MS kalíšek v noci

24016
9.2.13 22:07

MS kalíšek v noci

Používáte kalíške v noci?
Po druhém porodu mi v noci při prvních dnech proteče. Když se zvednu z lehu. Dokud ležím tak asi ani ne…
Dělá vám to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9868
9.2.13 22:25

No a jakou mas velikost? ja mam po druhem porodu stale ten mensi, myslim ze je to B. ale podle te tabulky bych uz mela mit ten vetsi A…
musis posilovat poradne dno panevni ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
9.2.13 22:28

Pánevní dno mám v pohodě a jak ;) A mám ten velkej :nevim: Po prvním porodu dobrý a teď zlobí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
9.2.13 23:01

První dvě noci používám k tomu intimku. Ale teď jsme byli na víkendu bez dětí a neproteklo to vůbec, páč jsem chrněla celou noc a pak šla rovnou vyměnit, začalo to ze mě lejt až pak. Jak vstávám během noci, je to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
9.2.13 23:36

Me se stalo jednou, ale vzdy v noci i pres den doplnuju intimkou, takze pohoda. U me je to taky o stavani k synovi, pokud stavam casto, jdu treba i vymenit behem noci, pokud spime celou noc, neni potreba menit drive.
Jinak ja pouzivam take tu mensi velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mariannnka
9.2.13 23:36

Já ho používám i v noci a bez problémů, nikdy neprotekl :)

• Citovat
  • Upravit
24016
10.2.13 17:01

Tak koukám že záhada asi si tam narvu uřízlou pet lahev :mrgreen: Na intimku to v noci nestačí, jak vstanu na kojo, je to velkej chlejst :roll: A když jdu vyměnit, tak vevnitř skoro nic není…

tak díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
10.2.13 17:16

@kamiŠ Protáčíš ho pořádně po zavedení? Mě to holky poradily až nedávno a rapidně se to zlepšilo. Protožím alespoň jednou dokola, pořádně se rozvine a přilehne ke stěnám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
10.2.13 21:23

@Lama Lama jj, to dělám :nevim: Ale asi jak spím, tak se to odchlípne asi a jak se zvednu tak hrc ven :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
27.5.14 17:40

@kamiŠ Ahoj, můžu se zeptat, jestli jsi nějak vyřešila protékání kalíšku v noci? mám podobný problém, proteču a při tom je plný třeba jen ze třetiny :nevim: a v noci když se prcek vzbudí na kojení, tak nevím co dřív, jestli běžet řešit tento problém nebo kojit, aby prcek neřval a nechal vyspat alespoň muže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
27.5.14 21:38

@bisonka bohužel problém stále nevyřešen, takže kalíšek odpočívá ve skříňce a opět používám tampony. Z čehož teda nejsem moc nadšená, ale mám jistotu že když si před spaním dám super plus, tak neproteču :twisted:

Nejdřív jsem běžela měnit kalich, pak až kojila, abych nelikvidovala po kojení ještě špinavou postel ;) Než jsme to vzdala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí