Na kolik vyjde cesta do Chorvatska autem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
24.5.20 16:11
@luckaa85 píše:
@markytka3 na jakých stránkách to kupujes? Podle mě nejde sehnat tak levnější letenky. Letos je to stejne utopie. prijde druha vlna takze. Příští rok snad

to je ruzne, kiwi.com nebo primo u aerolinek. naposled jsme leteli na kanary. cestovky za ten samy termin, ten samy hotel, let chteli 35tis. za osobu, me solo ketenky vysla 1800 a ubytko 2300 tyden v hotelu se snidani. letos vyckavam, jak se situace vyvine. mam
s detma nalitano po svete hodne, prd se stane, kdyz letos dame leto bez more

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
24.5.20 16:26

Kiwi doporučuju jen jako vyhledavač letenek. Kupovat pak přímo u těch kterých aerolinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16006
24.5.20 16:35

Kiwi jsem párkrát zkusil a za mě nejhorší vyhledávač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
24.5.20 16:46

@luckaa85 neveris?
Ja za vic nez 2500,–/os za zpatecni letenku uz vic jak 5 let neletam… a to jsme takto levne byli na kanarech, sicilii, v recku, bulharsku, londyn, mallorca, korfu…
Ze nekdo neumi hledat letenky a kupuje predrazeny zajezdy s cestovkama… jeho chyba. Ja jedu letim za 7500,–/os. do krasnyho apaetmanu v chorvatsku kousek od plaze.. (cena je tedy s letenkou z prahy v pulce cervence). Koupeno pred par dny. Loni to samy ale na sicilii. Nechci se chlubit, ale ukazat ti, ze to JDE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
25.5.20 20:33
@luckaa85 píše:
@PupuP to Bulharsko ano, letěla jsem před 8 lety za 9000,– za osobu ale to co píšeš ty ceny treba fakt za Řecko nedáš. Dáš mnohem víc. A 1500,– 1.cesta letecky :lol: to by mě zajimalo kam

Tak my měli 1×letenky z Vídně za 18 € do marseille. Cestování nikdy nebylo levnější, když je člověk flexibilní, cestuje za hubičku. Ty ceny benzinu dnes? Žijí v Rakousku a dnes jsme čerpali litr za 0.960 €

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí