Bolest břicha v 7. měsíci

malka25
25.11.14 06:04

bolest bricha v 7 mesici

Ahoj, chtěla bych se zeptat myslíte že, je normální mít bolesti břicha no spíš pod brišku v 7 měsíci je to docela bolestivé a něchtěla bych plašit a hned utíkat k lékaři aby tam neříkali že tam chodím s každou blbostí

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12067
25.11.14 06:36

@malka25 to mne udivuje, bez k lekari - muze to byt cokoliv :mavam: hezky den a hodne zdaru :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
25.11.14 07:11

Myslím, že to normální je, mimi už začíná víc vše utiskovat, jsem taky v 7.m. a dnes mě při vstávání tak píchlo v podbřišku, že jsem viděla všechny svatý. Když bolí moc, má se ležet a odpočívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21769
25.11.14 07:14

Mohou to být poslíčci i začínající porod. Pokud se ti to nezdá, klidně k lékaři běž. Já na začátku sedmého i ležela v nemocnici kvůli hrozícímu porodu a dostávala kortikoidove injekce, aby mimču rychleji dozrály plíce.
Ale ve většině případů bývají takové bolesti běžnými poslíčky. Mě jen doktor vždy říkal, že je lepší jet třikrát zbytečně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
25.11.14 07:29

Doktor je tu proto, aby rozhnal naše pochybnosti, pokud nějaké máme, a zaplať pánbůh za to, já bych radši k DR zašla, radši 5× zbytečně než jednou pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85531
25.11.14 07:55

@malka25 s takovymi bolestmi bych si k lekari zasla. Lepsi dvakrat zbytecne nez jednou pozde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
25.11.14 08:36

Mám to taky.. horší, když chodím. Zabírá Klidový režim :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.11.14 08:57

@malka25 Ono jsou bolesti a bolesti. Jenže to Ti tady my těžko posoudíme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
25.11.14 09:06

Zvednout a rovnou k doktorovi. Já mám stejný bolesti a včera mi doktor řekl, že jsem otevřená a malá se chystá ven. A to má ještě 5 týdnů čas. On ti tam hlavu nikdo neukousne a raději teť pojedu několikrát zbytečně, než jednou pozdě. Od toho přece péče o těhotné je ne? Nebo to zahrnuje jen povinné kontroly a vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
25.11.14 09:58

Taky to mám. Od cca 26tt. Většinou to trvá hodinu v kuse. A taky mám pocit, jak kdybych měla špatně zavedený tampon. A před týdnem ze mě na wc vyšlo dost růžové krve s hlenem, tak jsem zvědavá, co mi zítra dr řekne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21769
25.11.14 18:36

@Elilen a to jsi nejela s tim krvacenim k doktorovi? 8o rekla bych, ze si koledujes o velmi predcasny porod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
25.11.14 21:59

@nozu Nejela. První těhotenství bylo úplně v pohodě. Jen mi tvrdlo břicho. Tohle jsem první tři měsíce prokrvácela, břicho bolelo. Teď od toho 26tt mám bolesti znovu a často… Chci tím napsat, že kdybych kvůli každému krvácení a bolesti jela na pohotovost, jsem tam pořád. Tak nějak věřím, že všechno bude v pořádku. A zítra mi to dr určitě potvrdí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21769
26.11.14 07:09

@Elilen tak to jo. Ono když se problémy opakují, tak už člověk dokáže odhadnout jejich závažnost. Určitě bude vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85531
26.11.14 07:19
@Elilen píše:
Taky to mám. Od cca 26tt. Většinou to trvá hodinu v kuse. A taky mám pocit, jak kdybych měla špatně zavedený tampon. A před týdnem ze mě na wc vyšlo dost růžové krve s hlenem, tak jsem zvědavá, co mi zítra dr řekne. :roll:

No, tak to bych teda jela hned, protoze to vypada na odchod hlenove zatky :think: a v pripade zakrvaceni nam rekli na predporodnim kurzu, ze mame jet hned, lepsi par zbytecnych kontrol nez neco promeskat… Tim se ridim. Tak at je vse v poradku, pak napis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
26.11.14 13:09

@nozu @blumen Po dnešní kontrole mohu být v klidu. Vše je v pořádku. :) Jen se mám šetřit a dostala jsem magnézium, ale to bere každá druhá těhotná. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí