Může pes Imodium?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3089
20.5.11 19:55

souhlasím také se smectou, dát jí to odtučěného mléka s trochou piškotů, máme to vyzkoušené ;) Pes to ani nepozná že jí tam má, ve vodě jí ale nechce, ani se mu nedivim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
20.5.11 21:31

Tak jsem nakonec vzala psa sebou,bála jsem se,že mi posere celej byt.Koukala jsem se,když hrbila záda,ale nic nevykadila :nevim: že by po jednom černym uhlí měla pro změnu zácpu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
21.5.11 12:29

Holky,to byla noc :oops: Ketty vůbec nespala,bloumala po bytě a zase udělala na koberec pár hromádek,tak jsem půlku noci drhla koberec a tu druhou půlku s ní snad každou hodinu lítala ven :nevim: Chudák,seděla pak u postele a čučela do blba,trochu to v ní bublalo,tak jí asi bolelo bříško :oops:
Dnes ráno jsem jí stříkla do tlamičky smectu a uvařila jsem jí černej čaj a nasypala do něj půl sáčku smecty.Myslela jsem,že to nebude pít,ale pije.A taky jsem jí uvařila rýži a dávám jí po troškách každý 2,5 hod.is tím šlemem.Ted tu cácorka dospává tu noc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
23.5.11 09:06

Chudák Kettynka, a chudák panička uklízečka :mrgreen: . Snad už léky zabraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
31.5.11 17:26

uhlí se nemá dávat kvůli tomu že zbarví stolici a kdyby tam příp. byla krev nebo jiný problém, nedá se to poznat. Smecta je ok. Pokud nepomůže ta a dieta, tak na veterinu pro léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.9.17 16:14

Nám pomává enterozoo. Dostane z těla toxiny rychleji a lépe než černé uhlí. Na průjem je dobrý atapectin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.20 12:43
@sarave píše:
Nám pomává enterozoo. Dostane z těla toxiny rychleji a lépe než černé uhlí. Na průjem je dobrý atapectin.

Taky nám nejvíc zabere EnteroZoo. Vyzkoušela jsem už těch výrobku hrozně moc a tento přípravek byl jeden z nejlepších i na ten průjem nám teda zabral prakticky hned. Takže taky doporučuji. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex