Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj. Máme Netflix a voyo. Spoustu možností koukat na nějaký top seriál. Ale mám pocit že už jsme viděli vše co za něco stojí. Asi jsem nějaká náročná.
![]()
Na co koukáte vy. Co vás baví. Hoďte mě nějaké typy. ![]()
@jajinka veverka píše:
Ahoj. Máme Netflix a voyo. Spoustu možností koukat na nějaký top seriál. Ale mám pocit že už jsme viděli vše co za něco stojí. Asi jsem nějaká náročná.![]()
Na co koukáte vy. Co vás baví. Hoďte mě nějaké typy.
Manifest, Hříšná touha, Ukradené srdce, Vis a Vis, Orange is the new black, Zámek a klíč, Holky z červeného gauče, Druhá matka.
Je toho strašně moc, už si ani nevzpomenu, co jsem všechno viděla. Tohle všechno je Netflix.
Dokoukala jsem Wednesday, ikdyz jsem myslela, ze to bude serial naprosto mimo pro me, dala jsem romu sanci, protoze na to koukali snad vsichni a uchvatilo me to taky ![]()
@jajinka veverka píše:
@Eemii na to se taky chystám. Prý vyšla 4 řada.
Ja zacala dva dny zpet na novou radu a prijde mi nejak slabsi zatim, snad se to rozjede. ![]()
Konecne jsem se dostala k pate serii The Crown a s manzelem ted koukame na The Last of us, to je fakt bomba😄
Stranger Things, Ginny a Georgia, Emily in Paris, Smrt nás spojí, Hodný holky.
A ještě mrknete na Clicbait, minisérie, myslím 8 dílu po 45min, Netflix. Neskutečný co se všechno může v dnešní době stát a jaké to mít následky.
Ještě jsem nezačala, ale 4 řada You a hodně se mi líbil Sinner
Kukačky a Jedna rodina. S páťákem jsme dokoukali Wednesday a teď jedeme Grimma.
@DandátkoP píše:
Ja zacala dva dny zpet na novou radu a prijde mi nejak slabsi zatim, snad se to rozjede.
Jo, taky mi to prijde takovy slabsi a uz moc prekombinovany.