Můžu zvýšit dávku UM?

1139
17.9.11 13:10

můžu zvýšit dávku UM?

Ahoj maminky, mám takový dotaz. Dáváme skoro 8 měsíční holčičce Bebu HA2 a chci se zeptat, jestli jí můžu zvýšit dávku. Tabulka konči na 210 vody a 7 odměrek prášku. Připadá mi, že by si dala ještě, pokaždé vypije celou lahev a včera se rozbrečela. Můžu to zvednout na 230 vody a 8 odměrek a to samé s kaší, když ty tabulky končí na 210? Nebo to je schválně aby se nepřekrmovali?pokud je to blbej dotaz, tak se omlouvám a děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
17.9.11 13:15

Určitě můžeš dávku zvednout :wink: 240 ml vody a 8 odměrek Beby :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
17.9.11 13:24

jasně, 240 vody já to špatně napsala. Děkuju za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
17.9.11 13:44

Určitě ji to zvedni, :palec: ty tabulky jjsou jenom orientační. :-D Na každých 30ml vody 1odměrka UM. :wink:

• Citovat
  • Upravit
4724
17.9.11 14:07

myslím že zvýšit určitě můžeš, já taky občas dávám víc než je na krabici, počítej to tak že jedna odměrka je na 30 ml vody takže bacha na to co jsi napsala NE 230 ALE 240 vody a 8 odměrek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
17.9.11 14:09

aha jsem si to tu taky nejdřív mohla pročíst co :mrgreen: :oops: tak pardon ale aspoň jsem potvrdila co už je psáno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
17.9.11 14:18

My taky dáváme 240 ml vody + 8 odměrek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
17.9.11 14:28

co se týče mlíčka to už psali holky :-D
co se týče kaše tak já dávám trošku víc :-D našemu prďousovi prostě nestačí těch 150 ml vody+4 lžíce kaše - jakmile mu dám míň tak pobrekává, že by si jako ještě dal

• Citovat
  • Upravit
11502
17.9.11 15:49

jasný, že to můžeš zvednou, já dávala i 300ml a 10 odměrek, prostě měl hlad, tak ho nenechám o hladu, to samý s kaší. Kvůli těm 300ml, jsem musela kupovat větší lahev, protože byl jinak nervní když jsem mu to musela připravovat na 2×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.9.11 16:38
Pettulle píše:
jasný, že to můžeš zvednou, já dávala i 300ml a 10 odměrek, prostě měl hlad, tak ho nenechám o hladu, to samý s kaší. Kvůli těm 300ml, jsem musela kupovat větší lahev, protože byl jinak nervní když jsem mu to musela připravovat na 2×.

Já chystám nejdnou do dvou lahví :mrgreen: Pro Sunar by dítě ráno vraždilo :lol: Jakmile dopije, lahve vyměním a je spokojená 8-) Holt, nenažranci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
17.9.11 16:54

holky, děkuju za odpovědi. Malá bude mít večer famoozní večeři :-D konečně se u nás nají :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
17.9.11 19:43
fragola píše:
Pettulle píše:
jasný, že to můžeš zvednou, já dávala i 300ml a 10 odměrek, prostě měl hlad, tak ho nenechám o hladu, to samý s kaší. Kvůli těm 300ml, jsem musela kupovat větší lahev, protože byl jinak nervní když jsem mu to musela připravovat na 2×.
Já chystám nejdnou do dvou lahví :mrgreen: Pro Sunar by dítě ráno vraždilo :lol: Jakmile dopije, lahve vyměním a je spokojená 8-) Holt, nenažranci :mrgreen:

No ono mu i dost vadilo když jsem mu prázdnou flašku sebrala :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
19.9.11 22:31
Pettulle píše:
fragola píše:
Pettulle píše:
Já chystám nejdnou do dvou lahví :mrgreen: Pro Sunar by dítě ráno vraždilo :lol: Jakmile dopije, lahve vyměním a je spokojená 8-) Holt, nenažranci :mrgreen:
No ono mu i dost vadilo když jsem mu prázdnou flašku sebrala :roll: :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
19.9.11 22:33

jinak kaši dělám od oka protože podle návodu to mám vždycky strašně řídký a píšou tam že podle potřeby můžu přidat vodu nebo kaši takže na návod kašlu, připravím si vodu od oka a za stálého míchání sypu kaši dokud nemá požadovanou konzistenci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.9.11 22:35
Phoebe píše:
jinak kaši dělám od oka protože podle návodu to mám vždycky strašně řídký a píšou tam že podle potřeby můžu přidat vodu nebo kaši takže na návod kašlu, připravím si vodu od oka a za stálého míchání sypu kaši dokud nemá požadovanou konzistenci :nevim:

Přesně tak, kaši jsem vždcyky připravovala od oka - buď řidší do lahve, aby tekla, nbeo hustší do misky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová