Na psychologa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.2.18 21:36

@svycarka jedna se o vrozenou srdecni vadu, resitelnou operaci… druha vec ktera je asi taky dost podstatna je, ze ma tu vadu kvuli mne… zjistili mi po porodu onemocneni, diky kteremu se to cele stalo… takze dost casto mam pocit, ze me dite je nemocne kvuli mne a stim se nedokazu poprat… pritom si plne uvedomuji, ze jsou na tom lidi mnohem hur…

• Citovat
  • Upravit
7626
3.2.18 21:47
@Anonymní píše:
@svycarka jedna se o vrozenou srdecni vadu, resitelnou operaci… druha vec ktera je asi taky dost podstatna je, ze ma tu vadu kvuli mne… zjistili mi po porodu onemocneni, diky kteremu se to cele stalo… takze dost casto mam pocit, ze me dite je nemocne kvuli mne a stim se nedokazu poprat… pritom si plne uvedomuji, ze jsou na tom lidi mnohem hur…

a je to pro dite operovatelne? Nemuzes si prece vycitat neco, co jsi nevedela? To je jako kdybych kuprikladu rodila dite koncem panevnim a neexistoval by cisar… a dite by si neslo nasledek tezkeho porodu…a zacali by ho dela treba az dva roky na to. Za nic prece nemuzes :hug: je ta vada vazna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
4.2.18 07:38

Než jsem dočetla všechny příspěvky, tak jsem si myslela, že máš postižené dítě, o které se budeš muset do konce života starat. To by byly ty tvé myšlenky pochopitelné. Takže po operaci budeš mít zdravé dítě, které jednou bude mít rodinu, bude studovat, bude šťastné (je i teď) a to tě netěší? Tolik plánů. Jeho nemoc je řešitelná. Nevidím nic bezvýchodného! Já když mám nemocné děti, tak si taky vyčítám, že jsem s nimi neměla chodit na bazén, že to tam chytly apod. Je to přirozené mít pocit viny za své dítě, ale zase vše má své hranice a ten pocit nemůže zcela pohltit tvůj život. O své dítě se staráš s láskou a ono je určitě šťastné. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
4.2.18 09:33
@Anonymní píše:
@svycarka jedna se o vrozenou srdecni vadu, resitelnou operaci… druha vec ktera je asi taky dost podstatna je, ze ma tu vadu kvuli mne… zjistili mi po porodu onemocneni, diky kteremu se to cele stalo… takze dost casto mam pocit, ze me dite je nemocne kvuli mne a stim se nedokazu poprat… pritom si plne uvedomuji, ze jsou na tom lidi mnohem hur…

Operovatelne srdecni vady ma kazdy druhy, jsou dobre resitelne, znama byla s prckem na nekolika operacich a je to ted spokojene normalni dite, netreba si neco vycitat, spis to resit ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí