Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
mahdalka píše:
No jo Davdan,ale on to může říct taky-když mě teda miluje,at jde za mnou.Já píšu jen co bych udělala já.Kdybych se těžko smiřovala s rozchodem,nedokázala si představit rozchod apod.....tak bych se prostě na tu vesnici odstěhovala,ale každý neni stejný a musí si to stejně nakonec rozhodnout sám
Mahdalko myslím, že bych se za manželem vrátila ještě ten den - a potkali bysme se uprostřed cesty. ![]()
Já jsem byla rozhodnutá tam vydržet, ale on viděl, že se stejně trápím. Pak ho cosi nakoplo (se tam taky naštval) a nakonec chtěl pryč taky. Kompromisem byl výběr města, kam půjdeme.
Když ho budu milovat, neodejdu od něj.
Když mě bude milovat, nebude mě nutit tam bydlet.
Takže jsme zase u stěhování. Ale chlap vybere kam. Ne? ![]()
Davdan píše:mahdalka píše:Mahdalko myslím, že bych se za manželem vrátila ještě ten den - a potkali bysme se uprostřed cesty.
No jo Davdan,ale on to může říct taky-když mě teda miluje,at jde za mnou.Já píšu jen co bych udělala já.Kdybych se těžko smiřovala s rozchodem,nedokázala si představit rozchod apod.....tak bych se prostě na tu vesnici odstěhovala,ale každý neni stejný a musí si to stejně nakonec rozhodnout sám
Já jsem byla rozhodnutá tam vydržet, ale on viděl, že se stejně trápím. Pak ho cosi nakoplo (se tam taky naštval) a nakonec chtěl pryč taky. Kompromisem byl výběr města, kam půjdeme.
Když ho budu milovat, neodejdu od něj.
Když mě bude milovat, nebude mě nutit tam bydlet.
Takže jsme zase u stěhování. Ale chlap vybere kam. Ne?
taky dobré řešení
eviliska píše:
mi neutečeš
teď se zrovne hádám v jiné diskuzi, ale mě ot zajímá páč jsme z města a stěhuju se do vesničky
evi TY se hádáš?? Taková mírná duše??? (Jsem Tě postřehla na pavlači…
).
eviliska píše:
mi neutečeš
teď se zrovne hádám v jiné diskuzi, ale mě ot zajímá páč jsme z města a stěhuju se do vesničky
Jéé,ty taky?A byl to kompromis nebo jdeš za chlapem?
A já jsem zase takový nátury,že je mi jedno Kde žiju,ale S KYM.A s chlapem kterýho miluju,bych šla na konec světa
![]()
Pokud člověk bydlí na vesnici, kde chcípl pes a je bez auta, tak je to dost blbý. Když bych tam měla k dispozici vlastní auto a mohla kdykoliv někam odjet za zábavou a nákupy, tak by mi to nevadilo. Ještě by ten barák musel mít plynové topení, abych nemusela chodit přikládat a ráno zatápět.
OT - Mahdalko, evilisko, tak jsem tady taky ![]()
mahdalka píše:
Zdravím muficiholky,kde my se všude nesejdem
Tohle už aspon třetí diskuze ![]()
mahdalka píše:
Ahoj všem,ráda bych znala Váš názor na tuto situaci.
Přítel pochází z vesnice,narodil se tam,strávil dětství i mládí,ale už nějaký ten rok pracuje v Praze,kde jsme se i poznali.Už na začátku vztahu mi narovinu řek,že by se chtěl vrátit do jižních čech,že nechce žít v Praze a ptal se mě,jestli bych šla s ním.Já mu to odsouhlasila,protože sama vidím,jak je v paneláku neštastný,žijeme v mém bytě ve 2+Kk a on tomu říká králíkárnaJe zvyklej žít v baráku,kutit něco na zahradě,v dílně nebo garáži a v paneláku se přímo nudí
Jenže já jsem zase pravý opak-typicky městský člověk,pražanda.život v bytě je pro mě pohodlný,všude si dojedu metrem nebo tramvají,obchody jsou otevřený až do večera.....Začala jsem pochybovat,jestli by se mi život na vesnici líbil,jestli bych tam vůbec dokázala žít.Mám tu rodinu,kamarády navíc dobře placenou práci,kterou bych na vesnici nesehnala,to mi potvrdil i přítel a dělat tam např.prodavačku za 8 tis.mě opravdu neláká.Tak trochu se bojím,abych se tam nezahrabala.Pořád si říkám,jak v bytě třeba jen otočím kohoutkem a hned začne hřát topení,v baráku na vesnici se většinou muí nejdřív zatopit v kotli a pravidelně přikládatPřítel vždycky celej ožije,když jedeme na chalupu,hned tam jde sekat dřevo(já bych si usekla prsty),hrabat seno(ani neumím držet hrábě)apod.Může si typicky městský člověk zvyknout žít na vesnici?Už ted vím,že se mi bude hrozně stejskat po mym bytě
Je mezi Vámi někdo,kdo se z města přestěhoval na venkov?
A já jsem zase takový nátury,že je mi jedno Kde žiju,ale S KYM.A s chlapem kterýho miluju,bych šla na konec světa
Tak který teda tvůj příspěvek je upřímnější ?
No, snad si ten druhý v odstupu pouhých 5 měsíců jen nenamlouváš
a budeš štastná bez zatínání zubů.
lenulik taky přemýšlím a doufám, že mahdalka si to jen nenamlouvá a fakt bude spokojená, moc jí to přeju.
No kdyžto aspoň nezkusim,tak to nepoznám
A co bych pro chlapa neudělala ![]()
Tak mě by zase nikdo nedostal do paneláku, bydlela jsem pár let v novostavbě, spíš takové bytovky, ale bylo tam slyšet každé šustnutí od sousedů, hrůůzaa
![]()
No právě.My to máme v bytě to samý
Všechno se nese stoupačkama.V noci slyšim,jak soused nade mnou chrápe,sousedi pode mnou si užívaj postelový radovánky,na záchodě slyšim dalšího souseda prdět,nebo se koupat.....A nesou se i vůně z vaření
Doufám,že v baráku toho budu ušetřená ![]()
mahdalka píše:
No právě.My to máme v bytě to samýVšechno se nese stoupačkama.V noci slyšim,jak soused nade mnou chrápe,sousedi pode mnou si užívaj postelový radovánky,na záchodě slyšim dalšího souseda prdět,nebo se koupat.....A nesou se i vůně z vaření
Doufám,že v baráku toho budu ušetřená
Tak u nás to bylo úplně stejné
Slyšela jsem od nich smrkání, čůrání na WC až k nám do ložnice, nad naší postelí měli zřejmě vestav.skřín a když si brali něco ze skříně, tak mě to probudilo a ještě tam šíleně dupali
![]()
Přesně.Já taky z bytů nad náma slyšim kde co
čůrání,bouchání skříně,i dokonce co si říkaj,splachování.....To jsou ty panelákový zdi.Přítel tomu říká králíkárna ![]()