Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@debra.morgan píše:
Shameless, americka verze
Jezis, to jsem milovala tak pred deseti lety. ![]()
@větvička1 píše:
Jezis, to jsem milovala tak pred deseti lety.
tak v tom případě ti dost serii chybi k dokoukani. Doporučuju, postavy se změnily k nepoznaní. Obzvlášt Carl!
Papírový dům, Jeden z nás lže, Vis a Vis, Kdo zabil Sáru, Elita, Ty, Pád, Had, Ukradené srdce, Deník gigola, Toy boy, Manifest, Alba, Holky z červeného gauče, Neskutečná Anna, Dahmer, Drž se blízko, Ví o tobě, Advokát… To jsou z těch lepších co si tak vzpomenu ![]()
Tak já zrovna jedu Upíří deníky
Byla jsem po operaci, tak jsem doma ležela a hledala něco na co budu koukat sama. Jinak se mi líbil Banshee, The Punisher, Papírový dům, Kaštánek, Ty, Uklízečka, Služebnice, Hra o trůny, Vikingové a bylo toho hodně ![]()
@jajinka veverka píše:
Ahoj. Máme Netflix a voyo. Spoustu možností koukat na nějaký top seriál. Ale mám pocit že už jsme viděli vše co za něco stojí. Asi jsem nějaká náročná.![]()
Na co koukáte vy. Co vás baví. Hoďte mě nějaké typy.
TOP! Last kingdome, YOU.
Pokud má někdo rád Blízký Východ, tak: Chalífát, Fauda, Teherán, Homeland, Le Bureau des Légendes.
Když se mi nechce přemýšlet, tak sleduju Průměrňákovy, když chce, tak Služku. Tu jsem viděla celou za dva dny.
Dřív Příběh služebnice, Orange Is the New Black.
@jajinka veverka píše:
Ahoj. Máme Netflix a voyo. Spoustu možností koukat na nějaký top seriál. Ale mám pocit že už jsme viděli vše co za něco stojí. Asi jsem nějaká náročná.![]()
Na co koukáte vy. Co vás baví. Hoďte mě nějaké typy.
Já teď odkoukala Bílou královnu, Bílou Princeznu atd.,Hořká chuť sedmikrásek taky uslo
Království zombie
All of us Are dead
Veliká
Ztraceni ve vesmíru
Nevím který žánr se Ti líbí, já koukám tak nějak na všechno a zbytek seriálů tu už napsaný je.