Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Nejsem odbornik na MM, ale dvakrat bych neohrivala ani UM ani prikrm
Ja jsem um i prikrm ohrala dvakrat nekolikrat, dite zatim zije
Studovala jsem 5 let Vyzivu cloveka na VŠ. 2× nelze ohřívat. Musite to už zlikvidovat. Ani příkrm byste neměla ohřivat 2×, ale to MM je riziko.
2× ohřívat by se nemělo. Příště zkus radši ohřívat po menších dávkách
.
No teda zajimave je, ze i v porodnici to klidne prihrali a to je syn narozeny predcasne a byl v iknubatoru.po case jsme byli na jipce v nemocnici a tak to taky prihrali.tak to zase tak horke nebude
@Kaci89 píše:
No teda zajimave je, ze i v porodnici to klidne prihrali a to je syn narozeny predcasne a byl v iknubatoru.po case jsme byli na jipce v nemocnici a tak to taky prihrali.tak to zase tak horke nebude
Je to pekna prasarna, ty bys to jedla? Vzdyt to smrad fuj.
@Šarlota4 tak se uklidnime.jen jsem napsala jak to bylo, syn je narozeny predcasne a nez vypil davku trvalo to klidne hodinu a bylo to proste uz studene tak se to hold trosku prihralo v ohrivaci. tecka.
@Kaci89 píše:
@Šarlota4 tak se uklidnime.jen jsem napsala jak to bylo, syn je narozeny predcasne a nez vypil davku trvalo to klidne hodinu a bylo to proste uz studene tak se to hold trosku prihralo v ohrivaci. tecka.
Klidnit se nemusim.. me je celkem burt, co davas svemu diteti. Jen jsem to konstatovala a stojim si zatim, ze ohrivane mleko je hnus. Setrit se da jinde.
Škoda s tím kojením, třeba dobra LP by ještě pomohla..jinak pokud nechcete ohrivat už, tak bych to MM večer třeba nalila miminku ( nebo sobě) do koupele..je to léčivé na pokožku.. ![]()
1× ohrat a pak vyhodit.
Moje dcery ani treba nepily rozmrazene mleko. Maximalne vyndane z lednice,jak.jsem ho dala do mrazaku, nechtely to.
Ahoj všichni, tak jsme přešli na UM a to málo co vycucnu odsávačkou opatřují jako oko v hlavě a to je právě to. Teď se mi stalo, že dítko vypili méně než normálně a já mám v láhvi 70ml mateřského mléka a už studeného. Můžu to vrátit do lednice a použít zas? Tím, že ho opět ohřeju? Klidně ho i vyliju, ale je mi to děsně líto. Celý den jsem odsávala 120ml a skoro vše mi zbylo.
MM pouze ohřívám v hrnci, neprochází varem. Děkuji.