Musím si toto chování učitelky nechat líbit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2529
17.6.26 20:28
@Anonymní píše: Více

No ale očividne ji tvoje deti chtely a zavidely a proto zebraly u ostatnich. Takže ucitelka ma pravdu, pokud teda nechces detem na toto penize davat, tak jim holt vysvetli, ze nemaji zebrat u ostatních..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
17.6.26 20:35
@blabla01 píše: Více

Moje dcera treba miluje kozi syry delam ji i pomazanku do skoly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
17.6.26 20:39

Beztak si ty děti pořídila, aby nemusela do práce. Prý éčka, katolíci a stádovitost- to určitě. Na zmrzlinu pro děti není, tak hlavně aby bylo na cigára. Chudáci děti, jsem ráda, že můžeme své dcerce dopřát výlety, zmrzliny a vše ostatní, aby nemusela smutně koukat na ostatní děti. My totiž své dítě milujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.26 20:48

Nám teda zrovna toto přijde jako základ a nikdy bych takto dítě z kolektivu nevyřadila…na zmrzlinu chodíme několikrát za tyden, na akce a výlety mohou jet na všechny, mohou mít kroužky, cestovat po světě…ty si myslíš, že ty děti jsou šťastné, když koukají na jiné děti, jak mají zmrzlinu? :roll: a jestli už to bylo poněkolikáté, nedivím se, že Vás paní učitelky řeší jako problémové socky…vybočujete…

• Citovat
  • Upravit
3215
17.6.26 21:05
@Rosebery píše: Více
.. čtvrtý papriku, pátý česnekovou pomazánku… :mrgreen: Mmch, to jsou nejoblíbenější kombinace mojí nejstarší školačky. Bohužel, byly, poté, co se jí děti smály, že zasmradila celou třídu, už zase nosí „nudný“ zapečený toast, cherry rajčátka a nějakou Corny..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
17.6.26 21:19

Tak samozřejmě děti chtějí věci které vidí u spolužáků, je to normální. To že ty svoje děti od takového jídla izoluješ, jim moc nepomáhá. Neříkám je tím krmit, ale občas jim to koupit, možná sami zjistí, že to není nic výjimečného. Nejsi normální, když tohle nechápeš. Jsou to děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3215
17.6.26 21:25

Chudáci děti, co jiného na to říct… Neumím si představit, že bych dětem dávala svačinu, za kterou by se musely stydět, protože by to bylo dokola to nejnudnější nejlevnější jídlo (a děti ovlivněné skupinou kolektivu ti kašlou na „domácí“, „zdravé…“) a byly ve třídě za socky, co naléhají na slabší spolužáky a chtějí jejich jídlo. A co teprve na výletech - tvé tvrzení o nezdravosti a éčkách jsou trapnou výmluvou na vlastní neschopnost uvědomit si, že děti každou jinakost dokážou dát sežrat a stavíš své děti do pozice zvířátek - co si neopatří samy, to nemají a jen smutně mlsně koukají. Ve třídách mých dětí i ten největší looser má v kapsičce dvacku na oplatku nebo pade na zmrzku. Dokonce už se několikrát stalo, že nějaké dítě zapomnělo nebo ztratilo a učitelka bez problémů na mlsku půjčila, protože věděla (!!!), že rodiče druhý den vrátí. Tak si přestaň lhát do kapsy a hejbni zadkem, ať tvé děti nemusí žebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2027
17.6.26 22:17

@Betty MacDonald to, je tak jak chodí s dítětem do opery, rovnou z porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22187
17.6.26 22:19
@Hanča1234 píše: Více

A poradkyně v rodinném životě, který ovšem nikdy nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14678
17.6.26 23:13
@mado píše: Více

A skutečně dobrý kozí sýr taky nikdy nejedla, když si myslí, že musí smrdět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
17.6.26 23:29

Tak proč o ní prosí? Chudáci deti, jak ty vaše, tak jejich spolužáci. Bohužel si myslím, že nejsi troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
17.6.26 23:30
@Roxy ivka píše: Více

Je fakt nutné paní urážet?
Tohle mi přijde dost za hranou, plus ty blbosti co píšeš o kouření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
17.6.26 23:34

Pořád jsi nevysvětlila, proc si myslis, ze je v pořádku, aby tve deti „slušně prosily“ spolužáky o zmrzlinu. Proč by tvé deti měli dotovat jiní rodiče? Holt jste si měli vzít chleba s marmeládou ty s manželem, a detem dát ušetřené peníze za váš oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
17.6.26 23:41
@izabe píše: Více

Já mám rada jakékoliv sýry a mléka od mala, včetně kozího. A mamka jedla od mala kozí sýry, mléko, měli statek. Nevidím na tom nic divného. Ale vim, ze to nejí každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
17.6.26 23:47

Ano, zakladatelko, musíš si to nechat líbit. Učitelka Ti jen řekla, jak se Tvé děti chovají. Jenom proto, že nemají, co ostatní. Stát se to mně, tak se chytnu za hlavu a za nos.
Schovávat to můžeš, za co chceš, ale pravda je, že nedáte děckám na zmrzlinu, když jedou na výlet a dopustíš, aby prosily jiné. Víš, jak jim musí být? To je pro mě nepředstavitelné, že bych toto děckám udělala. Možná i to je důvod, proč nemám 4 děti, ale jen dvě. Je fajn, že jste si splnili přání velké rodiny. Jenom aby z ní byly tak radostné i ty vaše děti. A jestli je toto pravda, tak dost smutný příběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin