem si nepromluvíte.
Bravo MND
, „skvělá“ práce. Naprosto stejný průběh a bohužel i stejný výsledek. A člověk by řekl, že 3 roky jsou dostatečně dlouhá doba na to, aby se něco naučili. No… asi ne.
Musím jen pouze zopakovat, že je to banda ignorantů a doufat, že jim naletí co nejméně lidí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano. Je to smutné
.. tváří se jako „slušňáci“, ale opak je pravdou, škoda, že jsem nečetla recenze před svým počinem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
po odeslání smluv se půl roku nic neděje
Od července s vámi řeším změnu dodavatele plynu, a nikdo z vás nemá ani 2 minuty na to aby mi alespoň odepsal na email, takže pěkně děkuju D.
Dne 6. 12. 2017 18:11 napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych od vás odebírat plyn, nemám žádnou odpověď proč se to nedotáhlo do konce, smlouvy sem dávno odeslal
Dne 17. 7. 2017 15:37 „MND a. s.“ napsal(a):
Vážený zákazníku,
jsme rádi, že Vás naše nabídka zaujala. Dle dohody Vám proto přikládáme náhledy našich smluvních dokumentů: Smlouvy na dodávku plynu, Ceníku, Obchodních podmínek a Plné moci.
Další postup
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pokračování story mnd
Dobry den, dle sdeleni Vaseho stavajiciho dodavatele zemniho plynu je datum konce platnosti Vasi smlouvy 02.02.2018. Po obdrzeni vyjadreni k? zaslane zadosti o zmenu dodavatele Vas budeme informovat. Vase MND
Tak toto je sms co mi přišla 11.1.2018
Na tel., 6.2. 2018 mi volá opetátorka že převod proběhne někdy v září 2018, tak tohle je v této firmě asi normální, a teď sem zvědavý jestli mi někdo z vás podá písemný vysvětlení, a jak dlouho to bude trvat, protože běžně je zvykem odpovídat na email do 24 hodin D.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pochvala MND
Protože se chování k zákazníkům v ČEZu zhoršilo natolik, že se mi zdálo neúnosné, začal jsem hledat jiného dodavatele el. en. pro svoji chalupu. No nevím, jestli je to standard, ale stálo mě to mnoho nervů. Bylo mi přislíbeno, že budu zaregistrován hned po uplynutí smlouvy s ČEZem, ale řekl bych, že neschopnost pracovníků, kteří mě kontaktovali byla skoro stejná jako v ČEZu a nebo se MND snaží ČEZ dohnat. Registrace proběhla až za tři měsíce po slíbeném termínu. Prostě jinak, než jsem potřeboval a chtěl. Už vůbec nemluvím o tom, že mi jakýsi expert zasílal smlouvu na jinou, než domluvenou ads. A to dokonce 3×… To není vše. Letos mi asi otrnulo a pokusil jsem se odhlásit plyn od Innogy ve svém trvalém bydlišti a využít služeb MND. Doufal jsem, že to v loňském roce byla pouze souhra nešťastných náhod… Zase hromada lidí, kteří něco slíbí a nesplní,… no po dvou měsících jsem to doslova vzdal. Tak se to prostě nedělá. Chápu, že lidí je málo, ale věřím, že i máma na mateřské, tedy od kvedlačky a láhve pro kojence, tuto práci po řádném zaškolení zvládne. Prostě i letos jsem zažil stejný binec, jako v loňském roce. Pokud bude MND vůči zákazníkům vystupovat takto, nikomu sliby této společnosti nedoporučuji. Opravdu nechápu asi miliony vyhozené za reklamu v TV, na kterou jsem mimochodem naletěl i já. Prostě neochota, neschopnost a troufnu si říci i hloupost, kterou řídí halda titulovaných členů viz Obchodní rejstřík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MND při odchodu výhody nenabízí, ale pak pošle fakturu za doplatek oproti „zvýhodněné smlouvě“ v úvodu. Za to, že jste si dovolili je opustit. Při podpisu smlouvy mám podobné zkušenosti jako někteří diskutující - absolutní neprofesionalita, desítky telefonátů bez výsledku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechápu, jak někdo po blbé zkušenosti jde k té samé neschopné společnosti. Kdyby jste snad neměl na výběr. Dobře Vám tak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady ma zkusenost, dnes otravuji i po letech
Furt dokola přes několik žádosti obtezuji mnoho let. Moravské naftové doly
Osobní dřívější zkusrnost, poztraceji vam dodané doklady a plyn nejsou schopni dodat dva měsíce.
Po zrušení dělali, ze nic a milostivě se ozvali po třech měsících v koncem ledna.
Opravdu solidní dodavatel plynu, kdyz vám tohle udělá v zimě…
Na jejich linkách sedí s prominutim totalní odpad co se týče jak morálky, inteligence, tak výchovy… Generovat čísla už opravdu nesmi, ale čůza vas ještě bude poučovat vlatmstne o vaší praci.
Nebezpečná firma, vase materiály používají dál. Mimochodem, volali i na číslo, které jsrm zřizovala kvuli umírající mamince.
Naprosto nectí zakony o zpracování vašich osobních dat…
Dejte si pozor, těch dokladů, co posíláte k zařízení plynu není málo, bohužel u jich ve zneužití již nevěřím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusím obnovit diskuzi, příspěvky jsou už starší. Máte s nimi někdo aktuální zkušenosti? Po 15 letech končíme u ČEZu, poptali jsme několik dodavatelů a nejlépe nám vyšlo z těch stálejších MND, když jsme vyřadili podivnosti jako Lama atd. Děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit