Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Hezký večer všem. Prosím o info jestli máte zkušenost,? Od úterní noci mě bolí sedmičky dole a nahoře. Bolest nestřílí v dutině ústní, vím o které zuby jde. Mám i zalehlé obě uši. Pravé ucho bolí. Střili to z něj ven. Nemám teplotu ani otok. Jen začervenalé dásně. Ibalgin 400 mi zabírá okamžité. Beru po 6-12 hodinách 1 tabletku
Hned zítra brzo ráno si zajdi na pohotovost k zubaři..pokud nemáš zubaře tak zajdi k jakémukoliv ale musíš tam být hned při otevírání a být mezi prvními určitě ti pomůže a ještě si tě objedná na další prohlídky a máš zubaře ![]()
No chodit včas k zubaři. Na akutní problém co máš, ti prevence fakt nezabere…
@Jan32144 píše:
Hned zítra brzo ráno si zajdi na pohotovost k zubaři..pokud nemáš zubaře tak zajdi k jakémukoliv ale musíš tam být hned při otevírání a být mezi prvními určitě ti pomůže a ještě si tě objedná na další prohlídky a máš zubaře
Já chodím na preventivku co půl roku
@Jan32144 píše:
Hned zítra brzo ráno si zajdi na pohotovost k zubaři..pokud nemáš zubaře tak zajdi k jakémukoliv ale musíš tam být hned při otevírání a být mezi prvními určitě ti pomůže a ještě si tě objedná na další prohlídky a máš zubaře
já mám zubaře a na preventivku chodím co půl roku
Ahoj všichni tak jsem dnes byla u zubaře a mám rozsáhlýchronický zánět pod pravou dolní šestkou. Mam natýden ATB Amoksiklav a Nimesil (analgetikum). V zuubu mám dočasnou výplň a v pondělí se mám telefonicky hlásit jak to vypada