Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Já být vámi tak taky na ty brigády chodím. Zdá se mi to divný že by se nemohlo vůbec.
Jinak je to už jen horší
Včera jsem se nemohla skoro pohnout jak se tlačila pořád jen nahoru a kopala do žeber. Mrská se tam tedy už pěkně. Ale jen když jsem sama, ne když si chce někdo sáhnout. No ale kupodivu mám období kdy můžu spát tak se to vyrovnává. Srazík určo zopakujeme, ale až bude zase hezky. Je to to teď strašný. Jo a v neděli jedu minimálně na týden na chajdu že budeme předělávat byt, tak abych to nedýchala a Matěj se nemotal.
Lem takže bude nový byteček
hlavně že můžeš spát to je důležitý opatruj se ![]()
Srazík by mohl být třeba v Gate prý tam mají dětský koutek ![]()
budu v Mostě od úterý do pátku,ale úterý sjem v práci do 15h a pak jdu ke kamarádce,takže mám volno jen středu,prootže čtvrtek a pátek jdu taky do práce
Ahoj holky, dobře jste to odhadly, je toho moc
Ale už nám skončilo šestinedělí, Aninka má v uších náušničky a příští týden bude mít dva měsíce. Každou chvíli baští, takže už je pěkně buclatá, tipuju tak kolem pěti kil
Většinu času teď trávíme u našich na zahradě, když je slušný počasí, no a jak začala sezóna, obrážíme nejrůznější městské historické slavnosti a otevírání zámků a tak.. Andulka má za sebou účast v historickém průvodu městem v Postoloprtech, pobyla na Chomutovských slavnostech a teď v sobotu byla nejmladší účastník zahajování zámecké sezóny na Jezeří
Musím jí pořídit nějakej stylovej historickej kostým, my dospěláci si vždycky něco dáme dohromady, ale na prcky nic není
A dneska jdeme fandit tátovi, má softballovej zápas na Ovčíně.. Mějte se všechny moc príma, pozdrav dětičkám i bříškům ![]()
Rían noo konečně jsi se ozvala teda Andulka už toho má za sebou docela dost to je prima že vám to klape. ![]()
Lem a co ty? Už máš za sebou třičtvrtě co?
Simiki tento týden nemůžu jsem dost v práci volnější budu mýt až ten příští týden.
tak napiš až budeš mýt volno.
MELOUNKU,já jsem blbá,já bduu v Mostě příští týden,ne tenhle .. jsem to zapomněla upřesnit ![]()
RIAN, no teda to to letí vid… a Andulka toho stíhá opravdu hodně..to je dobře že tak krásně baští, jen tak dál
Moc vám to na fotečce spolu sluší ![]()
MELOUNKU,co se stalo,že zrušily Reserved? Já ted sice v Mostě moc nebývám,ael když jsem šla okolo tak jsem viděla,že je zavřený ![]()
Simiki malé tržby a vysoký nájem. Ale řekly že se bude jen přestavovat no nikdo tomu nevěří. Stejně jsem chtěla dát výpověď vrátila jsem se k nám do krámu.
Holky a jak jinak my jsme celý den u bazénu ale asi jsme to přehnaly před chvílí jsem Kikče měřila teplotu a má 38 stupňů ![]()
MELOUNKU,aha…no já bych taky nevěřila tomu,že se jen přestavuje, udělal jsi asi dobře,že jsi se vrátila do bývalé práce…to mi povídej, my ty vedra trávíme na zahrádce, Tomy v bazénku a já na dece a chytám bronz
Tomyho jsem pořádně namazala,pak ho šoupla do vody a na hlavu mokrou čepici a pořád jsme ho kropila ![]()
Holky představte si,jedu s nákupem a s kočárkem. Přejíždím silnici,vjedu na chodník a ruplo mi přední kolo u kočárku. Nákupem to nebylo, mě se jelo blbě už když jsme jeli do města a to byl kočárek prázdný.
No holky,kde jste..to se válíte pořád někde u vody ne.. no však my jsme taky pořád venku,ale už dělám autoškolu
Autoškola jéé u koho děláš? Já dělala u Kuchty no už je to sedm let toto utíká. My stavíme tak není moc času jenom sháním cihly a tak nic moc už mě to nebaví a to jsme teprve na začátku. ![]()
Ahoj Mel,já dělám autoškolu tady v Teplicích, učitel je z Drahkova,víc nevím a bdue mě stát 7000, už mám odježděno 6 hodin a v pondělí jsem do města k večeru
Koukám na vaše metříky a to to utíká…
Lem bude za chvíli rodit a mít Madlenku v náručí ( p.s.,holky máte u nás dáreček,tak pak dejte vědět)
Rían, Andulce za chvíli budou 4 měsíce..ta už musí být veliká
a Kristýnce od Melounku bude 2 a půl roku…
Ahoj holky. Hlásím že jsme ještě v celku. Ale už by to tedy mohlo být. Jsem už z toho unavená. Jinak my jsme teď hodně na chatě tak právě nepíšu protože nestíhám. Dneska jedeme zase na týden tak se potom ozvu. Až se malá narodí určo dám vědět. Simiki dáreček? To jsi nemusela, ale děkujeme předem.