Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
souhlasím také se smectou, dát jí to odtučěného mléka s trochou piškotů, máme to vyzkoušené
Pes to ani nepozná že jí tam má, ve vodě jí ale nechce, ani se mu nedivim ![]()
Tak jsem nakonec vzala psa sebou,bála jsem se,že mi posere celej byt.Koukala jsem se,když hrbila záda,ale nic nevykadila
že by po jednom černym uhlí měla pro změnu zácpu? ![]()
Holky,to byla noc
Ketty vůbec nespala,bloumala po bytě a zase udělala na koberec pár hromádek,tak jsem půlku noci drhla koberec a tu druhou půlku s ní snad každou hodinu lítala ven
Chudák,seděla pak u postele a čučela do blba,trochu to v ní bublalo,tak jí asi bolelo bříško ![]()
Dnes ráno jsem jí stříkla do tlamičky smectu a uvařila jsem jí černej čaj a nasypala do něj půl sáčku smecty.Myslela jsem,že to nebude pít,ale pije.A taky jsem jí uvařila rýži a dávám jí po troškách každý 2,5 hod.is tím šlemem.Ted tu cácorka dospává tu noc ![]()
Chudák Kettynka, a chudák panička uklízečka
. Snad už léky zabraly.
uhlí se nemá dávat kvůli tomu že zbarví stolici a kdyby tam příp. byla krev nebo jiný problém, nedá se to poznat. Smecta je ok. Pokud nepomůže ta a dieta, tak na veterinu pro léky.
Nám pomává enterozoo. Dostane z těla toxiny rychleji a lépe než černé uhlí. Na průjem je dobrý atapectin.
@sarave píše:
Nám pomává enterozoo. Dostane z těla toxiny rychleji a lépe než černé uhlí. Na průjem je dobrý atapectin.
Taky nám nejvíc zabere EnteroZoo. Vyzkoušela jsem už těch výrobku hrozně moc a tento přípravek byl jeden z nejlepších i na ten průjem nám teda zabral prakticky hned. Takže taky doporučuji. ![]()