Můžu přejít na jinou UM

192
3.5.12 14:08

Můžu přejít na jinou UM

Můžu přejít jen tak ze Sunaru Nutra defense 1HA na obyčejný Sunar Complex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
3.5.12 14:14

jasně :palec: zkus a uvidíš, jak to prcek zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
3.5.12 14:14

Já myslím,že jo,proč bys nemohla.Já chci časem taky přejít z Nutrilonu na něco jiného.I paní v lékárně mi říkala,že je to stejně všechno na jedno brdo.Pokud to bude vyhovovat dítěti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
3.5.12 14:28

Samozřejmě že můžeš přejít na jiné umělé mléko. Zkus to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
3.5.12 14:32

Jistě,že můžeš jen bych koupila malé balení, kdyby nechutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
3.5.12 14:53

my jsem ze sunaru nutradefense přecházeli na sunar complex. a to z toho důvodu, že synovi už nutradef. nechutnal. Ten sunar complex je mnohem chutnější, takže bych se ani nebála toho, že nebude chutnat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
3.5.12 15:22

My jsme taky měnili. Nutrilon za Hami. Malej si toho vůbec nevšimnul, ale jeho trávení to zaznamenalo velmi rychle. :D Je to daleko lepší. Příště už bych po Nutrilonu nesáhla. Opravdu je to všechno stejný (ty základní mlíka), akorát cena se mění podle reklamy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
3.5.12 15:45

Já chtěla vymněnit Bebu za jiné UM kolem 12m a mněla jsem smůlu. Chtěla jsem levnější. Dcera vše odmítala a tak jsem podlehla. Ted je jí 3,5 a bebu chce pořád už čekám kdy si začne vydělávat :mrgreen: , aby si jí začala kupovat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
3.5.12 15:50

Taky jsme presli z Beby na Nutra defense a posleza na sunar complexe,a je to jediny mliko,ktery maly pije… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
3.5.12 16:07
@kkaattkkaa píše:
Taky jsme presli z Beby na Nutra defense a posleza na sunar complexe,a je to jediny mliko,ktery maly pije… :)

to se máš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
3.5.12 16:10

@Blanka S to jo,jsem rada,a vydelavat si nemusi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
3.5.12 17:54

holky a může UM způsobovat zácpu? My jsme měli Nutrilon a teď máme Bebu a zácpa je pořád. Tak přemýšlím jestli zase nezměnit UM :think: Třeba Hami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
3.5.12 18:31
@renule2 píše:
holky a může UM způsobovat zácpu? My jsme měli Nutrilon a teď máme Bebu a zácpa je pořád. Tak přemýšlím jestli zase nezměnit UM :think: Třeba Hami?

My byly od narození na Beba HA ale blinkala po ní, tak jsem zkusila Beba PRO 1 a malá se zacpala tak, že jsem myslela že pojedeme na pohotovost. Katastrofa. Přešly jsme na Nutrilon AR a ten kombinujeme s Nutrilonem Comfort a dobrý. Dr. dala prckovi ještě probiotický sirup a ten je fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
3.5.12 18:41

takže ta zácpa může být po Bebě :think: Už jsem z toho zoufalá, malá má 9m, dva měsíce přikrmujeme + UM a zácpa je pořád. Už jsem vyzkoušela všechno možné. Tak zkusím ještě buď Sunar, nebo Hami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
3.5.12 19:10

Na zácpu bych koupila Sunar nutra defense z toho co jsem zjišťovala zácpu snad žádné mimco nemá,zato z toho sunaru complex jsem cetla že hodně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová