Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Aby slečnu po sdělení, že jde na pohovor, omylem nezařadili do výběru na skladníky.
Možná by tam ale byla spokojenější, soudíc dle povahy dotazu. ![]()
@wildcherry píše:
Aha, takze kdyz mi neladi k sobe podpatky, halenka bila a kapsace a jeste na pohovor, tak nemam kvalitni predstavivost, no tvl
Ale to sis neměla vztáhnout na sebe
![]()
To bylo myšleno čistě všeobecně. Jsou kapsáče a kapsáče. Taky jsem nedávno prodávala kvalitní dámské značkové zúžené kapsáče, ke kterým by se podpatky klidně hodily.. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, jsem metalistka a vždy jsem měla vyhrazený styl, kapsáče, řetězy, glady. Šaty ani sukně nosím nerada, ale teď mě čeká osobní pohovor na pozici nákupčí materiálu. Zjistila jsem, že když si k černým kapsáčům vezmu bílou halenku a boty na podpatku, totálně to změní styl a vypadá to fakt hezky. Mohla bych s tím jít na pohovor? O tu práci mám opravdu zájem a jak se říká, i při pohovoru se máme každý držet svého stylu. Co myslíte, co na to personalista?
Tak doufám, že na pohovor nejdeš ke mě😀
Nehodí se to. Měla jsem také punkové období, ale od práce vždy styl, jaký se vyžaduje.
Jako nákupčí musíš reprezentovat.
@Zwetta píše:
Ale to sis neměla vztáhnout na sebe![]()
To bylo myšleno čistě všeobecně. Jsou kapsáče a kapsáče. Taky jsem nedávno prodávala kvalitní dámské značkové zúžené kapsáče, ke kterým by se podpatky klidně hodily..
Tak je asi jasný, že kapsáče, ze kterých sundáš řetězy, k lodičkam moc pasovat nebudou.
Jé, koukám, že jsem si dovolila moc chtít fotku, co?
![]()
To ale nebyl komentář pro Vás, dámy, ale pro ZAKLADATELKU
![]()
To uz ani metalistky se neumi pekne obliknout?
Metalistky nosivaly uple cerne kalhoty a ne kapsace. Ty nosili metalisti. A k tem by ta halenka vypadala fakt pekne (klidne i cerna - zas nevidim duvod, proc skakat z jednoho konce barevne skaly na druhy). A vzala bych si uplne triko, jestli na to mas postavu.
@Leo44 píše:
Vem si to co ti vyhovuje. Buď tě vezmou kvůli tomu co umíš a ne jak příjdeš anebo naopak jim jde jen o to, abys nějak vypadala.
Takhle to ale ne vždy funguje. U nás ve firmě by automaticky takový člověk přijat nebyl. ![]()
@Anonymní píše:
@yocheved
Jako já to chápu, ale z hlediska psychologie to je totální bizár a nepřímý důvod, proč tu jsou lidi tolik ochotní držet hubu a krok. Pokud na to některý personalistka kouká, tak to buď nestudoval vůbec, nebo někde na ÚJAKu, a takoví lidé by tam vůbec být neměli. Brzdí ekonomiku tím, že vyberou jedince, který „hlavně, že vypadá normálně“, a výkon a schopnosti už nikoho nezajímají. Když vidím, jak chodí na pohovory lidi v Německu i Švýcarsku, tak si říkám, že by vás, dámy, asi omyly…
A jak chodí na pohovory v Německu a ve Švýcarsku? ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, jsem metalistka a vždy jsem měla vyhrazený styl, kapsáče, řetězy, glady. Šaty ani sukně nosím nerada, ale teď mě čeká osobní pohovor na pozici nákupčí materiálu. Zjistila jsem, že když si k černým kapsáčům vezmu bílou halenku a boty na podpatku, totálně to změní styl a vypadá to fakt hezky. Mohla bych s tím jít na pohovor? O tu práci mám opravdu zájem a jak se říká, i při pohovoru se máme každý držet svého stylu.Co myslíte, co na to personalista?
Ne, to se fakt neříká.
@Premek_Orac píše:
Ahoj,
záleží, v jaké firmě se místo nabízí. Pokud je to pila, stavebniny apod., tak si myslím, že když ti to body nepřidá, sneslo by se to. Pokud je to např. do Tesca, tak to bude významné minus.
Nic proti tvému stylu, ale je ke každé práci patří nějaké předpoklady a jedním z nich je umět na zastávanou roli vypadat a umět vystupovat. Takže za mě - doporučil bych pro práci styl odívání upravit, ve volném čase si nos co chceš…
je to i odraz jisté sociální inteligence. A tu tímto dotazem tady trochu postrádám. Je takový problém si místa kapsáčů projednou vzít normální černé kalhoty?
@jessikka píše:
Ne, to se fakt neříká.
Paní co spolupracuje s panem L. Špačkem to opravdu tvrdí
![]()
@Anonymní píše:
Paní co spolupracuje s panem L. Špačkem to opravdu tvrdí![]()
A která?
Jestli Vám to u pozici vážně jde, tak bych si rozhodně nebrala kapsáček. První dojem udělá hodně