Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky nevite co mam delat, na chvilku jsem odesla na zachod a kdyz jsem se vratila, sedel maly v otevrenem harpicu max - vubec nevim jak to mohl dokazat - otevrel si dvirka vyndal ho a i jeho otevrel. Ja ted nevim, jestli mohl treba trochu oliznout? Co se muze stat, nemate radu, nestalo se to taky nekomu? Dala jsem mu napit a nevim? Vypada uplne spokojene. Prosim poradte
Syn takhle na chatě odněkud vyhrabal hypermangan.Jeli jsme rzt do Motola, tam mu dali narkózu a sondou s kamerou pozorovali jícen jestli není poleptaný. Při té smůle jsme měli štěstí, že byl už asi 10let prošlej. Synovi se vůbec nic nestalo.Na pokoji tam s ním byl chlapeček, který se napil nějakého dom.čističe a měl rozleptaný jícen, žaludek…Rodiče říkali, že i 3 roky po této nešťastné nehodě, má hrozné bolesti, podstoupil několik operací… Nechci tě strašit, jen po této zkušenosti, bych jela raději k doktorovi i kdyby si jen lízl. Jo a já volala rychlou a nevěděli jakou první pomoc při užití hypermanganu…tak volali na toxikologii, tam poradili ať do něj naleju co nejvíc mléka než přijede sanita. V nemocnici mi pak lékaqř vynadal, že to se už dávno nedělá a že raději vodu nebo nic,kvůli narkóze.A hlavně vzít s sebou to co vypil.
No nevim .. smrdí mu to z papule??? Jestli požil, mělo by to dle mého být z něj cítit ne??
Hlavně ať je v pořádku
… pro jistotu bych klidně do špitálu dojela
OT - holky nemyslím to prosím zle, tak se na mě nečilte …jedinné na co může moje dítě dosáhnout je jar. Všechny ostatní věci mám na poličce nad wc kam i já sotva dosáhnu. Tu poličku jsme přidělali ještě než se vůbec malej narodil … právě proto že jsem jinak všechny srágory měla ve skříňce pod dřezem a protože se sem tam tyhle „úrazy“ stávají. Proto je pro mě trochu nepochopitelný, proč to tak nemají i jiní .. je to problém někam přidělat polici byť to vypadá neesteticky?? ![]()
Ty jo, necítila jsem to z něj - je úplně v pohodě - pozlobil bežně, popil běžně - tedko spinka - v pusince ani nikde nema znamky jako treba cerveny, tak jsem se vystrasila. myslim, ze to bude dobrý. Bylo to ve skřínce, dokazal otocit zavitem skrinky i toho smejda - no nechapu nechapu
Pak že je tam bezpečnostní zavit - prdlajs. achjoo to prostě není možný
Já si myslim že by to bylo cejtit … já teda aspoň cejtim savo v hubě celej den, a to ho jen chvíli čuchám než ho nastříkám ![]()
Voni WC čističe nejsou žíravina ouplná aby to hned poleptalo ruce nebo pusu teda - naštěstí …
Tak si myslím že se nenapil …
Taky jsem právě přemýšlelajak to otevřel když tam je bezpeč. víčko
Si to měla možná špatně přicvaklý?? No tď už je to fuk .. voni děcka dokážou téměř nemožné … (jako neteře otevřeli lak na nehty, kterej neotevřel ani táta, a dokázali ho ještě vykydat, byť tam byla tak 1/4 a vůůbec se nehnul ani když ležel nebo tak …)
To bude dobry
,myslim,ze se nenapil
. Je nake blbe obdobi asi erupce na mesici
. Ja mela dnes taky silene dopoledne,dite tuklo hlavickou na zeleznou nohu zidle
,to byly nervy !!! Nastesti ji nic neni,jen dopo byla vic uplakana nez normalne(kdyz jsem se ji nevenovala
) Ale jinak je v pohode,dokonce i boulicka bude mensi,nez to puvodne vypadalo
.Nejhorsi,je ze nase prvni boulicka vznikla zrovna,kdyz tatinek neni na vikend doma
, To jsou ty zakony
. ![]()
Ten náš kluk je prostě syčák. Je možný, že jsem to nepřicvakla, ale teda spíš to nechápu. Ale po chvilce co jsem se uklidnila, jsem ho celého prohlídla a opravdu žádná známka - asi kdyby se nějak matlal kolem pusinky, tak bude tam mít třeba červený nebo tak - ale naštěstí nic. Nebo by třeba jakoby mlaskal. Jak já obdivuju maminky, které mají více dětí - já mám jedno a jsem z toho totálně k.o. To se zas budu klepat do rána.
No právě, náš táta je taky vpráci, tak mu ani nemuzu zavolat, ale stejne by mi nepomohl. Tak aspon, že je to emimi- holky, holky
hele v poho, jestli tím nebyl opatlanej, tak si nelíznul, bo z tý flašky to teče … a byl by asi i polit.
Být tebou všechno bafnu a klidně to dám do lžnice na skříň dokud ti chlap neudělá nějakou polici hodně vysoko ![]()
lemyk píše:
Ty jo, necítila jsem to z něj - je úplně v pohodě - pozlobil bežně, popil běžně - tedko spinka - v pusince ani nikde nema znamky jako treba cerveny, tak jsem se vystrasila. myslim, ze to bude dobrý. Bylo to ve skřínce, dokazal otocit zavitem skrinky i toho smejda - no nechapu nechapuPak že je tam bezpečnostní zavit - prdlajs. achjoo to prostě není možný
Já bych nehysterčila.
Jestli mu půjde vod huby pěna tak buď snědl čistič nebo dostal vzteklinu.
V prvním případě budete muset koupit nový čistič, v druhém se to časem vyřeší samo ![]()
@Danca_la píše:
Já bych nehysterčila.
Jestli mu půjde vod huby pěna tak buď snědl čistič nebo dostal vzteklinu.
V prvním případě budete muset koupit nový čistič, v druhém se to časem vyřeší samo
Jsi moc vtipná, až na to, že ten dotaz je starý 2,5 roku ![]()
@kolozubka píše:
Jsi moc vtipná, až na to, že ten dotaz je starý 2,5 roku
tak to uz je urcite v pohode, od ty doby ![]()