Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Markéta80 píše:
@111verunka111 tak je to jasnémnoží a nejspíš se jim ozval zájemce a nabízel mnohem víc než za kolik prodali @Žirafa 69 ne opět
, poprvé grifonka a máme fenku jorka
A taaak, promiň, to asi psal někdo jiný. ![]()
Jinak že mám odjakživa ráda ty placatý tlamičky (asi víš, že jsem mívala buldočky) a byla tu o grifoncích řeč, koukala jsem na pár info o nich, vč. nemocí.
Hrozně se mi líbí, i můj pes má v okolí 1 kámoše grifonka, černého. Je moc milej
a taky s každým kámoš, jak ten můj. ![]()
@Žirafa 69
no manžel se do nich zamiloval a prý v důchodu si ho pořídí. Já počítala s dalšim jorkem, ideálně od stejné feny, pak jsme začala hledat na netu a bylo rozhodnuto. Grifonek je nekonfliktní takže by mohl být holky v klidu. Jen už ted asi štěně bude větší než ta naše. Co máš za psa?
@Markéta80
Jééé, ten je hezounkej! ![]()
Mám raslíka, ale mix asi s bultíkem. Holt jsem se tehdy nechala zlákat na to, že baba jede do našeho okresu s dalším štěnětem a že mi ho vezme atd, tak není čistokrevný a tudíž je o něco větší (a sakra silnej
) a uši se mu postavily (to JRT nemá mít),ale ťuk ťuk, že je zdravej a učenlivej, jak žádný můj před tím.
I když prv.rok byl děěěěěěěs!
Hrál si na Edmonda Dantése (Monte-Christo) = chtěl se prohrabat zdí ven
, stejně tak díru od kočky v parketách zvětšil až na beton
, ale pak už ok. Je to můj miláček. ![]()
@111verunka111 píše:
Mě nejvíc štve že se o něj ani pořádně nestarali jak nám tvrdili…granule nám na něj dali od Britu pro malé plemena od roku a na nich byla cedulka v akci kauflandu 50 procent za 55 Kč…tak to jsem vyhodila a koupila už ty lepší pro štěňátka. Teď s tím očkováním a odčervenim…prostě nám lhali. Já tomu psovi zaplatím všechno nutné ockovani, jen ten jejich přístup…nestarají se pořádně a chtějí ho zpátky…a to jsme skoro 300 km od nich.
Když ti přijde jako hlavní problém to, že se o něj přádně nestarali a nikoliv to, že ho chtějí zpátky, tak si tu vaši péči od nich nechte zaplatit a bude to. Mě by tedy chyběl jako člen domácnosti, ale každý to máme jinak. Už bych jim ho nedala ani za všechny zaplacené náklady. Je to živý tvor a ne plyšová hračka.
@Žirafa 69
tak se alespoň nenudíte. Jsem na ní zvědavá
já právě chtěla dokud je naše mladá abych jí nedonesla štěně kdžy už bude mít ráda klid takhle je naše ještě až moc živá tak si vyhrají ![]()
@Markéta80 píše:
@Žirafa 69![]()
tak se alespoň nenudíte. Jsem na ní zvědavá
já právě chtěla dokud je naše mladá abych jí nedonesla štěně kdžy už bude mít ráda klid takhle je naše ještě až moc živá tak si vyhrají
To víš, že si vyhrají. Jeee, budete mít o zábavu postaráno, ale i když jsou to někdy i starosti, tak hezký. Inu - jako s každým mládětem. ![]()
Ale i kdyby ten starší pes byl už tzv.ve věku, tak Ti můžu potvrdit, že ten pes/fenka neskutečně ožije.
Asp. u nás to tak bylo, když jsme to s exem tak 1× udělali. Až jsem koukala, jak se fenka (měla tehdy 12) „probrala“. Jí úplně svítily oči, když „přišlo“ štěně. http://smileys.cz/…ys-cz-12.gif
@Žirafa 69 to bych se bála no aby jí štěně moc neničilo, takhle je hravá i ta naše venku by ke každému psu hned letěla. spíš bude asi koukat že pes nikam nejde ale je u nás
starší budou 2 roky v lednu což jsme chtěla rozdíl 2-3 roky
manžel ted přišel z práce a prý jestli mam dost peněz, ne pojedu bez peněz
ale vše si připravím večer at na něco ráno nezapomenu
Dnes ještě musim uvařit na zítra oběd protože počítam že se vrátíme po 12h a kamarád co mě veze půjde k nám taky na oběd a ráno nestihnu uvařit už nic
a manžel dorazí z práce a už tady bude nový člen. včera nejstarší že musim dopsat dopis ježíškovi i za štěně
![]()