Můžu těhotenské vitamíny?

306
25.11.14 11:39

Muzu tehotenske vitaminy?

Pokud sem brala po urcitou dobu vitaminy CHYTRE MIMINKO a nyni sem dostala od zname vitaminy FolGravit? Ja is mylsim, ze to snad nevadi, kdybych uzivala jine, ale radeji se ptam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
25.11.14 11:40

Proč bys nemohla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
25.11.14 11:41

Samozřejmě že můžeš, jsou to JEN vitamíny. Já vystřídala asi patery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
25.11.14 11:43

@BersiEn Jasně že můžeš nehledě na to, že každé mamince ty vitamíny nemusí vyhovovat takže vystřídání značek vitamínů je i na místě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
25.11.14 11:44

Je to úplně jedno si myslím :) já brala GSmammavit, nebo jak se to jmenuje :) ono to vesměs obsahuje to samý, jen některý mají i třeba ty DHA na mozek a tak :) kolikrát asi platíš jen za značku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
25.11.14 11:46

OK dekuju holky, ja si to myslela, ale radeji se vzdy ptam, kdyby nahodou :) a jeste me zajima, zda mate nejakou dobrou a levnou znakcu Magnezia? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
25.11.14 11:47

Magnezium lacticiti.
prý je i nejlepší ptala se mi sestřička jaký mám.

• Citovat
  • Upravit
4620
25.11.14 11:49

Magnesium Lactici :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
25.11.14 11:52

Magnesii lactici, nebo jak se to píše :) to bylo fakt dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.11.14 11:56

@BersiEn můžeš cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
25.11.14 13:07

Magnesium lactici nebo pak Magnosolv rozpustný, na předpis zadara.
Změna vitamínů nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
25.11.14 13:25

@BersiEn Tak pokud to chceš brát, tak změna určitě nevadí. Já si teda nemyslím, že by to bylo dobrý… ani jedno těhotenství jsem nebrala nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.11.14 20:57
@Syringa píše:
@BersiEn
Chytré miminko vůbec neobsahuje tolik potřebné železo :zed: :zed: :zed:, takže za mě nejhorší vitamíny. Vše bude lepší než chytré miminko ;).

Femibion ho taky nemá. Železo až tak doplňovat nepotřebuješ, pokud ho máš dostatek (ono přebytek taky není žádní hitparáda). Pokud máš potvrzený laboratorně nedostatek, stejně bych sáhla po jiném preparátu, než železe v multivitamínu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.11.14 10:04

Já mám těhu itamíny od elastiq-minerály s posvolným uvolnováním.
Jinak mně kontrolovaly na štítce a hladinu železa tu zásobárnu, ted nevm jak se to jmenuje, když já mám zásobu tak to už mají všichni :mrgreen:

SYRI:ahoj, čeče nestraš mně tím posledním metříkem vánoce za 27 dnů?:)
do 1/12 nic nemůžu dělat :lol: dítě jsou doma vkuse :mrgreen: balíky chodí tatínkovi do práce :lol: kdy to budu dělat nevím. nestačím prohlížet a hledat a nakupovat osobně už vůbec leda vyzvedávat :roll: s mýma vycházkama jsem ráda, že si stihnu kooupit rohlík. Když už jsou ty 2 ve školce tak do 12 00 :mrgreen: Jo tchýně už to ví o novém zázraku nevím zda se klepe na čelo, ale vůbec mně to netankuje :mrgreen: Aby náhodou neměla zkažený vánoce :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
26.11.14 12:24

Syry já byla snad po 2 měsících v obchodě já z těch dvou byla tak přiblbá a hlavně tak blbý kasy já stres, at do mně nikdo neuhodí košíkem, že bych se asi zbláznila no neošidili mně? Už jsem se zařekla s 2 chodícíma nikam nejdu na nákup :twisted: jen s 1 oni mi pak utíkají já se bojím za nimi utíkat a stojí to za prd.

ale máme tu obchod nejbejby.cz nechci dělat reklamu, ale to jsou nejlevnější hračky na netu a mám osobní odběr zdarma a mám to fakt 500m od domu
takže co nestihnu tak si pro to tam půjdu jen se jich zbavit abych tam mohla někdy pro to skočit :mrgreen:

at ti to jde od ruky pečení cukroví když bývala malá jako tvá malá byl luxus to spinkala starší ještě tak nepomáhala jak se snaží pomáhat to víc škodí ale jako snaží se to jo ale víš jak zdržuje to :mrgreen:
ted se tam budou mihat obe dve Nela ta je posedlá doslova sladkým to ty rohlíčky až se udělají to sní rovnou z plechu :roll:

Každopádně rest oslava narozenin dětí z července a srpna je za mnou a hážu nohy nahoru ještě jím musím napéct ale pekárna těsto zařídí a u zbytku se sedí :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky