Motá se mi hlava při vstávání - co na nízký tlak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17715
26.4.10 16:11

Holky a kolik je normální tlak jestli to nějaká víte, já mám totiž asi taky nízkej dneska jsem měla 91/60 nebo kolik, kolik už je hodně málo?? :oops: máme doma přístroj na měření tlaku, ale jelikož nevím kolik je normálka tak změřím mávnu rukama a je…jinak je mi taky pořád nějak divně, mžitky ani černo teda nemám, ale kolikrát během dne se mi udělá z ničeho nic slabo až na omdlení. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.4.10 17:15

Viky, při tlaku, který uvádíš, se člověku už normálně chce spát… Dneska ráno jsem byl na transfúzce a naše paní doktorka, jinak moc hodná osoba, ze mě byla na lentilky… Na pravé ruce naměřila tonometrem 165/108, na levé pak 136/85… Ještě několikrát měření opakovala, bylo to tak… :mrgreen:

Na nízký tlak mám jedinou radu: běžte pracovat do firmy, co patří jednomu psychopatovi, co bydlí kousek od Blanska… Já jsem to po roce vzdal pro naprostou nemožnost domluvy. Ten vám zvedne tlak během dvou minut o sto procent - a to myslím smrtelně vážně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.4.10 17:59

A tomu „normálnímu“ talku… Je to silně individuální, ale odhadl bych, že pro tebe by mohla být orientační hodnota tak 115/75. To by se dalo považovat za normál… Ale každý člověk je jiný a hlavně já nejsem doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
26.4.10 18:10

neva, ale i tak díky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
4.5.10 23:22

Nevím, jestli to tu už bylo řečeno, ale mně na nízký tlak bylo doporučeno hodně pít. Od té doby, co mám děti jsem ho měla nízký jen po velké krevní ztrátě v porodnici. Jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
5.5.10 22:20

Jo,jo,presne tak hodne pit,holky mne to neuveritelne pomohlo,ty mdloby a stavy uz tolik nemam,ale nepomuze pit jeden den,chce to navyknout si na pitny rezim,jen si zase neodrovnat ledviny :-) ,kazdopadne tyhle stavy taky znam,beru vitaminy,stridani stud.a teple sprchy-to ja teda nedam.Jo a zarucene mi pomuze cecko-citron jsem jedla samotny a zapijela cajem,vodou-kvuli zaludku,neni dobry jist jen samotny.Nebo jsem si citrusy mackala do vody a to me vzdycky nakoplo,kofein nemuzu,ani mi kava ci cola nechutna,takze nabizim jine alternativy.A hlavne to pocasi uz je dlouho hnusne a malo slunicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
5.5.10 22:31

Taky mi prijde,ze proste zrovna pro me bylo tehotenstvi a male mimco opravdu bomba,ktera me doslova vycucla,vyzdimala,predtim jsem zvladala delat na trech barech,do toho jeste jako konicek kosmetiku,chodila jsem plavat-jo to je taky dobra vec na psychiku i fyzicku a srovnani tlaku :-),cvicit a nevim,co bych si jeste pridala,stacilo jedno tehu a mam co delat,abych se z toho nejakym zpusobem zbraborala,nezvladnu nic jinyho,nez se postarat o miminko,jinak chodim jak mura v teplakach s drdolem na hlave od vcerejska,nikam se nedostanu,ponevadz se bojim,ze kdyz nekam pujdu,tak budu druhy den vyrizena.Ale mam chvilky,kdy zase verim,ze bude lip :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101960
5.5.10 22:54

Asi taky neporadím, s nízkým tlakem toho moc nenaděláš, mám ten problém taky, jen doufám, že se to nebude zhoršovat s přibývajícími týdny. Už teď pracuju z domova, dojet do práce byl nadlidský výkon, dokonce i za volantem se mi dělalo špatně a byla jsem nebezpečná sobě i okolí.
I když, něco na to existuje, protože když jsem jednou zkolabovala na transfuzce, tak jsem dostala nějaké 2 pilule a za chvilku mi bylo fajn, ale co to bylo a zda by to šlo při kojení, to fakt netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
12.5.10 21:20

Ahoj Míšo,
já mám taky tlak nejvíc 115/70, ale i 90/50, žiju s tím docela dobře, ale abych Ti taky poradila.
Bylinky, které jsem na to pila si některé nepamatuji. Co si vzpomenu, to Ti napíši- andělika lékařská, divizna, hloh a kopřiva. Možná že je tam ještě jedna ingredience. Namíchá se to určitým poměrem a potom se vyluhuje a pije 3× denně 1/2 litru.
V lékárně by to měli vědět přesně nebo v bylinkářství.
Skus to, třeba Ti pomůžou.
Dobrou noc
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém