MŠ Praha 3 Perunova a Libická

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.2.15 20:27

Díky moc za info. Já zatím komunikovala s paní ředitelkou z Perunky a ta je vážně moc milá. O paní ředitelce z Libické to bohužel říct nemůžu, ta moc vstřícná není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.2.15 22:34

Myslím, ze paní ředitelce v Libické je to všechno tak trochu jedno, protože ví, ze bude mít vždycky plno ☺ školka ma velkou zahradu, což je pro mnohé rodiče jista deviza..pani učitelky se také snaží, ale celkově ta komunikace ze strany skolky tam podle mého vazne…jedinou spolecnou akci je skolni besidka na Vanoce a to jeste spojena pro 2 az 3 tridy, takže dle mého názoru velice neosobní…sama nevím, jestli tam ještě přihlásim naše druhé dítko..dost možná, ze radeji zkusime tu Perunku..ta ma holt horší ty prostory..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.15 23:48

Já jsem se v Perunce byla podívat a docela mě ty prostory překvapily, bála jsem se, že to bude víc retro :lol: Třídy jsou velké a nově zařízené, jen holt ty společné prostory jsou zastaralejší a teda neviděla jsem jídelnu. No a hřiště ve vnitrobloku taky nové. Není to tam tedy tak hezké, jako na hřišti v Libické, to je zas pravda. Ale komunikace s ředitelkou je tam super, je milá a vyjde vstříc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
17.3.15 11:05

@Tereza1207 jdete do Perunky ;), ja jsem rada, ze ve skolce (Libicke) uz končíme a doufam, ze se skolou jsem nesahla vedle. Skolku uz nekomentuju, jsem rada, ze malymu se tam vždycky libilo a svoje komenty uz si nechavam pro sebe :(
Taky se ještě zeptej, jestli se detem venuji potom v ramci predskolni pripravy, to me ted u nas v Libicky hodne zklamalo, tam nedelaji v tomto smeru nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.3.15 22:53

@nakukovatelka Jsem ráda, že si alespoň některý z rodičů všimnul, že se toho v Libické moc neděje. Podle mého je to ale věc paní ředitelky, která tam prostě sedí, jak žába na prameni. Ta školka má mnohem větší potenciál..protože ty prostory vůbec nejsou špatné..My jsme ve třetím patře..a tak nějak jsem si říkala, že podle věcí na nástěnce, je to ještě v tom prvním tak nějak nejlepší..ale je to asi všude stejný..Mimochodem na třídě paní ředitelky ve druhém patře, není na nástěnce už vůbec nic :) tedy krom informací o platbě za kroužky…A jsem zvědavá, jestli alespoň dodrží to rozloučení s předškoláky na školní zahradě ( to jsem jí loni doporučila a letos ho opravdu dala na seznam akcí)..já už od této školky nic neočekávám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
19.3.15 11:16

@octopus70 ze je to v ředitelce, o tom není pochyb. Včera jsem se zeptala na skolku v prirode (ja blahova) - samozrejme nebude. Ale pani učitelka mi na rovinu rekla, ze kdyby bylo po jejím, jede hned. Ze se to p. ředitelce nechce zarizovat - spousta papiru, všechno se zprisnilo atd atd bla bla bla.
Nicmene pry bude alespoň vylet.
Na rovinu jsem rekla, ze tu mame hodne pani učitelky, ale to je asi tak všechno. Tak mi to ruda az za ušima odkyvla.
Je to smutne no.

Divim se, ze mame aspoň ty krouzky, a ze se jezdi na to plavani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.3.15 23:22

@nakukovatelka Jako ty krouzky v dopolednich hodinach vubec nesmi ze zakona byt, tedy krom plavani..meli by je mit po odpocinku..treba od pul druhe..misto hodiny a pul na spani..samozrejme krom malych deti..ale u predskolaku je ten odpocinek nekonecnej..a nesmyslnej..kdyby radeji delali predskolni pripravu..coz jsem jim i nabizela, ale jakakoliv aktivita z me strany byla vzdycky zamitnuta..o tridni schuzky pry nebyl zajem, tak uz je ani neporadaj..vytvarne dilny s rodici nehrozi..zkratka odevzdejte dite a nashledanou..ucitelky jsou mile, ale trochu semlete systemem..vyjit s detmi mimo skolku neexsituje..ale muzem byt radi, ze na deti jsou relativne v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
19.8.16 13:08

Nevíte někdo, jestli jsou potřeba do MŠ Libická kapsáře na věci nebo mají děti jen skříňky? :) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
19.8.16 22:56

Maji jen skrinky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
20.8.16 14:20

Jééé, super, díky moc za odpověď, zrovna jsem kapsář chtěla koupit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
12.4.18 19:20

Ahoj, našel by se tu někdo s aktuální zkušeností s MŠ Perunova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
12.4.18 19:55

Mam zkušenost zatim od zari. Jsem moc spokojená: krásné prostředí milé učitelky kluk tam dobře jí. Ale dávají dětem bonbóny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
13.4.18 10:25

@Lucynka_v Děkuji. Líbí se mi smíšené třídy - jak jsi s nima spokojená? A opravdu děti chodí ven za každého počasí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
15.4.18 07:51

@luci.no Kluk nějak nechce odpovídat na cílené dotazy o školce, takže např. zda si hraje se staršími či mladšími dětmi navím. Ale, abych pravdu řekla, to pro mě není moc téma. Na to, zda chodí ven, i když prší, jsem se ho ptala (chtěla jsem vědět, jestli vůbec někdy použil holinky a pláštěnku), a chodí, ale jestli vždy, to opravdu zjistit nedokážu. Ještě mě napadla jedna věc: máme třídu v 2. patře a jen za dopoledne se jde 4× nahoru a dolů. Kdo by si chtěl půlku schodů ušetřit, mohl by zkusit požádat o zařazení do 1. patra, ale tam je „nevýhoda“, že se veškerý program odehrává o půl hodiny dříve, takže je třeba tam být ráno i po o o půl hodiny dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.18 20:21

Ahoj,
dcera tam již třetím rokem chodí a jsem absolutně spokojená. Mají moc milé učitelky, pořád nějaké aktivity a smíšené třídy jsem nakonec také ocenila, děti se navzájem od sebe učí a pomáhají těm mladším. Ven se chodí opravdu za každého počasí, výjimkou jsou mrazy a inverzní počasí.
 Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin