Mrkev každý den?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
můj klučík mrkev nechce,po týdnu zkoušení vidím jen sevřenou papulku a škleb.....tak snad jedno sousto a nic víc…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, normálně se tý mrkve neboj, přeci jí nesní tolik, aby zoranžověl!
A různě mu jí obměňuj, a s něcím střídej. Moc dětem chutnají batáty, sl. brambory, znáš? No a s tou mrkvičkou a třeba petrželí je to super. A můj malej měl moc rád pyré z hrušky, jablka atd. Ještě je dobrá kombinace brambory, cuketa, brokolice a když mu něco nechutná, zkus přidat trochu jeho mlíka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikypiky, já se toho taky „nebála“ a vidíš…doktor mi to říkal, že to je jasná karotenemie. Malá nepila žádné Kubíky a Jupíky, ale prostě měla často mrkev, dýni, brokolici.
Samozřejmě, zakladatelko, není to nic nebezpečného, ale kdyby se vám to stalo, a zas tak ojedinělé to není, tak budeš vědět, že je potřeba ubrat tyto potraviny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je jasný, každé mimi to bude taky snášet jinak.. Hlavně že to není životu nebezpečné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dzarunka píše:
my jsme s tím měli problém,byli jsme na kontrole a dr na mě vybalila že je malá oranžová jestli jsem si toho všimla-no nevšimla-a došly jsme k tomu,že je převitamínovaná beta karotenem z mrkve
- načítám...
- Citovat
- Zmínit