Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@AliTad a cistis prubezne pracku? jako nechat ji projet naprazdno na vyvarku treba s octem nebo s nejakym cisticem?
ja peru ve slizu neco malo pres rok, tak nemuzu rict, kdyz je to min nez ty ![]()
Nečistím, naše pračka teda vyvařovat ani neumí, má max. 60st. Takže myslíš, že bych ji občas měla pustit bez prádla jen s octem nebo odstraňovačem vodního kamene (v šuplíku na prášek) na těch 60?
Poooomoc, nemůžu nikde sehnat jelena. Drogerie jako dm,tesco apod.ho nikdy ani neměli a zaručeně Teta a spol.kde jsme běžně kupovala ho prostě teďka nemá. I u nás malinká drogérka se starými tzv. komunistickými výrobky ho nemá,prý ji poslali obyč. jádrové Kamzík,no a to bylo strašně tmavé. Jednou jsem koupila obyč. jádrové tmavé a bylo to opravdu poznat,prádlo hned chytlo tmavší nádech. Tak urputně sháním Jelena,dá se sice koupit na netu,ale to poštovné
. Máme spotřebu cca 2 na měsíc. Nemáte nějaký tip v Praze,nejlépe 9,ale klidně i dojedu. Díky
Jinak @AliTad Miele pračka,taková značka
a ona nemá vyvářku. No to teda fakt koukám. Já když budu jednou kupovat novou,tak chci Miele,máme vysavač a ten teda vydrží všechno,jsem s ním max.spokojená,ale tohle mě fakt udivilo ![]()
@1024 jelena kupuju v jasmínu. Nebo jsem sliz dělala z lanzy a ta se v dm i v tetě koupit dá
@pomeranca píše:
@1024 jelena kupuju v jasmínu. Nebo jsem sliz dělala z lanzy a ta se v dm i v tetě koupit dá
A ten jasmín je kde,prosím tě. No z Lanzy se mi moc nechce,přeci jen ta cena,že. Ale lepší než ty tmavé obyčejné hrůzy,to fakt nekoupím
@1024 Jelena jsem kupovala minulý měsíc na Palmovce v drogerce PeMi.Mají tam spoustu takových vymožeností
.
@Tereza1986 Jo tu znám,to je ta u zastávky,že. Před RD jsem tam kousek dělala. Tam mají opravdu vše,dokonce jsem tam den před štedrým dnem koupila i ozdoby na stromek a používáme je doteď. Hodný pán,mraky zboží,ale byla jsem zatím líná dojet si dolů,ale v pondělí bych to mohla zkusit. Mám tu tak na 6 várek a děcka jsou pořád jak čuňátka. Díky za tip. ![]()
@1024 no to Ti neporadím, já jsem z Brna. Ale určitě v Praze nějaký jasmín máte…
@Tereza1986 teď jsme jukla na jejich stránky amají tem jen Kamzíka,lanzu a ostatní. zkusím tam napsat než tam pojedu. ach jo.
@pomeranca juknu na net,díky
@1024 Že by byl jelen nedostatkový zboží?
Nechci ho shánět po celý Praze ![]()
No začínám se celkem obávat aby fakt nebyl. Ta naše drogérka ho obj. pořád a najednou ji prý bez oznámení poslali Kamzíka ![]()
Já jsem s pračkou moc spokojená, vyvářku jsem nikdy nepotřebovala, i plínky peru jen na 60 s Miofreshem.
@Kristyna+Daník u nás v letnanech ho práě nemají,kde ho kupuješ?