Možná olízl WC čistič Harpic Max

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
408
5.3.11 11:51

Možná olizl harpic max

Holky nevite co mam delat, na chvilku jsem odesla na zachod a kdyz jsem se vratila, sedel maly v otevrenem harpicu max - vubec nevim jak to mohl dokazat - otevrel si dvirka vyndal ho a i jeho otevrel. Ja ted nevim, jestli mohl treba trochu oliznout? Co se muze stat, nemate radu, nestalo se to taky nekomu? Dala jsem mu napit a nevim? Vypada uplne spokojene. Prosim poradte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
5.3.11 12:01

zavolej na toxikologickou linkuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
5.3.11 12:26

Syn takhle na chatě odněkud vyhrabal hypermangan.Jeli jsme rzt do Motola, tam mu dali narkózu a sondou s kamerou pozorovali jícen jestli není poleptaný. Při té smůle jsme měli štěstí, že byl už asi 10let prošlej. Synovi se vůbec nic nestalo.Na pokoji tam s ním byl chlapeček, který se napil nějakého dom.čističe a měl rozleptaný jícen, žaludek…Rodiče říkali, že i 3 roky po této nešťastné nehodě, má hrozné bolesti, podstoupil několik operací… Nechci tě strašit, jen po této zkušenosti, bych jela raději k doktorovi i kdyby si jen lízl. Jo a já volala rychlou a nevěděli jakou první pomoc při užití hypermanganu…tak volali na toxikologii, tam poradili ať do něj naleju co nejvíc mléka než přijede sanita. V nemocnici mi pak lékaqř vynadal, že to se už dávno nedělá a že raději vodu nebo nic,kvůli narkóze.A hlavně vzít s sebou to co vypil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
5.3.11 12:54

No nevim .. smrdí mu to z papule??? Jestli požil, mělo by to dle mého být z něj cítit ne??
Hlavně ať je v pořádku :srdce: … pro jistotu bych klidně do špitálu dojela

OT - holky nemyslím to prosím zle, tak se na mě nečilte …jedinné na co může moje dítě dosáhnout je jar. Všechny ostatní věci mám na poličce nad wc kam i já sotva dosáhnu. Tu poličku jsme přidělali ještě než se vůbec malej narodil … právě proto že jsem jinak všechny srágory měla ve skříňce pod dřezem a protože se sem tam tyhle „úrazy“ stávají. Proto je pro mě trochu nepochopitelný, proč to tak nemají i jiní .. je to problém někam přidělat polici byť to vypadá neesteticky?? :cry:

• Citovat
  • Upravit
408
5.3.11 13:01

Ty jo, necítila jsem to z něj - je úplně v pohodě - pozlobil bežně, popil běžně - tedko spinka - v pusince ani nikde nema znamky jako treba cerveny, tak jsem se vystrasila. myslim, ze to bude dobrý. Bylo to ve skřínce, dokazal otocit zavitem skrinky i toho smejda - no nechapu nechapu :mrgreen: Pak že je tam bezpečnostní zavit - prdlajs. achjoo to prostě není možný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
5.3.11 13:12

Já si myslim že by to bylo cejtit … já teda aspoň cejtim savo v hubě celej den, a to ho jen chvíli čuchám než ho nastříkám :poblion:
Voni WC čističe nejsou žíravina ouplná aby to hned poleptalo ruce nebo pusu teda - naštěstí …
Tak si myslím že se nenapil …

Taky jsem právě přemýšlelajak to otevřel když tam je bezpeč. víčko 8-o Si to měla možná špatně přicvaklý?? No tď už je to fuk .. voni děcka dokážou téměř nemožné … (jako neteře otevřeli lak na nehty, kterej neotevřel ani táta, a dokázali ho ještě vykydat, byť tam byla tak 1/4 a vůůbec se nehnul ani když ležel nebo tak …)

• Citovat
  • Upravit
3905
5.3.11 13:19

To bude dobry :palec: ,myslim,ze se nenapil :kytka: . Je nake blbe obdobi asi erupce na mesici :mrgreen: . Ja mela dnes taky silene dopoledne,dite tuklo hlavickou na zeleznou nohu zidle :roll: ,to byly nervy !!! Nastesti ji nic neni,jen dopo byla vic uplakana nez normalne(kdyz jsem se ji nevenovala :oops: ) Ale jinak je v pohode,dokonce i boulicka bude mensi,nez to puvodne vypadalo :dance: .Nejhorsi,je ze nase prvni boulicka vznikla zrovna,kdyz tatinek neni na vikend doma :-? , To jsou ty zakony :lol::mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
5.3.11 13:22

Ten náš kluk je prostě syčák. Je možný, že jsem to nepřicvakla, ale teda spíš to nechápu. Ale po chvilce co jsem se uklidnila, jsem ho celého prohlídla a opravdu žádná známka - asi kdyby se nějak matlal kolem pusinky, tak bude tam mít třeba červený nebo tak - ale naštěstí nic. Nebo by třeba jakoby mlaskal. Jak já obdivuju maminky, které mají více dětí - já mám jedno a jsem z toho totálně k.o. To se zas budu klepat do rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
5.3.11 13:24

No právě, náš táta je taky vpráci, tak mu ani nemuzu zavolat, ale stejne by mi nepomohl. Tak aspon, že je to emimi- holky, holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
5.3.11 13:41

hele v poho, jestli tím nebyl opatlanej, tak si nelíznul, bo z tý flašky to teče … a byl by asi i polit.

Být tebou všechno bafnu a klidně to dám do lžnice na skříň dokud ti chlap neudělá nějakou polici hodně vysoko :palec:

• Citovat
  • Upravit
1318
5.3.11 14:25
lemyk píše:
Ty jo, necítila jsem to z něj - je úplně v pohodě - pozlobil bežně, popil běžně - tedko spinka - v pusince ani nikde nema znamky jako treba cerveny, tak jsem se vystrasila. myslim, ze to bude dobrý. Bylo to ve skřínce, dokazal otocit zavitem skrinky i toho smejda - no nechapu nechapu :mrgreen: Pak že je tam bezpečnostní zavit - prdlajs. achjoo to prostě není možný
:nevim: a to já se s tím peru pokaždý,když to potřebuju otevřít,ty dítka jsou stejně komáci!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danca_la
20.11.13 23:28

Jak to poznat

Já bych nehysterčila.
Jestli mu půjde vod huby pěna tak buď snědl čistič nebo dostal vzteklinu.
V prvním případě budete muset koupit nový čistič, v druhém se to časem vyřeší samo :-)

• Citovat
  • Upravit
12272
20.11.13 23:45
@Danca_la píše:
Já bych nehysterčila.
Jestli mu půjde vod huby pěna tak buď snědl čistič nebo dostal vzteklinu.
V prvním případě budete muset koupit nový čistič, v druhém se to časem vyřeší samo :-)

Jsi moc vtipná, až na to, že ten dotaz je starý 2,5 roku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
21.11.13 01:03

To je fakt gol :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
21.11.13 03:08