Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Můžu přejít jen tak ze Sunaru Nutra defense 1HA na obyčejný Sunar Complex?
Já myslím,že jo,proč bys nemohla.Já chci časem taky přejít z Nutrilonu na něco jiného.I paní v lékárně mi říkala,že je to stejně všechno na jedno brdo.Pokud to bude vyhovovat dítěti…
Jistě,že můžeš jen bych koupila malé balení, kdyby nechutnalo.
my jsem ze sunaru nutradefense přecházeli na sunar complex. a to z toho důvodu, že synovi už nutradef. nechutnal. Ten sunar complex je mnohem chutnější, takže bych se ani nebála toho, že nebude chutnat ![]()
My jsme taky měnili. Nutrilon za Hami. Malej si toho vůbec nevšimnul, ale jeho trávení to zaznamenalo velmi rychle.
Je to daleko lepší. Příště už bych po Nutrilonu nesáhla. Opravdu je to všechno stejný (ty základní mlíka), akorát cena se mění podle reklamy. ![]()
Já chtěla vymněnit Bebu za jiné UM kolem 12m a mněla jsem smůlu. Chtěla jsem levnější. Dcera vše odmítala a tak jsem podlehla. Ted je jí 3,5 a bebu chce pořád už čekám kdy si začne vydělávat
, aby si jí začala kupovat sama.
Taky jsme presli z Beby na Nutra defense a posleza na sunar complexe,a je to jediny mliko,ktery maly pije… ![]()
@kkaattkkaa píše:
Taky jsme presli z Beby na Nutra defense a posleza na sunar complexe,a je to jediny mliko,ktery maly pije…
to se máš
holky a může UM způsobovat zácpu? My jsme měli Nutrilon a teď máme Bebu a zácpa je pořád. Tak přemýšlím jestli zase nezměnit UM
Třeba Hami?
@renule2 píše:
holky a může UM způsobovat zácpu? My jsme měli Nutrilon a teď máme Bebu a zácpa je pořád. Tak přemýšlím jestli zase nezměnit UMTřeba Hami?
My byly od narození na Beba HA ale blinkala po ní, tak jsem zkusila Beba PRO 1 a malá se zacpala tak, že jsem myslela že pojedeme na pohotovost. Katastrofa. Přešly jsme na Nutrilon AR a ten kombinujeme s Nutrilonem Comfort a dobrý. Dr. dala prckovi ještě probiotický sirup a ten je fakt super.
takže ta zácpa může být po Bebě
Už jsem z toho zoufalá, malá má 9m, dva měsíce přikrmujeme + UM a zácpa je pořád. Už jsem vyzkoušela všechno možné. Tak zkusím ještě buď Sunar, nebo Hami.
Na zácpu bych koupila Sunar nutra defense z toho co jsem zjišťovala zácpu snad žádné mimco nemá,zato z toho sunaru complex jsem cetla že hodně ![]()