Můžou chtít vrátit štěně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4622
21.11.16 12:14

Pes je vec. Dali vam ho, uz na neho nemaji narok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
21.11.16 12:15

Ale je mi te lito. My tohle resili rok a pul. Bylo to sileny a na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
21.11.16 12:17

@Pinkie no já doufám že aspoň to plemeno je pravdivé…nám řekli že u chovatelky viděli rodice…Ale psicka milujeme…na jednu stranu máte pravdu ale na druhou my jsme za něj už rádi :-)

• Citovat
  • Upravit
Padme93
21.11.16 12:17

@Markéta80 S tím krmením musím nesouhlasit, třeba Applaws je podle mě kvalitní krmení a ve zverimexech se koupit dá.

• Citovat
  • Upravit
Padme93
21.11.16 12:18

@111verunka111 Na 80% plemeno pravdivé není. když nemáte průkaz původu, což při téhle ceně asi fakt nemáte, tak máte jen kříženečka. :-)

• Citovat
  • Upravit
111verunka111
21.11.16 12:22

@scentini a jak to u vás dopadlo? Můj mi říkal že když ho zanedbávali tak že by i museli vrátit veškeré finance do něj naložené námi 2500 pes 2000 benzín plus očkování co nás čeká ve středu apod… a že pochybuje ze by za psa ty peníze dali a bojovali za něj..Ale ze by ho už ale taky nedal :-)

• Citovat
  • Upravit
111verunka111
21.11.16 12:26

@Padme93 tak snad zůstane tak chlupatý medvídek malej jako je teď :-D

• Citovat
  • Upravit
35438
21.11.16 12:30

Nevrátila bych a velmi rázně bych je poslala tam, kam patří :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
21.11.16 12:32
@111verunka111 píše:
Mě nejvíc štve že se o něj ani pořádně nestarali jak nám tvrdili…granule nám na něj dali od Britu pro malé plemena od roku a na nich byla cedulka v akci kauflandu 50 procent za 55 Kč…tak to jsem vyhodila a koupila už ty lepší pro štěňátka. Teď s tím očkováním a odčervenim…prostě nám lhali. Já tomu psovi zaplatím všechno nutné ockovani, jen ten jejich přístup…nestarají se pořádně a chtějí ho zpátky…a to jsme skoro 300 km od nich.
řekla bych, že spíš než stesk kalkulují s tím, že by ho prodali dráž…Asi by bylo zajímavé, kdybyste jim řekli, že jste do něj investovali, protože veterinární péče byla zanedbaná, a že požadujete navíc třeba 5 000. Tipuji, že by zájem opadl.
Pejska bych nevracela, nemají na něj žádný nárok, měli si to rozmyslet, než ho nabídli. Vy jste ted praví majitelé.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
21.11.16 12:35

@111verunka111 S tím moc nepočítej. :-)

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
21.11.16 12:43
@Markéta80 píše:
@111verunka111 no granule štěněcí ale chce to postupný přechod, brit to byl asi ten modrý obal ne? jaké jsi koupila, chtělo to míchat a postupně přecházet ale kvalitu ve zverimexu neseženeš :? a z obyčejného britu bych přešla na brit care a pak postupně kupovat lepší a lepší jinak ho to slušně rozhodí :? Ale štěně nevracet, jasně jim napsat že štěně zpět neprodáš ;)

Pro malé štěně používám Brit care Puppy lososové, bez obilovin (růžovobílý obal), nyní má 7 měs. a používám je dál…

Přešla jsem z obyč. štěněčích Brit, které jsme dostali ke štěněti a neublížilo mu to… :hug:

• Citovat
  • Upravit
3323
21.11.16 12:45

@Pinkie primiň, ale nadá mi to nereagovat. První majitelé na psa neměli čas a nechtěli ho…bylo by snad lepší kdyby štěně dali do útulku? Je fajn, že mu zakladatelka dala šanci na super život.
Nehledě na vlastní zkušenost..pes s PP veškeré vyšetření podle chovatelů bez problémů. Pes od 2 let byl na práškách a zemřel v 5 letech.
Zakladaltelce se omlouvám, že jinak nic k tématu nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
21.11.16 12:45
@111verunka111 píše:
@Markéta80 ano to byl modrý obal..ve zverimexu jsem chtěla poradit od prodavačky to nejlepší co tam mají…musím se doma podívat jak se to jmenuje. Ale zda se mi to blbý míchat granulky s granulkama od jednoho roku ne? Nemám spíš koupit od Britu ještě a jen pro štěňata?

Určitě, to jsem psala výš :hug:

• Citovat
  • Upravit
59395
21.11.16 12:52

@111verunka111 koupila bich brit ar pro štěnata ten je kvalitou lepší, hlavně nekupovat royal canin, eukanubu, pro plan a podobné :jazyk: já naší venčila taky často, ve středu jedu pro štěně tak počítam taky časté venčení. 2× denně je hrůza, jasně že to štěněti stačilo, co mu taky zbývalo :,( @Padme93 jak v kterém, málokde mají kvalitu :? a ten kdo se nevyzná tomu ihned narvou royal jako to nejlepší krmivo :cert: :cert: Co by to mělo být za rasu? at je pejsek alespoň zdravý, co z něj vyroste poznáš časem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
21.11.16 13:13

@Markéta80 shih tsu :-) jako kdyby z něj vyrostl nejakej kříženec tak co uz :-) hlavně aby to nebyl bernardýn :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný