Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud sem brala po urcitou dobu vitaminy CHYTRE MIMINKO a nyni sem dostala od zname vitaminy FolGravit? Ja is mylsim, ze to snad nevadi, kdybych uzivala jine, ale radeji se ptam ![]()
Samozřejmě že můžeš, jsou to JEN vitamíny. Já vystřídala asi patery
@BersiEn Jasně že můžeš nehledě na to, že každé mamince ty vitamíny nemusí vyhovovat takže vystřídání značek vitamínů je i na místě ![]()
Je to úplně jedno si myslím
já brala GSmammavit, nebo jak se to jmenuje
ono to vesměs obsahuje to samý, jen některý mají i třeba ty DHA na mozek a tak
kolikrát asi platíš jen za značku
OK dekuju holky, ja si to myslela, ale radeji se vzdy ptam, kdyby nahodou
a jeste me zajima, zda mate nejakou dobrou a levnou znakcu Magnezia? ![]()
Magnezium lacticiti.
prý je i nejlepší ptala se mi sestřička jaký mám.
Magnesium lactici nebo pak Magnosolv rozpustný, na předpis zadara.
Změna vitamínů nevadí ![]()
@BersiEn Tak pokud to chceš brát, tak změna určitě nevadí. Já si teda nemyslím, že by to bylo dobrý… ani jedno těhotenství jsem nebrala nic.
@Syringa píše:
@BersiEn
Chytré miminko vůbec neobsahuje tolik potřebné železo![]()
![]()
, takže za mě nejhorší vitamíny. Vše bude lepší než chytré miminko
.
Femibion ho taky nemá. Železo až tak doplňovat nepotřebuješ, pokud ho máš dostatek (ono přebytek taky není žádní hitparáda). Pokud máš potvrzený laboratorně nedostatek, stejně bych sáhla po jiném preparátu, než železe v multivitamínu. ![]()
Já mám těhu itamíny od elastiq-minerály s posvolným uvolnováním.
Jinak mně kontrolovaly na štítce a hladinu železa tu zásobárnu, ted nevm jak se to jmenuje, když já mám zásobu tak to už mají všichni ![]()
SYRI:ahoj, čeče nestraš mně tím posledním metříkem vánoce za 27 dnů?:)
do 1/12 nic nemůžu dělat
dítě jsou doma vkuse
balíky chodí tatínkovi do práce
kdy to budu dělat nevím. nestačím prohlížet a hledat a nakupovat osobně už vůbec leda vyzvedávat
s mýma vycházkama jsem ráda, že si stihnu kooupit rohlík. Když už jsou ty 2 ve školce tak do 12 00
Jo tchýně už to ví o novém zázraku nevím zda se klepe na čelo, ale vůbec mně to netankuje
Aby náhodou neměla zkažený vánoce
![]()
Syry já byla snad po 2 měsících v obchodě já z těch dvou byla tak přiblbá a hlavně tak blbý kasy já stres, at do mně nikdo neuhodí košíkem, že bych se asi zbláznila no neošidili mně? Už jsem se zařekla s 2 chodícíma nikam nejdu na nákup
jen s 1 oni mi pak utíkají já se bojím za nimi utíkat a stojí to za prd.
ale máme tu obchod nejbejby.cz nechci dělat reklamu, ale to jsou nejlevnější hračky na netu a mám osobní odběr zdarma a mám to fakt 500m od domu
takže co nestihnu tak si pro to tam půjdu jen se jich zbavit abych tam mohla někdy pro to skočit ![]()
at ti to jde od ruky pečení cukroví když bývala malá jako tvá malá byl luxus to spinkala starší ještě tak nepomáhala jak se snaží pomáhat to víc škodí ale jako snaží se to jo ale víš jak zdržuje to ![]()
ted se tam budou mihat obe dve Nela ta je posedlá doslova sladkým to ty rohlíčky až se udělají to sní rovnou z plechu ![]()
Každopádně rest oslava narozenin dětí z července a srpna je za mnou a hážu nohy nahoru ještě jím musím napéct ale pekárna těsto zařídí a u zbytku se sedí ![]()