Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Teodora píše:
Sůl na skvrny v dm, zelený kyblík.
Pomeranco, jako žlučové mýdlo nefunguje při vyšších teplotách? To jsem nevěděla.Má to nějaký důvod?
No myslím, že jde o enzymy, které se při vyšších teplotách denaturují. Snad je to ono, nerada bych tu šířila mylné informace. Třeba mě někdo doplní/opraví
A kolik přibliženě ta sůl v DMku stojí? já jen, jak s tím počítat
Díky:-)
A teď jsem četla na Fleur - že je lepší jelen nebo kamzík či co než Lanza. a zalevají to tam jen 5l......
pomeranca píše:
No myslím, že jde o enzymy, které se při vyšších teplotách denaturují. Snad je to ono, nerada bych tu šířila mylné informace. Třeba mě někdo doplní/opraví
Aha, dík.
Kristy, já si tu cenu nepamatuju.
A používám jádrové, nebo s jelenem, Lanzu jen občas. Mám strach aby se mi kluci neosypali, že je voňavá.
Holky díky moc
Až půjdeme pro mlíčko do Dmka,tak vím, co budu kupovat…
Ahojky holky, ještě to tu zkusím, jestli mi některá poradí.. jak uskladnujete ten sliz?? je to hodně gelové??? podaří se mi to nalít a potom dávkovat z těch barelků na tekuté prací prostředky?, jako tekutý Persil a tak????
Mám obyčejný kýbl s víkem (z globusu) na 10 litrů. Ze začátku je to tužší, musím ukrajovat, pak to povolí a je to fakt takovej sliz. Nabírám do malého kbelíčku od nějakého sýra či co. Jak vypadají a nabírají se tekuté Persily nevím, to jsem nikdy neměla…
Já jsem spíš mysela tu láhev- baral či co to je, používá to kamarádka, tak že bych jí o to stáhla na ten sliz. a gel jsem myslela v podobně na vlasy,prostě jestli by to z toho šlo vylít
Ale asi ne, když to ukrajuješ.. tak musím sehnat kýbl
Já to zkoušela nalít ještě teplé do láhve od aviváže - té větší. Bohužel nešlo to ven… Musela jsem hooodně tlačit a mačkat… Já doporučuji kýbl.
Evčo - moc děkuji
nemám ještě zkušenost, tak proto se ptám, díky moc, tak vím, že kýbl ![]()
Já si ho dávám do kanystrů od gelu. Nedávám plný a občas s ním zatřepu, pak je jakžtakž tekutý a dál nehoustne.
Teodora píše:
Já si ho dávám do kanystrů od gelu. Nedávám plný a občas s ním zatřepu, pak je jakžtakž tekutý a dál nehoustne.
Takže to jde?? no to by bylo super .-) Díky, díky...... A kolika teda ředíš?, kolik dáváš vody???
No, tak nějak do kýblu
, mám na to 4 a půl litrový kanystřík od lovely a dva asi třílitrové od jupí sirupu, ty jsou fajn se širokým hrdlem. Nijak se nezatěžuju přesným odměřováním. Naplním to asi 10 cm pod okraj a když zatuhne na beton, jde roztřepat. Pokud s ním zatřepeš párkrát za den, máš z toho téměř klasický gel. ![]()