Myom nebo zbytek po revizi?

103
10.11.20 11:06

Myom nebo zbytek po revizi

Ahoj :mavam:
5.8. jsem podstoupila revizi pro zamlklé těhotenství. Menstruace přišla někdy na konci srpna. Poté jsem byla 15.9. na konizaci čípku, poté přišla další MS a třetí 26.10., ta ovšem trvala 15 dní, střídalo se krvácení se sraženinami a špinění. Na kontrole po konizaci mi Dr. našla prý asi myom. Nebyla si jistá a poslala mě na expertní UTZ, tam mi Dr. řekla, že se jí to nezdá jako myom, že to má stejnou echogenitu jako endometrium a že by to mohly být zbytky po revizi a že mám přijít znovu za měsíc. Mezitím jsem byla u svého gynekologa a ten řekl, že je to myom. Poté mě bolelo v podbřišku a zádech, šla jsem tedy znovu na gynekologii, kde byl tentokrát syn mého Dr. a ten řekl, že to myom není, že se to zmenšuje a jsou to teď už malé zbytky po revizi.
A tak se ptám, jak je možné, že tam byly a stále jsou skoro 3 a půl měsíce a nikdo nic neviděl už v tom srpnu, kdy jsem chodila na kontroly. Ultrazvuk mi dělali x-krát. A jak to, že mi to kromě občasné bolesti nedělá žádné problémy? Jak ten zbytek vypudit? Chtěli mi něco píchnout, ale to samé jsem měla i po revizi, bez účinku. Dlouho jsem pila kontryhel, maliník, šalvěj, řebříček. Na revizi ani hysteroskopii se mi opravdu nechce.
Ptala jsem se, jestli to nemá vliv na otěhotnění a prý ne, což se mi nezdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.11.21 13:53

@SmokedSalmon Ahoj, muzu se zeptat jak nakonec ten „myom“ dopadl? Ja jsem byla na revizi po ZT pred 4 tydny, na kontrolnim ultrazvuku mne dr rikala, ze tam mam maly myom, predtim nic nebylo videt a to jsem tam byla i pred otehotnenim. Prijde mne divny, ze doted si ho nevsimla a najednou po revizi tam je. Vzhledem k tomu, ze mam dovolene po porevizni ms otehotnet tak ted nevim co delat. Pry se to bude sledovat a tehotenstvi to nevadi, ze se nemam bat.

• Citovat
  • Upravit
103
18.11.21 14:54

No nakonec to nebyl myom, ale zbytek po té revizi. Postupně se zmenšoval až zmizel. Před týdnem jsem porodila holčičku, takže vše dobře dopadlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.21 16:34

@SmokedSalmon Tak je krasna zprava. Gratuluji a at vam mimco dela radost. Ja taky doufam, ze to je zbytek po revizi a bude to ok.

• Citovat
  • Upravit
103
19.11.21 06:28

Děkuji ;) já myslím, že když se to objevilo hned po revizi, tak to bude zbytek. Co takhle zkusit nějaký lepší ultrazvuk v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí