Může si typicky městský člověk zvyknout na vesnici?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.11.19 16:05

Jak to dopadlo

@mahdalka ahoj, pročetl jsem celou tuto diskuzi a Mahdalko zajímalo by mě, jak to celé dopadlo. Napíšeš to sem prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77689
27.11.19 16:50

@Angel Christov mahdalka ti asi neodepíše, už dva roky sem nechodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
27.11.19 17:00

Zila jsem v Montrealu, pobyvala jsem delsi cas v NY, Shanghai, Praha (coz je skoro vesnice oproti temto mestum).. Ted ziji v Rakousku u Alp, na vesnici, kde nic tu nic, jen krasna pririda, do Salzburgu to mam cca 50 min, ale Salzburg je taky takova mestska vesnicka, obcas mi hrabe a chybi mi ten ruch, ale mam malou dcerku a zivot tady je lepsi, aspon nez povyroste, jako skolkove dite super, ale na delsi cas to nevidim, same dojizdeni, mo vyziti krom sportu a prirody, momentalne se placam v tom kam.. Uvazuji o stehovani prave do Salzburgu, mensi mesto, ale mesto, kozsek do prirody, blizko Alpy.. VUBEC nevim, nekdy i to mi prijde malo :D proste jsem nevyhranena, jednou mi vyhovuje ten klid tady a jindy trpim.. Zimy jsou horsi, mizna proto ted mam zas obdobi mesto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.25 00:28

Zdravím, taky se potřebuju vypovídat. Všem kteří procházíte něčím takovým přeju moc štěstí a odvahy, protože já vážně ztrácím důvod proč žít. Vím že bych se měla spíš soustředit na vztahy s rodinou, moc mi na tom záleží, a nebýt sobecká a upnout se na svoje pocity ale člověka prostě ovlivňuje prostředí kde žije a od toho se pak vše odvíjí - zájem o život a svět, motivace atd, od mala bydlím v bytě na sídlišti, je to tu nejlepší pro mě, jsem tu tak šťastná že to nejde popsat, cítím se tu jako doslova JÁ, například slunce i měsíc jsou tu vidět od východu po západ takže celá jejich denní dráha což je neuvěřitelně krásné a dává mi to život, v noci plno souhvězdí, letadel a světel v dáli, plno událostí a se vším spojené vzpomínky a tím pádem můj milovaný život, jsem zvyklá že mám okolo sebe plno sousedů a necítím se sama, sama nejsem ale vnitřně se tak pořád cítím tak potřebuju asi za to vědět že jsou tu všude lidi a hlavně na usínání mi to pomáhá, je tu široký obzor prostě výhled je pro mě asi nejvíc, je to tu jednoduché akorát rušné, pocit že se žije a ne přežívá, tam kam se máme stěhovat jsem zažila pěkné dětství na té vesnici dá se říct ale na žití to není, kvůli situaci s nemovitostmi musíme byteček prodat a aby toho nebylo málo rodina mi vůbec nepomáhá to zvládat a já si tak myslela že pokud by se někdy stalo stěhování tak mi pomůžou jako celý život, protože všichni ke mě byli do nedávna úžasní, nechápou najednou co mi vadí přitom celý život si zakládali na tom abych byla šťastná a věděli že jeden důvod mého štěstí bylo tady tohle prostředí tak proč teď jsou jak vyměnění? Když situace nejde jinak vyřešit tak prosím alespoň o milé chování a ne : Brečet máme jen my kvůli těm starostem s tím ty se jen nastěhuješ do hotového na co si stěžuješ ( chlad v projevu ) ; Jen blázni se nechtějí stěhovat do většího a lepšího ( chápu že je super nebýt vázaná na všechny ty věci s topením a plynem a vodou a SVJ, táta je předseda ) ; Můžeš přestat být alergická na slovo baráček co ti to udělalo? ( třeba to že se nemůžu smířit se ztrátou? tak tělo reaguje tak že nechce to téma moc otevírat natož si pomalu balit věci )
ATD
Máma původně nechtěla ale táty se bojí a nějak jí zmanipuloval stejně jako zbytek rodinky takže mi už nezbyla ani mamka moje milovaná, která je navíc na mě poslední dobou vážně zlá, všichni jsou na mě nějak ostrý, nevím co se stalo, život se tak změnil náhle a nemám chuť pokračovat, výhled na hezkou zahrádku je fajn ale já potrebuju svět, ne chodník trávník a kytičky, nevím jak to tam budu zvládat tak osamocená, už tak se cítím tak sama nějak vevnitř a ještě tohle… obdivuju vás všechny které jste to nějak překonaly a přeju aby se tak stalo i dalším, pomozte mi nějak to překonat prosím. Nějaké přenastavení priorit asi?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11104
9.8.25 10:06
@anonym2525 píše: Více

Se odstěhuj sama někam do bytu.
Obloha, východ -západ, hvězdy, to všechno vidíš lépe na vesnici, která není tak osvětlená jako město 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34141
9.8.25 10:15
@anonym2525 píše: Více

A musíš se tam stěhovat? Nepíšeš kolik ti je. Někdo si zvykne, někdo ne. Já bych zas nedala město :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
9.8.25 10:18

Najdi si na tom sídlišti podnájem a žij tam. Zase pochop, že pokud se celá rodina chce stěhovat ze sídliště do domu, tak na tom sídlišti nezůstanou jen kvůli tobě. Mě tohle celý zavání spíš nějakým psychickým problémem. Nepomohl by ti lékař a medikace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí