Mutace C677T genu MTHFR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1118
13.1.15 15:35

@cell řečeno jí to bylo. ale taky už je to 10 let zpět, to se o nějakém MTHFR ještě pořádně ani nevědělo tady v ČR ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
13.1.15 16:31

Nuu, mam HTMFR T677C homozigoni. Recene mi to tez bylo. Avsak pry lepsi je prevence a cpou me uz od zacatku snazeni o miminko tou kyselinou listovou.Je fakt, ze mi tento stav spatne srazlivosti krve vadi pri ms, delaji se mi srazeniny, vznika mi endometrioza a polYpy v deloze. :nevim: Nekdy z rany kdyz se iznu krvacim jo to jo, ale az treba za 5-10min. a jindy zase tolik, ze to nemuzu zasavit.Dle toho co snim. Jelikoz i to mni srazlivost krve. :nevim:
O miminko jse se snazili 5,7roku za tu dobu xxx potratu v uplnem zacatku tehotenstvi.Ale pokud je to do 6tt a tehu neni potvrzeno bohuzel se k tomu neprihlizi.Ma sestrenice ma tu hetero a potratila 2× nez ji to podporili fraxiparinem a donosil krasnydve deti ale pouze kdyz me leky na redeni krve.
Ale bohuzel v tom asi ouislosti jsou nuu…Kdyz jsem sla na ambulantni HSK, tak mi servali jakto, ze nemam prukazku kdyz mam HTMFR homoziot a az kdyz zjistily, ze je to omocystejn tak uz nesoptily. Jelikoz spatn je pry jen ten s tim tusim v cisle ma A a cislo. 8o :roll: Jenze lajk se v tom ma vyznat tedy.Tak proste beru kYselinu listovou, a kdyz snim zeli tak mi sice moooc chutna, ale je mi po nem pekne zle a jsem bila jako stena a pokud je to 24h. Pred ms tak omdlivam a pak tedy ta bolest a srazeniny opravdu odne jsou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí