Můžou chtít vrátit štěně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39710
22.11.16 00:48
@Markéta80 píše:
@111verunka111 tak je to jasné :?množí a nejspíš se jim ozval zájemce a nabízel mnohem víc než za kolik prodali @Žirafa 69 ne opět :lol:, poprvé grifonka a máme fenku jorka :lol:

A taaak, promiň, to asi psal někdo jiný. ;)
Jinak že mám odjakživa ráda ty placatý tlamičky (asi víš, že jsem mívala buldočky) a byla tu o grifoncích řeč, koukala jsem na pár info o nich, vč. nemocí.
Hrozně se mi líbí, i můj pes má v okolí 1 kámoše grifonka, černého. Je moc milej :* a taky s každým kámoš, jak ten můj. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
22.11.16 08:17

@Žirafa 69 :lol: :lol: no manžel se do nich zamiloval a prý v důchodu si ho pořídí. Já počítala s dalšim jorkem, ideálně od stejné feny, pak jsme začala hledat na netu a bylo rozhodnuto. Grifonek je nekonfliktní takže by mohl být holky v klidu. Jen už ted asi štěně bude větší než ta naše. Co máš za psa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39710
22.11.16 10:35

@Markéta80
Jééé, ten je hezounkej! :*
Mám raslíka, ale mix asi s bultíkem. Holt jsem se tehdy nechala zlákat na to, že baba jede do našeho okresu s dalším štěnětem a že mi ho vezme atd, tak není čistokrevný a tudíž je o něco větší (a sakra silnej ;) ) a uši se mu postavily (to JRT nemá mít),ale ťuk ťuk, že je zdravej a učenlivej, jak žádný můj před tím.
I když prv.rok byl děěěěěěěs! :) Hrál si na Edmonda Dantése (Monte-Christo) = chtěl se prohrabat zdí ven :D, stejně tak díru od kočky v parketách zvětšil až na beton 8o, ale pak už ok. Je to můj miláček. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
22.11.16 10:43
@111verunka111 píše:
Mě nejvíc štve že se o něj ani pořádně nestarali jak nám tvrdili…granule nám na něj dali od Britu pro malé plemena od roku a na nich byla cedulka v akci kauflandu 50 procent za 55 Kč…tak to jsem vyhodila a koupila už ty lepší pro štěňátka. Teď s tím očkováním a odčervenim…prostě nám lhali. Já tomu psovi zaplatím všechno nutné ockovani, jen ten jejich přístup…nestarají se pořádně a chtějí ho zpátky…a to jsme skoro 300 km od nich.

Když ti přijde jako hlavní problém to, že se o něj přádně nestarali a nikoliv to, že ho chtějí zpátky, tak si tu vaši péči od nich nechte zaplatit a bude to. Mě by tedy chyběl jako člen domácnosti, ale každý to máme jinak. Už bych jim ho nedala ani za všechny zaplacené náklady. Je to živý tvor a ne plyšová hračka.

• Citovat
  • Upravit
59396
22.11.16 12:06

@Žirafa 69 :mrgreen: :mrgreen: tak se alespoň nenudíte. Jsem na ní zvědavá :mrgreen: já právě chtěla dokud je naše mladá abych jí nedonesla štěně kdžy už bude mít ráda klid takhle je naše ještě až moc živá tak si vyhrají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39710
22.11.16 15:24
@Markéta80 píše:
@Žirafa 69 :mrgreen: :mrgreen: tak se alespoň nenudíte. Jsem na ní zvědavá :mrgreen: já právě chtěla dokud je naše mladá abych jí nedonesla štěně kdžy už bude mít ráda klid takhle je naše ještě až moc živá tak si vyhrají :mrgreen:

To víš, že si vyhrají. Jeee, budete mít o zábavu postaráno, ale i když jsou to někdy i starosti, tak hezký. Inu - jako s každým mládětem. :*
Ale i kdyby ten starší pes byl už tzv.ve věku, tak Ti můžu potvrdit, že ten pes/fenka neskutečně ožije. :dance: Asp. u nás to tak bylo, když jsme to s exem tak 1× udělali. Až jsem koukala, jak se fenka (měla tehdy 12) „probrala“. Jí úplně svítily oči, když „přišlo“ štěně. http://smileys.cz/…ys-cz-12.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
22.11.16 15:33

@Žirafa 69 to bych se bála no aby jí štěně moc neničilo, takhle je hravá i ta naše venku by ke každému psu hned letěla. spíš bude asi koukat že pes nikam nejde ale je u nás :mrgreen: starší budou 2 roky v lednu což jsme chtěla rozdíl 2-3 roky :lol: manžel ted přišel z práce a prý jestli mam dost peněz, ne pojedu bez peněz :mrgreen: :mrgreen: ale vše si připravím večer at na něco ráno nezapomenu :mrgreen: Dnes ještě musim uvařit na zítra oběd protože počítam že se vrátíme po 12h a kamarád co mě veze půjde k nám taky na oběd a ráno nestihnu uvařit už nic :lol: a manžel dorazí z práce a už tady bude nový člen. včera nejstarší že musim dopsat dopis ježíškovi i za štěně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný