Mrtvé embryo a týden čekání na revizi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
29.5.15 07:45

@oldvra ty ale stejne…v tvem pripade bych pockala. Ja to mela jasny, srdecni akce byla, pak nebyla, konec. Ale pokud u tebe nebyla vubec, tak jeste neni nic ztraceno, muzes byt tehotna kratsi dobu, nez myslis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.5.15 07:48

Už čekám na předoperační, jsem jakoby 8. týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
29.5.15 07:49

Já v sobě měla mrtvý plod týden ale už v 7 měs. Pak jsem dostala bolesti a mrtvé porodila. :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.5.15 07:50
@oldvra píše:

a to bereš dle čeho? ono to nemusí být totiž tak staré.. kdybych spoléhala na ms, tak jsem byla cca 12 tt, ve skutečnosti 6 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.5.15 07:50

Jakoby 8 týdnů :roll: Ono je strašnej rozdíl, jestli jsi 7+něco nebo 8+něco a i těch 8+ něco ještě nemusí znamenat konec. Kdy ti bylo nabíraný to hcg?

• Citovat
  • Upravit
40
29.5.15 07:52
@RadkaCh píše:
Jakoby 8 týdnů :roll: Ono je strašnej rozdíl, jestli jsi 7+něco nebo 8+něco a i těch 8+ něco ještě nemusí znamenat konec. Kdy ti bylo nabíraný to hcg?

Nemůžu říct, že jsem 8 týdnů, když už tam nic není… Hcg bylo nabíráný v pondělí a ve středu, hodnoty nestouply

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.5.15 07:53
@martina.se píše:
a to bereš dle čeho? ono to nemusí být totiž tak staré.. kdybych spoléhala na ms, tak jsem byla cca 12 tt, ve skutečnosti 6 :nevim:

Doktor říkal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.5.15 07:54
@oldvra píše:
Nemůžu říct, že jsem 8 týdnů, když už tam nic není… Hcg bylo nabíráný v pondělí a ve středu, hodnoty nestouply

A proč ti teda ve středu bylo řečeno, že stouplo?

Jenže ty nevíš, jestli tam něco je nebo ne. Chápeš, co se ti tady snažíme říct? Kdy jsi měla tu menstruaci poslední?

• Citovat
  • Upravit
54030
29.5.15 07:55
@oldvra píše:

Nerozumím tomu. Měla jsem posunutou ovulaci a podle TABULEK :zed: jsem měla sdeční akci miminka až v 8 tt. Kdyby moje dr. byla rychlá, jako ten tvůj, tak by jsem přišla o krásnou holčičku :srdce:, ke všemu v dnešní době je tendence nechat to na přírodě v takhle ranném stádiu, než to násilím odstraňovat nástroji a třeba něco poškodit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.5.15 07:56
@oldvra píše:
Doktor říkal

Ježiš, nechoď nikam. Chceš dítě?

• Citovat
  • Upravit
72725
29.5.15 07:56
@oldvra píše:
Doktor říkal

asi bych si došla aji k jinému dr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.5.15 07:57
@RadkaCh píše:
A proč ti teda ve středu bylo řečeno, že stouplo?Jenže ty nevíš, jestli tam něco je nebo ne. Chápeš, co se ti tady snažíme říct? Kdy jsi měla tu menstruaci poslední?

Nevím proč mi to bylo řečeno. Poslední ms byla 31.3.
Od doktora jsem jela do nemocnice a chtěla jsem znát i názor z jiné strany, bylo mi řečeno to samý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
29.5.15 07:58
@martina.se píše:
asi bych si došla aji k jinému dr :think:

Ja taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
29.5.15 07:58

@oldvra
Normálně toho nezneužívám, ale pro tentokrát bych počkala do večera a potom zajela do nemocnice na pohotovost s tím, že jsi těhotná, a že máš bolesti a třeba trochu špiníš. Oni tě tam pořádně vyšetří. Zdá se mi, že ten tvůj dr. je tak trochu flink, se vším hned hotový. Mě kdysi dr. strašil mimoděložním, potom zase neviděl srdeční akce, potom zase něco, sice jsem byla vystrašená, protože jsem do druhého měsíce měla normální menstruaci a stát se mohlo cokoli, ale doktor byl fakt pečlivý. No, a z mého „mimoděložního těhotenství bez srdeční akce“ je dneska jedenáctiletý kluk :lol:. Mimochodem, srdeční akci našel až v devátém týdnu ;). Tak či tak, na operační zákrok bych nespěchala. Nech to chvíli na přírodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.5.15 07:59

@oldvra A víš ty hodnoty z těch odběrů?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty