Může mít dítě deprese ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.4.22 07:36

Borelioza se navíc běžným krevním obrazem nezjistí, musí se udělat speciální test. To se stalo mámě. Taky byla na krvi a nejdřív nic. Takže to s těmi klíšťaty musíš doktorce říct.

• Citovat
  • Upravit
6381
29.4.22 10:56

Tak dnes ráno jsme šli k doktorce a na odběry na tu boreliozu. Výsledek by měl být v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
29.4.22 13:06
@Dollorres píše:
Tak dnes ráno jsme šli k doktorce a na odběry na tu boreliozu. Výsledek by měl být v pondělí.

Držím palce, i když nevím, zda přát, aby se tam našla nebo nenašla. Ono když se alespoň ví, co se má léčit, je to lepší. Ale dobře, že jste tam šli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
30.4.22 08:06

@Kakika

Ja bych zacla znovu k pediatricce. ( Coz uz jste asi teda udelali) a podrobne popsala jak je unaveny a spi. Je možný ze mu pri prvni navsteve delala jen zakladni testy a ted by udelala rozsahlejsi testování.

A k tomu psychologovi se objednala taky, on pozna jestlo je dite nešťastny. Pravděpodobně to vyjde, ze žádný deprese nema, ale vysetrit bych ho nechala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
2.5.22 21:55
@Dollorres píše:

Tak jak jste dopadli???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
3.5.22 05:53
@darekp píše:
Tak jak jste dopadli???
Špatně :( Je to Borelioza, v rozjetejsim stavu. Okamžitě jsme byli hospitalizováni na nitrožilní antibiotika. Vidí to na několik týdnu. A já mám doma ještě 2 letaka. :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
3.5.22 06:13
@Dollorres píše: Špatně :( Je to Borelioza, v rozjetejsim stavu. Okamžitě jsme byli hospitalizováni na nitrožilní antibiotika. Vidí to na několik týdnu. A já mám doma ještě 2 letaka. :(

A měl kolem toho klíštěte nějaký flíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
3.5.22 06:15
@Zeoli píše:
A měl kolem toho klíštěte nějaký flíček?

Pravé ze ne. Vůbec. Nikoho to nenapadlo, ani dr. Kdybych si o to sama neřekla. A ještě mi tvrdila, že to je nejspíš zbytečný test. Že to bude tím zelezem, že ho ještě bere krátce. A je ve vývinu.
A pak ty hodnoty vyšly příšerný, že se jedna už o pokročilé stadium. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
3.5.22 06:20
@Dollorres píše:
Pravé ze ne. Vůbec. Nikoho to nenapadlo, ani dr. Kdybych si o to sama neřekla. A ještě mi tvrdila, že to je nejspíš zbytečný test. Že to bude tím zelezem, že ho ještě bere krátce. A je ve vývinu.
A pak ty hodnoty vyšly příšerný, že se jedna už o pokročilé stadium. :,(

Hm, to je právě ono. Když jsem měla boreliózu já, tak jsem naštěstí u obou měla flek velkej. Nebýt fleků, taky by mě to nenapadlo, protože nic mi nebylo.
Přeju vám, ať léčba rychle zabere. Je dobře, že se ví, co to je, ale ty doktorky někdy kopnout do zadnice, prej zbytečnost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
3.5.22 06:40
@Dollorres píše: Špatně :( Je to Borelioza, v rozjetejsim stavu. Okamžitě jsme byli hospitalizováni na nitrožilní antibiotika. Vidí to na několik týdnu. A já mám doma ještě 2 letaka. :(

Nitrožilní antibiotika se budou podávat +- týden,10 dnů a myslím, že Vás pustí domů ;) :hug: o mladšího se určitě dobře postaráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
3.5.22 06:42
@kve-tinka píše:
Nitrožilní antibiotika se budou podávat +- týden,10 dnů a myslím, že Vás pustí domů ;) :hug: o mladšího se určitě dobře postaráno.

Tak to jsem je asi špatně pochopili. Říkali obecně léčka ATB na 4-6 týdnu a teď ze to prý potřebuje do žíly. A pockame, jak se to bude lepsit. Kazdopdne zatím je to spis horší. On z těch ATB zvraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
3.5.22 08:33

To je hrozný, ať je co nejdřív líp. Tak nakonec ještě, že si ta učitelka ze školky „stěžovala“, co? Za nějakou dobu mohl být asi ještě mnohem větší průšvih, kdyby se neřešilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
3.5.22 08:53

hele, je to smutný, ale zas dobrá zpráva, že se ví, co se děje a léčí se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
3.5.22 12:03
@Dollorres píše:
Tak to jsem je asi špatně pochopili. Říkali obecně léčka ATB na 4-6 týdnu a teď ze to prý potřebuje do žíly. A pockame, jak se to bude lepsit. Kazdopdne zatím je to spis horší. On z těch ATB zvraci.

Tak vyměnit za jiný antibiotika, může mít na nějakou složku alergii. A probiotika k tomu vám asi dali, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.22 12:08

To bude dobrý :hug:. Já taky jako dítě blila ze silnějších antibiotik, dokonce i jako dospělá když jsem měla zánět zubů, to bylo obzvlášť parádní. Hlavně, že se to zjistilo a že se to vyřeší. Horší by bylo, kdybys o to nepožádala a chudák s tím byl dál.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML