Může 9měsíční dítě jídlo na cibulce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
To já už jsem dávala, i lehounce oořeněné, jen neslané. Ale názory se hrozně různí, někdo ti tady napíše, že do 15 měsíců jen kojil, jiní už krmí normálně. Moje malá v roce už jedla normálně s námi všechno. Já v tom problém nevidím. Nikdy jsme s jídlem problém neměli, vše jsme zaváděli postupně od 4 měsíců.
- Citovat
- Upravit
Já jsem malému v 9. měsících ještě dávala jen rozvařenou zeleninu a maso, ale jestli netrpí na bříško tak proč ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Může i česnek ale já bych nedala…nevidím jediný smysluplný důvod k tomu takhle brzy zavést cibuli a česnek
- Citovat
- Upravit
@Jana206 píše:
Nedala bych, je to zbytečné. Ale každého věc.
Taky bych nedala, nevidím v tom žádný přínos pro mimčo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělej to tak jak sam cítíš, ozkoušej a uvidíš
neřiď se ostatníma ale svojí intuicí a dítětem ![]()
Příspěvek upraven 20.11.13 v 10:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem dávala a i trochu ochucovala, podle dr to bylo v pořádku a jak psala @sad 1 od roku jedl s námi všechno. Nevidím důvod, proč by mu cibule ublížila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já na cibulce už taky dělala, aby si holka zvykala. Co ji taky už v 9 měsících vymýšlet furt dokola? Teď už bude mít skoro rok a jí skoro vše, co my, jen neslané, kořením bylinkami. Problém v tom nevidím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na cibuli není nic špatného, když ji uděláš na troše másla a pak to jídlo podusíš, takže i cibule bude dušená.
- Citovat
- Upravit
Můj názor je, a nejen můj, je to názor i většiny lékařů, že dítě by už kolem roka mělo jíst normálně všechno(tím nikdo nemyslí mekáče a podobné věci), a ne teprve kolem roka s jídlem začínat. Z toho odkládání a odpírání všeho možného jsou pak ty děti, které většinou „nic“ nejí. Ale někomu to prostě nejde vysvětlit.
- Citovat
- Upravit
V 9 měsících už to stejně není žádný „mimčo“, vždyť už to skoro chodí. Nedávno jsem se tu docela podivovala nad diskusí, jestli 17 měsíční „mimčo“ smí to či ono. Dokdy jsou ty děti mimina, dokud nejdou do školky??
- Citovat
- Upravit
Pěkné dopoledne, ráda bych se zeptala, jestli můžu našemu Fildovi udělat už jídlo na cibulce. Samozřejmě bez soli, koření apod. Moc děkuju.