Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ještě by mě zajímalo, jak moc je to infekční? Já jsem to dceři potírala prstem, když jsem nevěděla co to je.
Prosim o radu, na břichu se mi udělal takovy flek na kterém jsou puchýřky. Chvilkama to Svedi ale spis me to boli a to tak ze ta bolest je i v boku az k páteří a jakoby jen v pruhu kde je ten flek. Dnes jsem byla u doktora ten me poslal na infekci ze je to pásovy opar. Na infekcím mi řekli ze to pásovy opar neni ze je to hrozne malé a vubec neřešil to ze me to boli az na zadá. Jsem ve 14 týdnu a mam strach co to je, kdyz se ani doktoři neumí dohodnout
na infekčním mi dal mast braunovidon jenze v letacku je napsané ze se muže používat max do 9tt pak uz se nesmí používat jelikož jod proniká pres placentu.. Takze vubec nevim co dělat, jestli to tim mazat nebo radeji ne..
@G.a.b.c.a20 Co zajít na kožní? tam by mohli vedět víc, podle toho co říkáš tak to a pásový opar vypadá ![]()
@Anikaa02 zajdu si tam zitra, ted uz tam nejsou.. Ti dnešní doktoři to je za trest
, je pásovy opar nebezpečný v tehotenstvi?
@G.a.b.c.a20 hele už je to dlouho co jsem se to učila takže nevím jako problém je ze je to docela dost infekční, ale jestli to muze ovlivnit trhu vazne nevím mrknu na net tam něco urcite najdeš. Držím palce ať to je co nejdříve v pořádku ![]()
@Anikaa02 no na internetu toho prave o tom nic moc neni.. Zkusím na to tekutý pudr a uvidím.. Dekuji
snad to co nejdřív bude v pořádku ![]()
@G.a.b.c.a20 jojo držím palce můj táta ho mel a dostal teda ať. masticku a byl asi 4 týdny doma :/ ale on to mel hodně. Takže držím palce ať to mas maličko ![]()
@G.a.b.c.a20 jojo držím palce můj táta ho mel a dostal teda ať. masticku a byl asi 4 týdny doma :/ ale on to mel hodně. Takže držím palce ať to mas maličko ![]()
@Anikaa02 já to mám fakt uplně trošku ale i tak to není příjemné no.. já to zatím potírám tím tekutým pudrem tak mě to už tolik nebolí..:-)