Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
No ale očividne ji tvoje deti chtely a zavidely a proto zebraly u ostatnich. Takže ucitelka ma pravdu, pokud teda nechces detem na toto penize davat, tak jim holt vysvetli, ze nemaji zebrat u ostatních..
@blabla01 píše: Více
Moje dcera treba miluje kozi syry delam ji i pomazanku do skoly ![]()
Beztak si ty děti pořídila, aby nemusela do práce. Prý éčka, katolíci a stádovitost- to určitě. Na zmrzlinu pro děti není, tak hlavně aby bylo na cigára. Chudáci děti, jsem ráda, že můžeme své dcerce dopřát výlety, zmrzliny a vše ostatní, aby nemusela smutně koukat na ostatní děti. My totiž své dítě milujeme.
Nám teda zrovna toto přijde jako základ a nikdy bych takto dítě z kolektivu nevyřadila…na zmrzlinu chodíme několikrát za tyden, na akce a výlety mohou jet na všechny, mohou mít kroužky, cestovat po světě…ty si myslíš, že ty děti jsou šťastné, když koukají na jiné děti, jak mají zmrzlinu?
a jestli už to bylo poněkolikáté, nedivím se, že Vás paní učitelky řeší jako problémové socky…vybočujete…
@Rosebery píše: Více.. čtvrtý papriku, pátý česnekovou pomazánku…
Tak samozřejmě děti chtějí věci které vidí u spolužáků, je to normální. To že ty svoje děti od takového jídla izoluješ, jim moc nepomáhá. Neříkám je tím krmit, ale občas jim to koupit, možná sami zjistí, že to není nic výjimečného. Nejsi normální, když tohle nechápeš. Jsou to děti…
Chudáci děti, co jiného na to říct… Neumím si představit, že bych dětem dávala svačinu, za kterou by se musely stydět, protože by to bylo dokola to nejnudnější nejlevnější jídlo (a děti ovlivněné skupinou kolektivu ti kašlou na „domácí“, „zdravé…“) a byly ve třídě za socky, co naléhají na slabší spolužáky a chtějí jejich jídlo. A co teprve na výletech - tvé tvrzení o nezdravosti a éčkách jsou trapnou výmluvou na vlastní neschopnost uvědomit si, že děti každou jinakost dokážou dát sežrat a stavíš své děti do pozice zvířátek - co si neopatří samy, to nemají a jen smutně mlsně koukají. Ve třídách mých dětí i ten největší looser má v kapsičce dvacku na oplatku nebo pade na zmrzku. Dokonce už se několikrát stalo, že nějaké dítě zapomnělo nebo ztratilo a učitelka bez problémů na mlsku půjčila, protože věděla (!!!), že rodiče druhý den vrátí. Tak si přestaň lhát do kapsy a hejbni zadkem, ať tvé děti nemusí žebrat.
@Betty MacDonald to, je tak jak chodí s dítětem do opery, rovnou z porodnice?
@Hanča1234 píše: Více
A poradkyně v rodinném životě, který ovšem nikdy nezažila.
@mado píše: Více
A skutečně dobrý kozí sýr taky nikdy nejedla, když si myslí, že musí smrdět ![]()
Tak proč o ní prosí? Chudáci deti, jak ty vaše, tak jejich spolužáci. Bohužel si myslím, že nejsi troll.
@Roxy ivka píše: Více
Je fakt nutné paní urážet?
Tohle mi přijde dost za hranou, plus ty blbosti co píšeš o kouření…
Pořád jsi nevysvětlila, proc si myslis, ze je v pořádku, aby tve deti „slušně prosily“ spolužáky o zmrzlinu. Proč by tvé deti měli dotovat jiní rodiče? Holt jste si měli vzít chleba s marmeládou ty s manželem, a detem dát ušetřené peníze za váš oběd.
@izabe píše: Více
Já mám rada jakékoliv sýry a mléka od mala, včetně kozího. A mamka jedla od mala kozí sýry, mléko, měli statek. Nevidím na tom nic divného. Ale vim, ze to nejí každý.
Ano, zakladatelko, musíš si to nechat líbit. Učitelka Ti jen řekla, jak se Tvé děti chovají. Jenom proto, že nemají, co ostatní. Stát se to mně, tak se chytnu za hlavu a za nos.
Schovávat to můžeš, za co chceš, ale pravda je, že nedáte děckám na zmrzlinu, když jedou na výlet a dopustíš, aby prosily jiné. Víš, jak jim musí být? To je pro mě nepředstavitelné, že bych toto děckám udělala. Možná i to je důvod, proč nemám 4 děti, ale jen dvě. Je fajn, že jste si splnili přání velké rodiny. Jenom aby z ní byly tak radostné i ty vaše děti. A jestli je toto pravda, tak dost smutný příběh.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.