Můžou chtít vrátit štěně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5199
21.11.16 16:19

@Anik No, i mezi chovateli vybírej. Já se taky málem kdysi napálila a byl to člověk, o kterém bys řekla, že je profík, protože choval x let. Dej si bacha na to, kolik vrhů za rok mají. Může to být ukazatel toho, že to jsou chovatelé-množitelé. Správnej chovatel dělá trochu ofuky a chce o tobě něco vědět.
Kašli na výstavy, hlavní je zdraví. Testy a tak. Vidět matku + štěňata, přijet se nezávazně podívat. Správnej chovatel se nemá kdykoliv (!!!) za co stydět.

Příspěvek upraven 21.11.16 v 16:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
21.11.16 16:19

@PetraJ ockovak nám dali a já si do něj hned nepodívala…doma jsem si všimla že je tam jen jméno psa a kdy se narodil to je vše…ani jeden záznam o očkování ani o ničem…Já tomu nerozuměla tak jsem radči volala veterináři ten mi řekl že se na to předchozí majitele stoprocentně vykašlali…ze štěně do 6 týdnu je jen imunní a získává protilátky z matky z očkování ale pak se hned musí očkovat. Oni mi řekli že do tří měsíců se nemělo očkovat že to je napsané i v tom sešitu a není…

• Citovat
  • Upravit
5199
21.11.16 16:20

@111verunka111 To je kravina!!! To štěně má bejt dávno oočkovaný. Jdi sním co nejdřív k vetovi a rozhodně ho odčervi!

P. S. A sebe (děti) taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
21.11.16 16:27

@Pinkie jdeme ve středu na očkování a prohlédne si pejska. A jak my nerozumím? A pejska jsem včera odcervovala koupila jsem banminth pastu. Pak už se na vše budu domlouvat s veterinářem radči…

• Citovat
  • Upravit
111verunka111
21.11.16 16:29

@Pinkie jinak pejsek má 3 měsíce a tyden…

• Citovat
  • Upravit
4622
21.11.16 16:30
@ivik21 píše:
@scentini neskutečné :hug:

Stav tech psu, tu ani nebudu psat. Fenka se bala chlapu kdyz videla meho tatinka vyskocila 3 metrovou zed jen aby se ji nedotkl. Zila v mrazech na sene, mlacena, podvizivena. A to byl chov s pp. Nakonec nam umrela po 7 letech na selhani ledvin. Myslim ze tu nemoc mela z tehle nepece. Druhy pejsek byl tez mlaceny a bojacny, ale byl mu rok kdyt se z toho dostal. Ted vesele zije v rodine i se svym brachou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
21.11.16 16:30
@111verunka111 píše:
@Pinkie jinak pejsek má 3 měsíce a tyden…

Taky jsme mêli neockované, veterinář vše dohnal… :hug:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
21.11.16 16:31

@scentini děs :zed: :hug:

• Citovat
  • Upravit
111verunka111
21.11.16 16:37

@ivik21 jj tomuto veterináři já věřím kam půjdeme a uklidňoval mě že se to dozene ať nemám strach :-) ale stejně můj rozum to nebere…vykašlali se na očkování a chtěli by ho zpět. Ale musím říct že je šikovná prdolka že když je doma sama tak se nikde nevycura nic…Ale když jsem s nim doma tak by rád cural všude možně :-D

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
21.11.16 16:59
@111verunka111 píše:
@ivik21 jj tomuto veterináři já věřím kam půjdeme a uklidňoval mě že se to dozene ať nemám strach :-) ale stejně můj rozum to nebere…vykašlali se na očkování a chtěli by ho zpět. Ale musím říct že je šikovná prdolka že když je doma sama tak se nikde nevycura nic…Ale když jsem s nim doma tak by rád cural všude možně :-D

To buď ráda, našemu to trvalo, to učení :cert: ale na blbinky ho užije už odmala :roll:
Ale hned skočil do pelíšku a natahal si tam hračky a to mu zůstalo, v noci spí tam :lol:

• Citovat
  • Upravit
59398
21.11.16 17:01

@Anik jasně že ne proto si chovatel snaží alespoń prověřit co to je za člověka. Počítam že jméno a bydliště zadá a množitel vyskočí na netu hned ;) Tak prostě chce být v kontaktu, mě to opravdu neobtěžuje, naopak jsme ráda že má zájem jak se jeho štěněti daří. Kolikrát budu mít nějaký dotaz a vim že dobrý chovatel rád poradí ;) @Litta beru to tak že bud jeho požadavky vezmu jako že ok. proto i kdybych chtěla z útulku nikdy nepůjdu do psa kde bude ve smlouvě kastrace. tam kolikrát je teprve kontrola :jazyk: chovatel štěně prodá a jen občas chce vědět jak se mu daří ;) a chovatelů je myslim hodně, teda zrovna u plemene co budeme ted mít to neni nic moc :? ale žádné požadavky neměla. Asi jsme nás popsali víc než dost a poznala že máme velký zájem o štěně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
21.11.16 17:05

@111verunka111 :? z popisu kdo ví kde štěně vzali, spíš bylo jejich a ted přišli na to že by ho prodali za víc, o nic jiného nejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39724
21.11.16 20:33
@Markéta80 píše:
@Litta no právě piplat se s nima a pak je někomu dát a prostě nevíš jestli ten zájemce si je bere na mazlíka nebo na kšeft :jazyk: on i ten zájem chovatele dost napoví a naopak beru od sebe jako slušnost že když mě chovatelka psala jestli jí můžu napsat kolik fenka váží v roce tak jsem napsala.paní si zapisuje všechny své vrhy- váhy a pak v 6m a v roce. Zabralo mě to pár minut ;) Ted netušim jak často budeme v kontaktu ale určitě napíšu jak se štěně u nás zabydlelo :lol: a fotky určitě pošlu z vánoc aby paní viděla jak malá roste, to přece neni nic co by mě omezovalo :lol:
:pankac:
Hele, co budete mít za prcka? Opět grifonka? Snad se nepletu a máte tuto rasu…-
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
21.11.16 20:36

@Markéta80 no našla jsem si je na fb a na fotkách mají stejná štěňata jak to naše ale o měsíc starší a pak další bílé jiné rasy asi. A labradora štěně ale žádné komentáře u toho… 8o toz nechápu ale asi máte pravdu.

• Citovat
  • Upravit
59398
21.11.16 20:40

@111verunka111 tak je to jasné :?množí a nejspíš se jim ozval zájemce a nabízel mnohem víc než za kolik prodali @Žirafa 69 ne opět :lol:, poprvé grifonka a máme fenku jorka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný