Můžu brát magnesium v 25tt, bolest v tříslech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
598
16.2.14 21:38

@1024 Doporučuji Magnex, klidně Magnex + B6, 180 tablet stojí cca 160 Kč. Hořčík se může brát i preventivně pořád, při akutních obtížích se akorát zvyšují dávky a ty by se dlouhodobě brát neměly. V Magnes. lac. je hořčíku málo, a proto se ho musí brát hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
16.2.14 21:41

@Tinuvien Právě mě to zarazilo, já zobu denně už pár měsíců Magne B6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
16.2.14 22:14

@Luca10 kup si magnesii lactici, ale ber ho jen pár dní, týden.. pokud je to bolest a křeče z nedostatku hořčíku, spraví se to. Máš rozumnou doktorku, má důvod, proč ti ho nechce dát. Že holky na e-miminu tvrdí, že tím nic nezkazíš, ještě neznamená, že nemá svá rizika. Dlouhodobé braní vysokých dávek hořčíku zvyšuje pravděpodobnost, že díte bude mít svalovou hypotonii - celoživotně. Je to známý a doložený fakt. Vím, že je tu mraky takových, co ho braly a děti jsou naprosto OK, ALE… Dává se tam kde přínos převyšuje riziko..je jasný, že lepší hypotonie než potrat, ale u tebe bych věřila doktorovi. Ale pár dní určitě neublíží i když si ho nasadíš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.2.14 22:44

Magnosolf je na predpis s minimalnim doplatkem, chutna jak sumak a magnesi lactici je jak paralenova taletka a musi se hradit cele…

ja kombinuji magnosolf rano, v poledne 2tbl magneska a vecer take 2bl-doporuceni z rizikove poradny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
16.2.14 23:31

@Luca10 mě dr. po amniocentéze magnezium doporučil a pžedepsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
16.2.14 23:37

Ještě teda křeče prý může způsobovat i nedostatek vápníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.2.14 00:23

@berry4 me kdyz dosel Magnosolv a byla jsem lina jit k doktorce rikali v lekarne ze je to naopak - magnesium lactici (volne prodejne) je slabsi nez magnosolv (na predpis) - pry 3tbl. ML se vyrovnaji 1pytliku Magnosolvu.
@Luca10 nevim jestli to pomaha na bolesti co popisujes, ja to brala na tvrdnuti bricha a je to i dobre na krece v lytkach (ladujou se tim i sportovci). Jo a nekde jsem myslim cetla, ze to uskodit nemuze, predavkovani poznas podle toho ze mas prujem, v tom pripade je dobre ubrat davkovani…jo a bere se max do 36tt, aby se pak telo mohlo pripravit k porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23002
17.2.14 08:26

@Zuzva moje kamaradka za 8dni rodi a dostala ho pred 3tydny na bolesti :nevim: a pekne silnou davku :think: ja ho mam taky na tvrdnuti briska :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.2.14 10:00

@lucynka25 to je mozne, myslim, ze v rizikovych pripadech se to bere az do porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
18.2.14 13:20

Děkuju vám za zkušenosti a rady, holky! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8.3.14 10:02

Ahoj:) jsem taky po AMC něco přes měsíc (teď 24+0) a magnesko mi Dr. předepsal už když se vědělo že na to půjdu a to mi nic nebylo brala sem 2×1 denně, pak mi začlo tvrdnout bříško tak beru 4×1 denně..Já mám Magnerot…nevím zda je lepší nebo horší než ty co se tady uvádějí ale stojí mě 100tablet - 392kč mám to vždycky na měsíc..je to dost ale jestli to malému pomůže, cena nehraje roli…Hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí