Musím si toto chování učitelky nechat líbit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77554
18.6.26 22:06
@Hanča1234 píše: Více

no - u nás se vybírá neustále na Azylový dům, to teda nemá nic společného s církví, to je akce města - a já s tím azylákem sousedím zahradou, to jsou kujva vyhozené peníze od dárců :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2027
18.6.26 22:09

@matkabagristy jenže Agrofert je koncern, zatímco hasiči jsou státní instituce.
Plést do toho Agrofert je trapárna, sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2027
18.6.26 22:10

@stinga jo, pamatuju jeden azylový dům u Uherského Hradiště ve Véskách. Tam to bylo taky zajímavý :think:
To, ti nezávidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
18.6.26 22:11

nerozumis nadsazce, tvuj problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21559
18.6.26 22:12
@matkabagristy píše: Více

Já jim ty peníze klidně dám, když je mám, to je to nejmenší a mně tohle nějak nepálí. :nevim:
Ono to totiž nejde církvi, jak tady někteří si představují, ale těm farnostem - což je komunita/skupina lidí v dané obci, kteří z toho platí faru/farní centrum, kde se setkávají, údržbu kostela, nějaké ty dětské tábory atd.
Každá farnost pak vyplácí určitou částku měsíčně na platy duchovních církve - ale není to moc - někde jsem to četla, teď to z hlavy nevím.
Když se dívám na financování u nás - tak velká většina peněz zůstane v obci na aktivity těch daných lidí a údržbu.
Pracovala jsem na městském úřadě a tohle je čisté financování. Jsou mnohem horší spolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77554
18.6.26 22:12

bingo, maminky se válí celý den v posteli, odpoledne jim přijede uklizečka uklidit, obědvá se u Vietnamce ve městě, batolata hranolky a kolu, večer nalezou do pokojů ti hrozní otcové dětí, kteří maminky bili, tak musely do azyláku :mrgreen: :mrgreen: a zadělává se na další dětičky

Příspěvek upraven 18.06.26 v 22:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21559
18.6.26 22:13
@stinga píše: Více

Na azylák lidi nadávají i tady.
Také je u vás jenom na rok a pak musí jinam? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
18.6.26 22:13
@Anonymní píše: Více

Ve velkých městech to tak bohužel je. Ale byla jsem v Praze na pohřbu malé holčičky, ta byla ten den poslední a bylo to určitě přes hodinu, po nás už nikdo nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2027
18.6.26 22:14

@stinga tak, o tom bych mohla vyprávět. Bydlela sem kousek kdysi. Když byla dcera malá. Děs :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2027
18.6.26 22:15

@PaníBovaryová tak to není všude…Třeba Husinec určitě ne a Prachatice taky ne.
Někdy si vážně říkám na co ty Kč jdou. Když vidím ty rodiče :nevim:

Příspěvek upraven 18.06.26 v 22:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21559
18.6.26 22:15

Tak nebyla to úplná trapárna. Zas měla pravdu, že z daní platíš spoustu věcí, co vůbec nechceš a ani o tom nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77554
18.6.26 22:16
@PaníBovaryová píše: Více

ano, je to na rok, ale některé jsou tam dél, anebo na čas zmizí a pak se tam znovu objeví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21559
18.6.26 22:17
@stinga píše: Více

Kamarád bydlí vedle azyláku a také říká o těch otcích. Ale u nás teda nesmí dovnitř, tak stojí pod okny a prý je tam strašný bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2027
18.6.26 22:17

@PaníBovaryová Trapny je srovnávat firmu se státní instituci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77554
18.6.26 22:18
@PaníBovaryová píše: Více

no u nás také nesmí dovnitř, ale večer tam lezou oknem, večer tam žádný personál není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin