Mutsy Transporter – zkušenosti

Máte zkušenost s Mutsy Transporter?

Přidejte zkušenost s Mutsy Transporter
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5415
22.1.15 22:48

Ahoj holky, my máme originál fusak od Mutsy a je teda teplej jako blázen… plus do dalšího kočáru máme zimní od Emitexu a ty taky hřejou jako blázen…

@Verdys tak jako ty jsme kočár používali také - u sporťáku jsme sundali jen stříšku a dalo se snadno nasadit vajíčko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
22.1.15 22:52

Jinak holky, chystáme se našeho Transportéra pomalu prodat, nechvátám na to, ještě s nim jezdíme a zatím si vybírám vhodný golfky, ale kdyby někdo měl zájem, pošlu fotky, vše co je ke kočárku - Máme sporťák, korbu, autosedačku Maxi cosi pokud by někdo chtěl, originál fusak Mutsy, nánožník ušitý na míru, pláštěnky, moskytiéry, adaptéry na autosedačku, přebalovací tašku… A mám i ušitý 4 taštičky, přidělané na kočárek suchými zipy - takový organizéry na různý kravinky jako pití, mobil, klíče, pláštěnku, rukavice, kapesníky, vodítko na psa atd… Ale ty nevím, jestli dám, asi bych si aspoň dva nechala na ty golfky a dva teda joo :) Kdyžtak pište SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
22.1.15 23:45

@Kešu muzu poprosit o fotku tasticek. Nejspis nekoupim, ale potrebuju inspiraci kam pridelat a jake usit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
23.1.15 00:13

@Aspera jj, nemám nafoceno, ale pokusím se poslat zítra, ju. Kdybych prosím tě zapoměla, ťukni mi zprávu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.1.15 21:45

@Kešu …muzu poprosit info o fusaku?.,. Barva, stav, cena?… Moc díky, mela bych zajem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
25.1.15 22:07

@Kešu můžu poprosit o ty fotky kapsiček? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
28.1.15 23:31

Hooolky omlouvám se, nějak s dětma nestíhám a zapomínám! Kdyžtak mi máte poslat zprávu.. né vždy se sem dívám…
Zítra se pokusím poslat, píšu si to do blbníčku!

@Verdys myslíš origo fusak Mutsy? Je to tento: http://www.ajashop.cz/…r-mutsy-2014
Barva ta fialová - purple.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
28.1.15 23:33

@Kešu ten používám jako podložku do kočárku, aby malé nebyla zima zespodu. Ale zapnout jí do toho moc nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
29.1.15 08:22

@Aspera jako podložku? Chi chi, já ho používám prostě jako fusak a je skutečně hrozně teplej…
Do dvojkočáru Britax B-dual, co jsme používali také jsem si koupila fusaky od Emitexu, ale ten Mutsácký mi přijde snad ještě víc teplý. Malá je vždycky jako v bavlnce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
29.1.15 08:49

@Verdys a mám na něm tento nánožník… aby byl ještě jooo zateplenej a neumazal se. A pod nim fusak, jak jsem posílala včera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
29.1.15 08:53

Na prvního jsem mela taky ten mutsáckej fusak, do korby děs, ale ve sporťáku si nemůžu stěžovat. Dlouho jsem jezdila jen se spodní částí, aby měl teplo zespod. Když začly mrazy tak jsem přidala i vršek a přišel mi teplej fest. Je fakt, že extra velkej neni, dvouleťáka už bych tam asi nwnacpala, díky bohu už není potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
27.2.15 22:06

Holky nemáte někdo ve sporťáku podložku? měla jsem na kluka od pinkie, teď bych ráda nějakou oboustrannou, nemá někdo tip? mám ještě korbu, tak ani nepřeměřím aby sedla, tak bych nejradši z ověřeného zdroje, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
28.1.16 08:06

Ahoj holky, po dlouhém vybírání kočárků, se mi začal líbit Mutsy Transporter 2014. Byla jsem nejdřív rozhodnuta pro Mutsy Evo, ale tam se mi nelíbí ty barvy.
Tak bych se chtěla zeptat, je Transporter i pro vyšší rodiče? Jde mi o to, jestli to hluboké lůžko není moc nízko, jak u některých kočárků bývá.
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
28.1.16 10:09

@Mišinn Manžel má 195 cm a neměl s kočárkem problém. Švagr má 2 metry a vybraly jiný kočár, že se k němu nesložil. Chce to vyzkoušet v obchodě, jak na tom budete vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
28.1.16 11:47

@Aspera aha, mě jde o mě. Já mám 176 a partner je na tom podobně, jen nechci aby byla korbička moc nízko, pak to nevypadá moc hezky. Moc ti děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí