Na jakou školu když chci být právnička?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101950
10.11.22 19:00
@Vendulao.cena píše:
Ahoj, já mám dělat příjmačky za chvíly a máme hrozného blbce(nemůžu použít vulgarismů) na češtinu nedokáže nic vysvětlit atd. Chtěla bych jít na práva ale na Gympl nevím jestli se dostanu( spíš kdyby náhodou nějakou druhou školu jako náhradu kdybych nedala gympl) poradí mi někdo na kterou školu mám teda jít a ve škole mám 1-2 max 3 a to když něco fakt nechápu jde mi hlavně matika. prosím pořad te mi😫

No, podle tvé češtiny to vypadá, že minimálě od první třídy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.22 17:32

@j.a.n.i1 to se omlouvám mě to opravovalo samo jinak češtinu celkem zvládám kromě větného rozboru, náš učitel má známkování…1chyba 1,2 chyby 2,3 chyby 3…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101950
11.11.22 17:59
@Vendulao.cena píše:
@j.a.n.i1 to se omlouvám mě to opravovalo samo jinak češtinu celkem zvládám kromě větného rozboru, náš učitel má známkování…1chyba 1,2 chyby 2,3 chyby 3…

Jasně a samo ti to sezralo carky ve vetach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.22 22:41

@j.a.n.i1 tak se víš co, já chtěla poradit a myslela, že tady jsou vztřícní lidi ale asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
11.11.22 23:32
@Vendulao.cena píše:
@j.a.n.i1 tak se víš co, já chtěla poradit a myslela, že tady jsou vztřícní lidi ale asi ne.

Tohle je moc okaté, snaž se víc

• Citovat
  • Upravit
32929
12.11.22 08:29

Co věta, to chyba. To nedělá automat.
Známkování jak píšeš není nic nestandartního. Neházej vinu na učitele a víc se uč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
13.11.22 14:49

@vokishka V Brně na právech se dělá test studijních předpokladů. Něco na způsob IQ testu. Tam je jedno, z jaké školy člověk jde. Ale uznávám, že v průběhu studia by se mohlo absolvování gymplu hodit.
Ale samozřejmě jiné VŠ to můžou mít jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.23 17:45

Kam na skolu pokud chci být právník

Dobrý den chci se zeptat na jakou školu pokud chci být právník známky mám samé 1 ale matika 3

• Citovat
  • Upravit
65456
25.1.23 17:47
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat na jakou školu pokud chci být právník známky mám samé 1 ale matika píše: Více

a ty neumíš číst? Je tu o tom sedm stránek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
25.1.23 18:02
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat na jakou školu pokud chci být právník známky mám samé 1 ale matika píše: Více

A z češtiny máš co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8876
25.1.23 18:05

Gympl a tam s trojkou z matematiky nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
25.1.23 18:11
@Anonymní píše:

Tyhle známky máš na základce, když se potřebuješ zeptat, jakou školu studovat, když chceš být právník?
Jinak právník musí umět i počítat, minimálně na to, aby si dokázal spočítat náklady za zastoupení. Taky by měl umět logicky přemýšlet, takže si třeba odvodit, že když chce pracovat s právem, měl by studovat práva, tedy pravděpodobně školu s právnickým zaměřením, nedej bože právnickou fakultu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77516
25.1.23 18:59
@vokishka píše:
a ty neumíš číst? Je tu o tom sedm stránek
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
25.1.23 19:02

Na gympl, případně nějakou sociálně právní a pak vystudovat práva na VŠ, respektive stačí ti jakákoliv maturita, ale z jiných škol budeš mít náročnější aklimatizaci na studium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
25.1.23 19:10
@Anonymní píše:

Ve škole vás učí kdo? Roboti? Nemůžeš se zeptat tam?
Jsi pořád ten samý vyparlanec? Kolik je ti?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin